Croitoreasa de la "Românii au talent", primele declaratii după ce a luat Golden Buzz de la Mihai Petre!

.

Sezonul 9 al show-ului „Românii au talent” a debutat în forță, cu un Golden Buzz acordat de cel mai dur dintre jurați – Mihai Petre. Iată cine este Croitoreasa de la „Românii au talent” care a ridicat jurații și sala în picioare.


Când a intrat pe scenă, Ana Maria Pantaze (38) nu a impresionat. Timidă, fâstâcită, părând destul de nesigură pe ea, dar trădată doar de zâmbet și de sclipirea din ochi, concurenta părea că va fi unul dintre momentele penibile care se petrec sezon de sezon…  În special după ce a spus că melodia o „specifică' (o reprezintă – n.r.), stârnind niște zâmbete ironice. Croitoreasa de la „Românii au talent', pentru că așa a fost botezată imediat după ce a cântat, a reușit să impresioneze sala și jurații de la primele acorduri, însă pe Mihai Petre l-a dat gata cu melodia Ettei James, interpretată impecabil, cu o voce ce aducea mult cu cea a lui Janis Joplin. „Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba', i-a spus Mihai concurentei.


Iată care sunt primele declarații ale concurentei Ana Maria Pantaze, aka Croitoreasa de la „Românii au talent', după ce a luat Golden Buzz de la Mihai Petre, într-un interviu exclusiv pentru PRO TV!

Ana Maria Pantaze nu a cântat niciodată pe o scenă

Ana Maria a povestit că a fost foarte emoționată, cu atât mai mult cu cât nu a cântat niciodată pe o scenă. Concurenta este croitoreasă și locuiește în Centrul Vechi, deasupra unui bar de karaoke, și așa a ajuns să cânte, însă doar de amuzament, alături de prieteni și fără să fi luat nici măcar o singură oră de canto în viața ei… „Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum. '


Singura ei experiență e… karaoke

Croitoreasa de la „Românii au talent' a povestit că ascultă orice fel de muzică, operă, jazz, clasică, dar că melodia Ettei James a ales-o pentru că i-a plăcut și i s-a potrivit. Întrebată cum și-a descoperit talentul, Ana Maria a recunoscut cu sinceritate că a fost o întâmplare… „Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin „de fun' la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: Du-te, du-te și fă ceva! Și m-am dus.'


Ana Maria a mai povestit că, în copilărie, a făcut balet, însă pentru că părinții nu au avut bani, a ajuns la dansuri moderne și apoi la croitorie… meserie care îi pune bănuții pe masă. Din păcate, de canto nici nu a putut fi vorba… Iată însă că a fost descoperită la 38 de ani la un concurs de talente, unde Mihai Petre a trimis-o direct în finală. Cu mosdestie, Croitoreasa de la „Românii au talent' a spus că nu s-a gândit că ar putea câștiga, dar, dacă s-ar întâmpla asta, și-ar ajuta o prietenă al  cărei băiețel are nevoie de ajutor.


Ce vrea Ana Maria ca oamenii să știe despre ea? Aș vrea să știe că sunt o persoană normală, simplă, care, la vârsta asta, a ajuns unde-a ajuns. Probabil că mă vor cunoaște pe parcurs, așa dintr-o dată nu au cum să mă cunoască. :)' Și îi sfătuiește pe toți să își urmeze visul.

 

Foto: Facebook, PRO TV