Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit religios. Cum arată rochia de 10 kilograme purtată de artistă și unde merge în luna de miere

 Ifrim Georgiana
.

Sâmbătă, 24 iunie, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit religios, la câteva luni de la cununia civilă. Cei doi au trăit emoții puternice la ceremonia din biserică, apoi au petrecut la un restaurat de lux din Tulcea pănă la primele ore ale dimineții. În ziua cea mare, mireasa a purtat o rochie spectaculoasă și a atras privirile tuturor. Iată apariția impecabilă a Cristinei Spătar la nunta cu Vicențiu Mocanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu a început în urmă cu doi ani. De când au început relația, artista și soțul milionar au fost adepții discreției și nu s-au afișat prea des împreună. În decembrie, solista a fost cerută în căsătorie de afaceristul din Vâlcea, iar câteva zile mai târziu a avut loc și cununia civilă, într-un cadru intim, alături de prieteni și familie. În acest weekend, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, apoi și-au celebrat dragostea într-un restaurant de lux din Vâlcea, orașul natal al afaceristului.

cri18cri18

Citește și: Totul despre nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu. Cât cântărește rochia de mireasă și ce artiști întrețin atmosfera

Citește și: Cine sunt nașii Cristinei Spătar și ai lui Vicențiu Mocanu și când are loc nunta: „Sunt în pregătiri, este cel mai important eveniment'

Citește și: De ce nu vine Maria Ciobanu în această vară în România. Motivul are legătură cu soțul ei, Mircea Cîmpeanu: „A decis că nu e cazul să riște nimic'

Citește și: Alexandra Stan suferă de o boală autoimună, tiroidita Hashimoto. Ce restricții i-au impus medicii: „E foarte riscant. Nu consum…'

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit religios

Pe 24 iunie, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit religios. Pe rețelele de socializare, artista și soțul ei au distribuit mai multe imagini și videoclipuri de la ceremonia religioasă și petrecerea propriu-zisă. Pentru ziua cea mare, căntăreața a purtat o rochie de tip sirenă, care a cântărit aproximativ 10 kilograme. În ceea ce privește accesorizarea, mireasa a purtat o diademă, iar la gât a avut un colier cu diamante. La petrecere, Cristina Spătar și-a schimbat ținuta și a îmbrăcat o rochie mulată, care i-a flatat silueta.

Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos și a îmbrăcat un costum negru, cu cămașă albă și papion. La fericitul eveniment au participat mai multe persoane publice de la noi din țară, între care se numără și Adriana Bahmuțeanu și Goerge Restivan, iar la petrecere au fost așteptați aproximativ 500 de invitați.

Cine a cântat la nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu

După cununia religioasă, cei doi soți și-au așteptat invitații la un restaurant de lux din Vâlcea. Pentru decorarea spațiului, s-a optat pentru aranjamente florale, albe, în timp ce atmosfera a fost întreținută de Andra, Georgiana Lobonț, Adrian Minune și mulți alții. Gazda serii a fost nimeni altul decât Andrei Ștefănescu.

Meniul ales pentru nuntă a constat în: creveți crocanți cu sos sweet chili, frigărui din brânzeturi franțuzești și struguri, roastbeef cu muștar rusesc, frigăruie din ou de prepeliță și roșii confiante, cornet de foaie gras și smochine, tartina cu somon fume, salată caesar cu piept de curcan, ansoa și dressing în coșuleț filo, creveți în crustă de cartofi, pachețele de primăvară cu pui și legume și prosciutto con melone, file de butterfish cu orez negru, sparanghel și sos de șampanie, sărmăluțe servite cu mămăliguță, bacon, smântână și ardei iute, mușchi de vită cu sos brun și crevete black tiger, piure de cartofi cu trufe&mix salată și desert cake și tort.

Unde fac luna de miere cei doi soți

Când vine vorba despre luna de miere, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu și-au propus să bifeze mai multe destinații.

„În luna de miere… sunt mai multe luni de miere, mai fracționate. O să mergem cu nașii noștri, la invitația noastră o să facem o scurtă vacanță în Maldive, cred', a declarat Vicențiu Mocanu în cadrul unui interviu acordat înainte de petrecerea de nuntă, notează Spynews.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton