Cu ce bărbați celebri s-a iubit Laura Giurcanu, înainte de Aris Eram. Vedeta s-a despărțit de logodnic înainte de nuntă, după ce a înșelat-o

.

Cu ce bărbați celebri s-a iubit Laura Giurcanu, înainte de Aris Eram? Asta s-au întrebat sute de internauți, după ce s-a aflat că cei doi concurenți de la America Express formează cel mai nou cuplu din showbiz. Înainte de a-și găsi liniștea în brațele fiului Andreei Esca, se pare că Laura Giurcanu a avut și alte relații cu alți bărbați faimoși. În plus, aceasta s-a despărțit de logodnic înainte de nuntă, după ce bărbatul a înșelat-o. Iată ce cuceriri a avut influencerița!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


S-a aflat cu ce bărbați celebri s-a iubit Laura Giurcanu, înainte de Aris Eram. Influencerița a revenit în atenția publicului, după ce ea și prietena ei, Sânziana Negru, au acceptat să participe la America Express, sezonul 6. Se pare că, după competiție, Laura Giurcanu și fiul Andreei Esca, „adversarul ei’ din competiția de la Antena 1, s-ar fi cuplat. Înainte de relație cu ea, influencerița s-a iubit însă și cu alți bărbați faimoși din lumea mondenă din România.

Citește și: Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigat America Express 2024. Cine le-a dat de gol: „Am primit confirmarea…'


Citește și: Laura Giurcanu are o soră! Cine este și cum arată Bianca

Citește și: Chef Foa, după ce a fost prins drogat, la volan: „Am dus distracția prea departe, am greșit, v-am dezamăgit'. Decizia radicală luată de bucătar

Citește și: Cum se înțeleg acum Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, după zeci de scandaluri: „Mi-a dat un mesaj. I-am ascultat sfatul…'

Cu ce bărbați celebri s-a iubit Laura Giurcanu, înainte de Aris Eram

Până la 26 de ani, Laura Giurcanu a avut câteva experiențe în dragoste, unele mai frumoase, altele mai puțin plăcute. În trecut, atunci când credea că și-a găsit alesul și că va ajunge la altar, influencerița s-a despărțit de logodnicul ei, Cezar, după ce acesta o înșelase. Șatena povestea la vremea respectivă că relația ei cu fostul partener era una toxică.


„Relația cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri pe care noi n-am știut să le umplem, n-am știut să manageriem diferențele dintre noi. Această relație ajunsese să fie toxică și greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată.


Oamenii au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe Internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a deveni un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor’, spunea Laura Giurcanu la momentul respectiv, pe Instagram.

Vedeta s-a despărțit de logodnic înainte de nuntă, după ce a înșelat-o


Laura Giurcanu a păstrat mereu discreția în privința vieții sale private, astfel că fostul ei logodnic, Cezar, a fost singurul bărbat cu care s-a afișat pe Internet. Însă tânăra s-a iubit în trecut cu bărbați celebri din showbiz, detaliu pe care nu toată lumea în cunoaște. La un moment dat, ea ar fi avut o relație cu fotbalistul Alex Târnovan, însă povestea lor nu ar fi durat prea mult.

Un alt bărbat celebru care ar fi reușit să-i intre în grații Laurei Giurcanu ar fi fost Matei Dima, alias BRomania. Despre presupusa lor relația a început să se vorbească după ce, acum câțiva ani, influencerița a apărut într-unul dintre clipurile lui. La acea vreme, apropiații lor spuneau că aceștia ar fi un cuplu, însă cei doi protagoniști susțin că sunt doar prieteni foarte buni și că se înțeleg bine.


Laura Giurcanu s-ar fi iubit cu Dani Oțil și Cuza

Iar asta nu e tot! Potrivit Cancan, Laura Giurcanu s-ar fi iubit, pentru o scurtă perioadă, și cu Dani Oțil, dar și cu artistul Cuza, de la Noaptea Târziu. De-a lungul timplui, și alți câțiva fotbaliști ar fi încercat să o cucerească, precum Bogdan Stelea și Ilie Dumitrescu. Concurenta de la America Express nu a confirmat însă vreodată relația cu niciunul dintre ei.


Laura Giurcanu a fost surprinsă sărutându-se cu Aris Eram

În prezent, Laura Giurcanu formează un cuplu cu Aris Melkior Eram, fiul cel mic al Andreei Esca. Acreștia au fost surprinși de paparazzi sărutându-se, în mașină, după America Express.

Laura Giurcanu a avut prima reacție după ce a fost surprinsă sărutându-se cu fiul Andreei Esca. Vedeta a declarat că nu vrea să vorbească despre acest subiect. Mai mult, susține că nu s-a întâmplat nimic între ea și Aris Eram.

„Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis’, a spus Laura Giurcanu pentru Spynews.

Sursă foto: Instagram, Cancan