Cristina Spătar, pictorial incendiar în revista VIVA!, în rochii decoltate și mulate. Cât de sexy este artista la 52 de ani / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cristina Spătar apare într-un pictorial incendiar în revista VIVA! de septembrie, număr disponibil deja la toate punctele de difuzare a presei. Artista arată fabulos și nu i-ai da 52 de ani, ci mai degrabă 25… Cântăreața a acceptat să pozeze în cele mai sexy ținute, ce i-au etalat perfect silueta suplă, ca de zeiță, cu care se laudă aceasta. Iată câteva imagini de colecție cu ea!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cristina Spătar este protagonista unui pictorial incendiar în revista VIVA! de luna aceasta. Artista ne-a demonstrat încă o dată, prin prisma apariției sale din publicația noastră, că nu este doar talentată, ci și o femeie extrem de frumoasă și sexy. Totodată, ne-a arătat că are o atitudine specială, dar și o eleganță aparte, lucru ce poate fi văzut și de dumneavoastră cu ochiul liber în pozele din GALERIA FOTO.

EvotoEvoto


Cunoscută pentru vocea sa inconfundabilă, Cristina Spătar aduce pe scenă nu doar muzică, ci și un stil vestimentar rafinat. Cu fiecare apariție, artista îmbină armonios eleganța clasică cu accentele moderne, futuriste, captivând atât prin talentul său artistic, cât și prin prezență. Este un simbol al grației și originalității, fiind mereu în pas cu tendințele.

Citește și: Cristina Spătar continuă lupta în justiție cu fostul soț. Alin Ionescu nu le plătește pensie alimentară copiilor: „Sincer, încă lupt pentru treaba asta, pentru că ei își doresc. Cred că eu, ca mamă, trebuie să fac absolut orice pentru ei” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Cristina Spătar pierderea mamei: „Am visat-o că moare, am rugat-o plângând să meargă la doctor. Tata ne-a părăsit când a aflat că ea are cancer'

Citește și: Ce notă a luat Marcel Ciolacu la Bacalaureat: „Să închidem acest circ!'. A susținut examenul în urmă cu 38 de ani

Citește și: Margherita de la Clejani, transformată radical la trei ani și jumătate după ce s-a retras din viața publică. Cum s-a îmbrăcat la un eveniment

Cristina Spătar, pictorial incendiar în revista VIVA!

La 52 de ani, Cristina Spătar demonstrează din nou că vârsta este doar un număr. Am putea spune chiar că are inversul vârstei sale, dacă nu i-am cunoaște anul nașterii. Îndrăgita artistă se mândrește cu o talie subțire, picioare lungi și piele fină, la care se adaugă trăsăturile fine pe care și le-a menținut perfect din tinerețe.

Cunoscută în trecut și ca „Regina R&B-ului', Cristina Spătar se simte ca o adevărată regină în pielea ei. Și are și de ce! În pictorialul de modă din revista noastră, superba cântăreață și-a etalat cu grație silueta, chiar și decolteul și picioarele lungi, fără nicio urmă de vulgaritate. La cât de bine arată, nici nu spui că a trecut prin două nașteri în trecut, căci s-a menținut mereu într-o formă de zile mari.

Cristina Spătar a pozat în diverse ținute, una mai spectaculoasă ca cealaltă, fiecare reprezentând o apariție răvășitoare. Fie că vorbim despre rochii scurte, lungi, sau pantaloni, cântăreața a demonstrat că știe să poarte orice tip de haină și că îi stă bine cu orice. Așa cum era de așteptat, ea s-a descurcat de minune la ședința foto, fiind obișnuită de o viață cu lumina reflectoarelor.

Cristina Spătar a slăbit 17 kilograme în trecut, cu ajutorul unei diete

Acum ceva timp, Cristina Spătar a ținut o dietă care a ajutat-o să dea jos nu mai puțin de 17 kilograme. Vedeta a dezvăluit, pas cu pas, ce a mâncat și ce a făcut pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Nu s-a înfometat, ci spune că a optat pentru un regim mai permisiv.

După ce a născut a doua oară, Cristina Spătar a ținut un regim disociat, însă nu a optat pentru cel clasic, ci unul mai permisiv, care a ajutat-o să-și ducă la îndeplinire planul. Iar dieta a dat rezultatele scontate, astfel că vedeta a ajuns la greutatea pe care și-a dorit-o, de 55 de kilograme.

„Am mers pe un regim disociat mai permisiv, care te lasă să mai adaugi lângă brânză și o roșie sau un ardei. A dat rezultat, iar acum am ajuns la 55 de kg, greutatea inițială’, a povestit Cristina Spătar, potrivit gandul.ro. Vezi AICI mai multe detalii despre dietă.

Sursă foto: Facebook, Marius Bărăgan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton