Cristina Spătar continuă scandalul cu fostul soț pentru pensia alimentară: „Nu are cu ce să plătească, îl întreține soția. Copiii își doresc bănuții aceia ai lor”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Spătar continuă scandalul cu fostul soț pentru pensia alimentară. În anul 2016, după opt ani de căsnicie, Cristina Spătar și Alin Ionescu au decis să divorțeze și să își vadă fiecare de viața lui. Cei doi copii pe care-i au împreună, Aida și Albert, au rămas în grija artistei, care a făcut numeroase eforturi pentru a se descurca, timp în care, fostul soț nu ar fi plătit pensia alimentară a copiilor nici până în ziua de azi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar continuă scandalul cu fostul soț pentru pensia alimentară. În ultima vreme, Cristina Spătar și fostul soț s-au tot judecat în Instanță. Alin Ionescu a cerut reducerea pensiei alimentare, însă cererea i-a fost respinsă de către oamenii legii. Artista a răbufnit când a aflat de gestul său neașteptat, mai ales că, spune ea, bărbatul nu a plătit niciodată pensia alimentară a copiilor de 7 ani de când au divorțat.

cristina-spatar-2-1-1cristina-spatar-2-1-1

Citește și: Cristina Spătar a obținut o nouă victorie în procesul cu fostul soț: „Niciodată nu a plătit pensia alimentară'. Câți bani le datorează afaceristul celor doi copii

Citește și: Cristina Spătar și-a dus copiii la psiholog, după divorțul de tatăl lor: „Nu am avut niciun suport, n-a fost un domn niciodată cu noi'. Cum se înțeleg cu actualul soț al artistei / EXCLUSIV

Citește și: Codin Maticiuc a făcut cunoștință cu fostul soț al iubitei lui. Ce mesaj i-a trimis actorul bărbatului, după ce Ana Pandeli a rămas însărcinată: „Erau certați când noi am decis să ne mutăm'

Citește și: Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier, în București: „Sunt vinovat, daunele sunt…”. Ce amendă a primit prezentatorul TV

Cristina Spătar continuă scandalul cu fostul soț pentru pensia alimentară

Cristina Spătar nu a mai ezitat și a dezvăluit pe larg faptul că soțul ei nu ar fi plătit niciodată pensia alimentară, iar copiii lor știu acest lucru. Artista a susținut că fostul ei soț nu are bani și este întreținut de soția lui, astfel că a decis să renunțe la acei bani și la toate procesele, însă se pare că fiica și fiul ei nu vor acest lucru, ci din contră. Aida și Albert își doresc ca tatăl lor să le plătească pensia alimentară acumulată de-a lungul anilor, fiind dreptul lor, susține cântăreața.

Eu mi-am dorit să fac… nu îmi place să vorbesc despre asta, dar mi-am dorit pentru copii absolut tot ce se poate. Ei și-au dorit bănuții aceia ai lor, dar am ajuns în instanță și o doamnă avocată, care mi-a comunicat că am câștigat în primă fază, dar dânsul susține că nu are cu ce să plătească pensia alimentară, îl întreține soția.', a spus Cristina Spătar, la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Vicențiu Mocanu, alături de Cristina Spătar în orice moment

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vicențiu Mocanu, actualul soț al Cristinei Spătar, este un cunoscut om de afaceri, care o duce foarte bine din punct de vedere financiar. Milionarul a vrut mereu să-i ajute pe copiii soției sale, însă se pare că artista a refuzat de data aceasta, explicând că se descurcă singură să îi crească.

Oricum suntem o familie și nici nu ar fi nevoie. Suntem o familie, dar oricum nu e cazul. A fost așa o discuție, o glumă, dar nu e cazul. Albert are 14 ani, Aida are mâine-poimâine 12 ani, sunt mari, nu mai e cazul, oricum m-a „înfiat„ pe mine destul', a mai spus vedeta.

Cristina Spătar a traversat numeroase perioade grele de-a lungul anilor, inclusiv momente în care a fost nevoită să își vândă din bunurile personale pentru a face bani, însă acum duce viața la care a visat, fără griji.

Mie îmi e bine, câștig destul de bine, mă descurc, dar copii își doresc acea pensie alimentară.„, a mai spus Cristina Spătar.

Cristina Spătar s-a recăsătorit la 7 ani de la divorț

În anul 2022, în luna decembrie, în Dubai, artista a fost cerută în căsătorie, iar la doar câteva zile distanță s-au și cununat civil. În vara acestui an, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, unde au avut o nuntă ca în povești, cu 500 de invitați. Artista trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții ei, mai ales că milionarul o răsfață ori de câte ori are ocazia, iar totodată are și o relație bună cu copiii ei din fostul mariaj.

„O să râzi, dar se înțeleg foarte bine. Albert cel mic, adică Abi, cum îi spune Vicky băiețelului lui, care tocmai a împlinit 12 ani, este un mare iubitor de fotbal, joacă fotbal, tatăl lui are o echipă de fotbal la Vâlcea, FC Oltenia sau ceva de genul ăsta. Iar Albert, ți-am zis, e înnebunit după fotbal, deci au multe lucruri în comun. Se înțeleg foarte bine. La nuntă, chiar îmi spunea și maestrul Botgros: „Doamne, ce bine se înțeleg copiii ăștia, au stat numai împreună. E un copil tare bun. De asta, cred că, atunci când copiii sunt educați și au suflet frumos, nu au cum să nu se înțeleagă bine.„, ne-a povestit Cristina Spătar într-un interviu exclusiv pentru VIVA!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton