Cristina Șișcanu, uimită de salariul cerut de o menajeră pentru a o angaja: „Vine cu aspiratorul ei special, cu toți detergenții. Oameni buni, ați înnebunit?”

.

Zilele trecute, Cristina Șișcanu anunța că menajera ei a demisionat și că este în căutarea altei femei care s-o ajute la curățenie. Nu a durat mult până au venit diferite propuneri de angajare, însă una i-a atras atenția și a uimit-o de-a dreptul, din cauza salariului cerut. Iată câți bani i-au fost solicitați pentru o singură zi de menaj!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Printr-un videoclip publicat pe Facebook, Cristina Șișcanu anunța că a rămas fără menajeră, din cauza unui conflict avut cu aceasta. Fosta ei angajată i-a distrus prin spălare un costum din cașmir și a decis să rupă contractul când i s-a atras atenția asupra acestui lucru. Aflată în căutări pentru o nouă menjeră, Cristina Șișcanu a primit diferite propuneri în mediul online, însă una a șocat-o. Vedetei i s-a cerut 1000 de lei pentru o singură zi de muncă, astfel că salariul lunar s-ar fi ridicat la o sumă ireală.

ris9ris9

Citește și: Cristina Șișcanu s-a certat cu menajera și a făcut-o să demisioneze. Cu ce pagubă s-a ales: „Credea că o să îi cer bani. A început țipe la mine și…'

Citește și: Mădălin Ionescu și-a dat demisia de la Metropola TV: „Fac o pauză în televiziune”. Ce se întâmplă cu soția lui, Cristina Șișcanu, care e la același post

Citește și: De ce au mers Vlad Gherman și Oana Moșneagu la terapia de cuplu: 'Eu mă sabotam. Nu înțelegeam de ce într-un moment…'

Citește și: Drama neștiută a lui Vali Vijelie: „Eu niciodată nu-mi mai fac ziua de naștere”. Care este cea mai mare durere a manelistului

Cristina Șișcanu, uimită de salariul cerut de o menajeră pentru a o angaja

Cristina Șișcanu a povestit una dintre experiențele trăite în timpul căutărilor pentru o nouă menajeră. Una dintre propuneri a lăsat-o fără cuvinte, asta pentru că salariul cerut se ridica la 20.000 de lei pe lună.

„Mi-a scris o doamnă că ea cunoaște o doamnă foarte bună care vine cu tot cu aspiratorul ei special, cu toți detergenții. Vine și face curat lună o zi întreagă și cere 1.000 de lei per prezență, pe zi. Oameni buni, ați înnebunit? Cum e posibil așa ceva?

1.000 de lei pe zi, ca și cum doamna respectivă e o firmă de curățenie. A zis că e foarte bună și lasă lună. Și am întrebat-o: asta înseamnă că 5 zile, adică aproximativ 5×4, 20 de zile înseamnă 20.000 de lei? Și toamna îmi răspunde: 'da'.

20.000 de lei vă dați seama ce salariu? Nu știu ce salariu. Probabil e cu factură sau nu știu cum e. Eu câteodată stau și mă gândesc, oamenii nu au o viziune reală asupra unor lucruri. Asta voiam să vă împărtășesc și să vă întreb care sunt prețurile. Cum se plătește pe oră, pe zi, sau cum e mai convenabil ca să fie mulțumite ambele părți?', a spus Cristina Șișcanu în clipul video publicat pe Facebook.

Cristina Șișcanu s-a certat cu menajera și a făcut-o să demisioneze

Săptămâna trecută, fosta menajeră a Cristinei Șișcanu a demisionat, după un an în care a ajutat familia cu treburile casnice. Prezentatoarea TV a rămas dezamăgită după ce i-a fost distrus un costum din cașmir, asta pentru că angajata l-a spălat la o temperatură prea mare.

„Ce s-a întâmplat astăzi? De fapt…săptămâna trecută. Eu voiam să mă îmbrac cu acest costum pe care vi l-am prezentat. Mi l-am cumpărat în toamnă, din cașmir, am dat mulți bani, cred că puloverul și pantalonii ajungeau la 1.000 de lei. (…)

Sâmbătă am vrut să mă îmbrac cu el, am văzut cum e, era un pulover mare, mărimea L. Am luat acest pulover, trebuia să fie L și când mă uit, mă uit și la pantaloni…pantalonii care erau lungi au ajuns să fie sub genunchi.

L-a spălat doamna, ca să nu zic numele. Cum să nu știi că asta se spală de mână sau la mașina de spălat, la programul pentru lână, la o temperatură joasă? (…) Eu am observat la ea niște automatisme, arunca hainele', a spus Cristina Șișcanu, săptămâna trecută.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton