Cristina Spătar a primit un cadou de 300.000 de euro de la soțul milionar, Vicențiu Mocanu: ”Sunt fericită, sunt binecuvântată”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Spătar a primit un cadou de 300.000 de euro de la soțul milionar, Vicențiu Mocanu. Azi de ziua Îndrăgostișilor, toți bărbații au grijă să își răsfețe soțiile și partenerele de viața așa cum știu mai bine. În timp ce numeroase vedete se mândresc cu gesturile mici din partea soților, precum bijuterii sau buchete de flori, Cristina Spătar este pe lux și opulență cu noul ei soț. Au trecut doar două luni de când a spus marele 'DA' în Dubai, iar surprizele și cadourile se țin lanț de ea, îndiferent de ce zi este!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar radiază de fericire! Solista trăiește din nou prima tinerețe, astfel că este extrem de îndrăgostită de actualul ei soț. Deși a fost o relație secretă o vreme de timp, într-un final, a dezvăluit că nu este singură. Ba mai mult, nu a mai durat mult și s-a afișat cu inelul de logodnă pe deget. Au făcut marele pas în relația lor mai repede decât oricine se aștepta, astfel că pe data de 10 decembrie 2022 au spus „DA' în fața ofițerului stării civile.

whatsapp-image-2023-02-14-at-14.33.08whatsapp-image-2023-02-14-at-14.33.08

Ei bine, este răsfățată din toate punctele de vedere de noul ei iubit. Se postează în numeroase vacanțe, în locuri luxoase, iar acum, de Valentine's Day a primit un cadou extrem de costisitor. Ce-i drept, multe femei nici măcar nu își permit să viseze la așa ceva, însă frumoasa solistă se poate declara cu adevărat o soție norocoasă acum!

Citește și: Cristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul ei, Vicențiu Mocanu: „Evenimentul va fi…”

Citește și: Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și vrea să devină mamă din nou: „Niciodată nu poți să spui niciodată”

Citește și: Cine este și cum arată nepoata lui Dan Spătaru. Împlinește 18 ani

Citește și: „Facem foarte mult sex și doarme…'. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct, la emisiunea lui Măruță

Cristina Spătar a primit un cadou de 300.000 de euro de la soțul milionar, Vicențiu Mocanu

Ei bine, da! Cristina Spătar a primit un cadou în valoare de 300.000 de euro. Cu siguranță v-am stârnit curiozitatea și vă întrebați despre ce este vorba, de fapt, așa că nu vă mai ținem în suspans. Mai concret, cadoul de sute de mii de euro reprezintă o limuzină Maybach. Potrivit site-urilor de specialitate, prețul de 300.000 de euro este doar cel de pornire când vine orba de acest autovehicul. Mai mult decât atât, limuzina Maybach a venit însoțită de o fundă roșie și un buchet imens de trandafiri, așa că solista nu a putut să nu împărtășească totul în mediul online.

 „Mult așteptatul meu Maybach, sunt fericită, sunt binecuvântată', scrie solista, pe Instagram.

Cristina Spătar radiază de fericire lângă noul ei partener de viață

Cristina Spătar a avut un trecut destul de tumultuos din punct de vedere amoros. Totuși, ajunsă la frumoasa vârstă de 50 de ani, a decis că este momentul să se bucure din plin de anii acești. Nu a stat pe gânduri și și-a refăcut viața după 6 ani de la divorțul de omul de faceri Alin Ionescu, cu care are doi copii minunați, pe Albert (13 ani) și pe Aida (10 ani). Ce-i drept, este extrem de fericită și împlinită lângă noul partener de viață, iar acest lucru este vizbil cu ochiul liber.

Cristina Spătar își dorește să devină din nou mamă

Cristina Spătar se bucură acum de viața la care a visat dintotdeauna. Are un soț iubitor lângă ea și care o face de la o zi la alta mai fericită. O răsfață cu vacanțe în destinații luxoase, dar și cu cadouri de sute de mii de euro. Cu toate astea, solista este și mama a doi copii, de care are mare grijă. Vârsta nu este deloc un impediment pentru ea și noul ei partener, astfel că nu au ezitat să mărturisească că își doresc să devină părinți.

A fost foarte drăguț. Stabilisem să facem într-un cerc foarte restrâns totul. Tot timpul mă surprinde, cu orice. Nu știam că atunci se va întâmplă lucrul ălaCe pot să zic. Noi ne-am dus să discutăm despre business cu tovarășii noștri în Dubai. A organizat el o masă. Eu așa am crezut. Mi s-a părut așa, ceva extraordinara.Nu mă așteptam, nici nu știam ce să fac. Prietena noastră, soția unuia dintre băieții cu care eram, a filmat tot momentul și l-a pus pe Instagram. De acolo a găsit presa, noi nu am vrut să facem public.Eu m-am căsătorit pe 10 decembrie. Vorbeam de mult timp despre lucrul asta și în final am făcut pasul., a povestit Cristina Spătar.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton