Cu ce pericole se confruntă Cabral în Republica Dominicană: „Simţi cum te sufoci”

.

Cu ce pericole se confruntă Cabral în Republica Dominicană. Prezentatorul va petrece următoarele două luni în jungla dominicană, acolo unde au loc filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Acesta a oferit primele declarații despre provocările din țara latino-americană și cum s-a adaptat la condițiile de mediu. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cabral și Adela Popescu au început filmările pentru noul reality show pe care îl vor prezenta împreună. Inițial, cei doi prezentatori au fost extrem de entuziasmați în legătură cu plecarea în Republica Dominicană, însă se pare că viața în junglă nu este tocmai ușoară. Într-un interviu recent, Cabral a dezvăluit cu ce probleme se confruntă în timpul filmărilor. Aceasta a descris atmosfera din Republica Dominicană, susținând că priveliștile sunt „spectaculoase’, însă trebuie să fie tot timpul atent la posibilele pericole.


Cu ce pericole se confruntă Cabral în Republica Dominicană. Prezentatorul a fost moderatorul primului sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici’, difuzat în perioada 16 Februarie – 8 Martie 2015. Atunci, filmările au avut loc în Africa de Sud.

Citește și: Ce probleme au Adela Popescu și Cabral în Republica Dominicană, la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici':'Nu-i dorești asta nici unui dușman'


Citește și: Mama lui Cabral a chemat Ambulanța, după ce și-a pus singură un diagnostic greșit:'Sună repede la 112, mi-e rău, mă sufoc…'

Citește și: Ce tratament face Adda pentru a scăpa de borelioză:'Am dureri mari de oase, de mușchi, amețeală, oboseală'

Citește și: Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, acuzații grave la adresa tatălui ei:„A încercat să mă convingă să mă sinucid’


Cu ce pericole se confruntă Cabral în Republica Dominicană

Cabral a mărturisit că s-a adaptat condițiilor din Republica Dominicană, însă umezeala și insectele rămân, în continuare, o provocare. Aceasta a rămas surprins de peisajele spectaculoase din junglă, însă susține că mediul este neprietenos.

„Cumva te obişnuieşti, dar locul şi toate târâtoarele şi crocobaurii de aici nu te lasă să uiţi unde eşti. Umezeala e şi ea deranjantă atunci când intrăm în junglă, dacă ai de făcut şi puţin efort simţi efectiv cum te sufoci. Locul este superb, arată spectaculos, dar nu e neapărat prietenos nici pentru noi, care suntem cazaţi şi trăim în condiţii normale. Bine, Adela stă mai pe luxuleţ, dar ce să-i faci…’, a declarat Cabral potrivit click.ro.


„Cum să te relaxezi şi să spui că nu ţi-e frică?’

Prezentatorul a susținut că trebuie să aibă o atenție sporită față de posibilele amenințări din jungla dominicană.

„Nu e frică, este doar atenţie. Desigur, o atenţie mult mai mare decât acasă… pentru că aici au fel de fel de insecte, zburătoare, târâtoare, şerpi şi crocobauri care de-abia aşteaptă să-ţi facă rău. Briefingul zilnic al echipei începe cu „Atenţie la păianjenul ăsta, este veninos, vă rugăm să fiţi atenţi!. Sau cu „Suntem într-o zonă în care s-a semnalat prezenţa miriapodului numaiştiucumîizice, care muşcă tare şi amorţeşte dureros membrul muşcat. Apăi cum naiba să te relaxezi şi să spui că nu ţi-e frică?!’, a continuat acesta potrivit sursei citate.


Cabral, de la prezentator la concurent

Întrebat dacă ar participa în cadrul emisiunii în calitate de concurent, Cabral a avut un răspuns ferm. Aceasta a susținut că nu ar face niciodată acest lucru, având în vedere toate provocările prin care trec concurenții.


„Niciodată, nicicum, exclus! Mă uit la concurenţi şi mă gândesc zilnic ce ar fi trebuit să primesc pentru a face ce fac ei… nu găsesc niciodată ceva care să acopere necazurile, provocările, chinul’, a spus prezentatorul.

Sursa foto: Facebook & Instagram