Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici, știa că nu poate rămâne însărcinată, dar a avut un vis premonitoriu: „Sarcina a fost o minune de la Dumnezeu pe bune”

.

Cristina Stroe și Damian Drăghici formează un cuplu de câțiva ani buni și au deveni părinții unui băiețel în anul 2019. Recent, partenera artistului a vorbit despre momentul când a aflat că urmează să devină mamă, susținând că sarcina a fost „o minune de la Dumnezeu'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deși povestea lor de dragoste a început în urmă cu mulți ani, Cristina Stroe și Damian Drăghici au fost destul de rezervați cu privire la relația lor și nu s-au afișat prea des împreună. În prezent, cei doi fac echipă în emisiunea „Te cunosc de undeva', acolo unde telespectatorii au ocazia să-i cunoască mai bine și să-i vadă în ipostaze neașteptate. Instrumentistul și iubita lui sunt părinții unui băiețel , pe nume Andrei, care a apărut în viața lor atunci când se așteptau mai puțin.

dra11-1dra11-1

Când a aflat că urmează să devină mamă, Cristina Stroe își pierduse speranța că va putea rămâne însărcinată, mărturisiri făcute chiar de aceasta în cadrul unui interviu televizat. Artista spune că este o mamă extrem de dedicată și încearcă să-l implice pe băiețelul ei în cât mai multe activități, chiar dacă are programul încărcat.

Citește și: De ce au refuzat Damian Drăghici și Cristina Stroe să participe la Asia Express: „Am o fobie cu…”

Citește și: Cine este Cristina Stroe. Iubita lui Damian Drăghici e cu 23 de ani mai tânără decât el

Citește și: Cum au fost surprinși împreună Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după ce s-a zvonit că divorțează! S-au întâlnit în oraș și…

Citește și: Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița cea mică: „Să ne trăiască 1000 de ani”. Imagini de la petrecere

Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici, știa că nu poate rămâne însărcinată

În anul 2018, Cristina Stroe a visat că este însărcinată, fapt care i s-a confirmat după ce a făcut un test de sarcină. Iubita lui Damian Drăghici spune că șansele de a deveni mamă erau destul de mici, însă nu a făcut prea multe dezvăluiri despre acest aspect.

„Sarcina a fost o minune de la Dumnezeu pe bune. Și la noi a fost o minune, pentru că era aproape imposibil ca eu să rămân însărcinată. Dumnezeu știe mai bine ca planuri are pentru noi, noi vrem doar să ne bucurăm de viață, de momentul prezent. Am avut un vis, iar în momentul în care am văzut testul pozitiv am zis: „Gata, vine băiatul meu!'. Nu știu să explic, dar am cântat și cânt despre asta', a mărturisit partenera artistului, la Antena Stars.

Cum își îndeplinește Cristina Stroe rolul de mamă

Cristina Stroe se descrie ca o mamă extrem de implicată în viața băiețelului ei, chiar și atunci când simte că a ajuns la capătul puterilor. Andrei, fiul artistei și al lui Damian Drăghici, refuză să primească cadouri, preferând să petreacă timp în compania părinților lui.

„Eu încerc să compensez cu timpul petrecut cu Andre și să fac mai multe chestii cu el. Îl duc în fiecare dimineață la grădiniță, oricât de obosită aș fi. El și dacă îi aducem cadouri ne spune că nu mai vrea cadouri, vrea să stăm cu el', a spus cântăreața.

De la ce pornesc certurile dintre Cristina Stroe și Damian Drăghici

Cristina Stroe recunoaște că certurile sunt frecvente în relația ei, mai ales că atât ea, cât și Damian Drăghici obișnuiesc să-și exteriorizeze sentimentele.

„Ne ciondănim de la orice, la orice oră, la orice secundă, dar dacă nu ne-am ciondăni ar fi ceva în neregulă cu noi. Nu știu, fiecare relație cred că are dinamica ei. La noi totul este un melanj, o tocăniță. Nu ne reținem sentimentele, pentru că dacă le-am ține în noi, probabil că s-ar face un munte și am exploda', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton