„N-ar trebui să o afecteze măgăria 'tractoristei' Wozniacki. Se vede că…”. CTP, reacție după ce Simona Halep a fost învinsă la Miami Open, în primul său meci, după pauză

.

Cristian Tudor Popescu a reacționat după meciul Simonei Halep de la Miami Open, primul după suspendare și scandalul de dopaj. Deși a pierdut în fața Paulei Badosa, gazetarul spune că revenirea sportivei este remarcabilă nu doar prin scorul din primul set, ci și prin atitudinea ei pe teren. Totodată, CTP a taxat afirmația Carolinei Wozniacki, care a spus că jucătoarele suspendate pentru dopaj nu ar trebui să primească wild-carduri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Simona Halep a revenit pe terenul de tenis aseară într-un meci de turul 1 la Miami Open împotriva Paulei Badosa. Partida s-a terminat pentru jucătoare cu o înfrângere, însă a mărturisit că revenirea pe teren, după 17 luni de pauză, a fost mai bună decât se aștepta. Cristian Tudor Popescu a comentat partida de la Miami Open, sub titlul „Simona – bucuria și măgăria’, precizând că se aștepta la un meci bun.

Citește și: Simona Halep, învinsă la Miami Open, în primul său meci, după 17 luni de pauză: „Știam că va fi greu, dar în cele din urmă a fost bine'


Citește și: Simona Halep, decizie radicală în privința antrenorului Patrick Mouratoglou, după victoria în scandalul de dopaj. A șters toate fotografiile cu el

Citește și: De ce și-au ascuns Dinu și Deea Maxer relația când s-au cunoscut: „A contat faptul că era minoră. Mi-a fost teamă, familia ei nu a știut’. Artista avea doar 15 ani atunci

Citește și: Adevărul despre sărutul dintre Zanni și Ana Progras de la Survivor All Stars. Cum au ajuns în această ipostază controversată: „Te provoc. Hai să-ți dau un pupic pe…’


Cristian Tudor Popescu, reacție după ce Simona Halep a fost învinsă la Miami Open, în primul său meci, după pauză

La câteva ore după ce Simona Halep a pierdut primul meci, Cristian Tudor Popescu a comentat, pe pagina sa Facebook, partida de la Miami Open. Gazetarul a lăudat revenirea remarcabilă a româncei, după scandalul de dopaj, și a sancționat afirmația danezei Caroline Wozniacki, care a spus că jucătoarele suspendate pentru dopaj nu ar trebui să primească wild-carduri la turnee.


„Spuneam că graficul la reintrarea „în atmosferă’ a Simonei Halep va începe, cel mai probabil, cu un meci bun, în care va fi dusă de setea de a juca tenis după atâta vreme. Așa s-a și întâmplat, dar nu un meci întreg, ci un set.

Primul set în fața Paulei Badosa a fost remarcabil nu numai prin scor, 6-1 pentru Simona, dar și prin atitudinea ei pe teren. A jucat „în dușmănie’, dar cu bucurie, vrând parcă să șteargă multele luni dureroase prin care a trecut. A arătat tonică, hotărâtă, a avut realizări tehnice deosebite, în special cu reverul, nu s-a văzut „rugină’ pe ea. Apoi, inevitabil, fizicul a început să-i cedeze în fața schimbării jocului de către Badosa, din ce în ce mai tare și agresiv. Nu ca rezistență generală. Aici se vede că Simona nu a încetat să se antreneze, ci la încheieturi, acum umărul drept.


Cred că acest meci pierdut e un câștig pentru Simona, pentru că îi deschide perspectiva revenirii la nivelul care a consacrat-o. Așa că n-ar trebui să o afecteze măgăria „tractoristei’ Wozniacki, care a zis că jucătoarele depistate pozitiv n-ar trebui să primească wild-card-uri, să fie obligate s-o ia de la zero. Răspunsul Simonei a fost calm și ferm: „Să citească decizia TAS. Nu m-am dopat, nu am trișat’, a fost mesajul lui CTP postat pe Facebook.


Simona Halep: „Paula a fost o adversară foarte bună’

Deși a pierdut meciul cu Paula Badosa, din primul tur de la Miami, sportiva a mărturisit că revenirea pe teren a fost mai bună decât se aştepta.

 „Paula a fost o adversară foarte bună, cu un nivel de tenis ridicat, m-am bucurat de prezenţa mea pe teren, de faptul că atâţia oameni mă susţin. A fost o zi specială. Mă bucur că au fost români mulţi în tribune, mereu mă simt ca şi cum joc acasă, au fost gălăgioşi în sensul bun şi mă ajută. Au fost familia, dar şi prieteni apropiaţi alături de mine.


După primele cinci puncte pierdute am fost foarte nervoasă, am ştiut că va fi greu, nu ştiam la ce să mă aştept, dar încet mi-am intrat în ritm, am câştigat primul game şi mi-am spus: hai, că nu-s aşa rea, va fi bine, ştiam că va fi greu, dar în cele din urmă a fost bine, a declarat Halep, la conferinţa de presă de după meci.

Sursa foto: Facebook