Cristina Spătar s-a căsătorit, dar nu locuiește împreună cu soțul ei, Vicențiu Mocanu: „E mult mai fain așa”. Stau în orașe diferite și au un program de întâlniri

 Ifrim Georgiana
.

Pe 24 iunie, Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, au făcut cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Artista și afaceristul din Vâlcea formează un cuplu de aproximativ doi ani și au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă în luna decembrie a anului  trecut. Deși sunt soț și soție, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu nu locuiesc împreună și fac naveta între Crevedia și Vâlcea pentru a se întâlni. Iată de ce au luat această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu a început în urmă cu aproximativ doi ani. În luna decembrie, artista a fost cerută în căsătorie de afaceristul milionar, iar câteva zile mai târziu s-au căsătorit civil, un eveniment organizat în mare intimitate. La sfârșitul lunii iunie, aceștia și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, apoi au făcut o nuntă fastuasă la un restaurant din orașul natal al lui Vicențiu Mocanu.

whatsapp-image-2023-07-06-at-12.27.57-5whatsapp-image-2023-07-06-at-12.27.57-5

Citește și: Cristina Spătar a răbufnit după nunta cu Vicențiu Mocanu. Ce a enervat-o pe artistă: „Vreau să transmit tuturor acelora care țin să…'

Citește și: Cristina Spătar a publicat fotografiile oficiale de la nunta cu Vicențiu Mocanu: „Nu uitați niciodată că…'. Ce nu s-a văzut la petrecere

Citește și: Sorana Cîrstea explică postarea din cauza căreia a ajuns într-un scandal de propoții: „Mesajul a fost unul pozitiv. Am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și…”

Citește și: Ana Bodea, actrița din „Lia, soția soțului meu” și Valentin Butnaru formează un cuplu. Ce urări i-a făcut, de ziua ei: „A fost alături de mine…”

Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, nu locuiesc împreună

Deși sunt soți cu acte în regulă, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu nu locuiesc împreună. Artista are o vilă spectaculoasă în Crevedia, evaluată la 100.000 de euro, iar afaceristul are o proprietate în Vâlcea. În timpul săptămânii, cântăreața merge în orașul natal al soțului ei, iar weekend-urile le petrec la domiciliul ei.

„Nu m-am mutat la Vâlcea. Locuiesc în continuare în Crevedia și facem naveta. O dată pe săptămână merg eu acolo, în weekenduri vine el aici. Cred că e mult mai fain așa', a spus artista în emisiunea lui Cătălin Măruță.

După divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar nu și-a dorit să se recăsătoască, însă s-a lăsat convinsă de Vicențiu Mocanu: „Eu am zis că nu mă mai mărit niciodată cu acte. Nu prea mi-am dorit. A lucrat mult la asta Vicky și până la urmă s-a întâmplat. M-a convins și nu-mi pare rău'.

Cum s-au cunoscut Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar

Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar s-au cunoscut prin intermediul unei cunoștințe comune. Artista spune că simțul umorului a atras-o la partenerului ei, cucerind-o iremediabil.

„Cineva ne-a făcut cunoștință la o masă. Nu a fost nimic premeditat. Și întotdeauna mă făcea să râd. De fiecare dată când ne vedeam, mă făcea să râd. Are simțul umorului', a mai povestit artista.

Întrebată de ce a organizat nunta la Vâlcea, artista a adăugat: „Îmi place Vâlcea foarte mult, nu am crezut că e un oraș așa frumos. E un oraș extraordinar, arată super, foarte întreținut. O mică Elveție. Mi-a plăcut mult de tot. De asta am și hotărât să facem nunta acolo. Prima oară am vrut să facem în Italia, dar nu am găsit hoteluri atât de mari încât să putem aduce pe toată lumea. Acolo sunt hotelurile mult mai micuțe', a precizat Cristina Spătar.

Cristina Spătar nu mai păstrează legătura cu Alin Ionescu

Cristina și Alin Ionescu au divorțat în anul 2016, după 8 ani împreună. Artista spune că nu mai păstrează legătura cu fostul soț, însă se întâlnesc prin intermediul avocaților.

 „Cu Alin nu păstrez legătura pentru că nu se poate comunica. Dar nu mă deranjează. Ne întâlnim doar prin avocați. Îmi doresc să obțin pentru copii ceea ce e al lor și nimic mai mult', a declarat Cristina Spătar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton