Cu ce poreclă s-a ales Meghan Markle după turneul în Nigeria: "A fost strigată…". Ducilor de Sussex li s-a cântat imnul britanic în timpul vizitei lor

 Miniosu Alexandra
.

Se pare că Meghan Markle s-a ales cu o poreclă după turneul în Nigeria. Ea și Prințul Harry au petrecut trei zile acolo pentru a promova Jocurile Invictus. Un expert regal e, însă, de părere că turneul s-a concetrat asupra ducesei de Sussex și a moștenirii sale nigeriene. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Meghan Markle și Prințul Harry au petrecut trei zile în Nigeria. Vizita lor a fost supranumită „mini turneu regal', având în vedere că cei doi s-au retras din rolurile de seniori ai casei regale britanice acum patru ani. Cu toate că au călătorit în Nigeria ca să promoveze Jocurile Invictus, dr Pauline Maclaran de la Universitatea Royal Holloway din Londra e de părere că toate atenția a fost, de fapt, concentrată către Meghan Markle, asta datorită moștenirii sale.

Prince Harry and Meghan Markle visit Nigeria as part of Invictus Games Anniversary celebrationsPrince Harry and Meghan Markle visit Nigeria as part of Invictus Games Anniversary celebrations

Se pare că vizita Prințului Harry și a soției lui, Meghan Markle, a decurs foarte bine. Astfel, cei doi au primit un feedback pozitiv pentru participarea lor la diferite evenimente la care au participat oameni de rang înalt. În prezent, admiratorii ducilor de Sussex vorbesc despre ea ca „noua prințesă' a Nigeriei', susține dr Pauline Maclaran, conform The Mirror.

Citește și: Meghan Markle, dezvăluiri emoționante despre copiii ei și ai Prințului Harry. Ce i-a spus Lilibet, la 3 ani: „Mamă, mă văd în tine”

Citește și: Meghan Markle nu era văzută cu ochi buni de angajații Casei Regale: „Nu-mi puteam opri tremuratul, întâlnirea cu ea a fost terifiantă” / Cum o poreclise Regele Charles pe nora lui

Citește și: Ce sfat i-a dat Mihaela Geoană fiicei sale, Ana, înainte de căsătorie: „Același lucru l-am făcut și noi, eu și Mircea, încă de când eram tineri…”. Ce părere are despre ginerele ei, Garrett Cayton/ EXCLUSIV

Citește și: Ilie Năstase spune că Ioana este „cea mai frumoasă femeie” din viața lui: „Eu așa simt. Noi încercăm să avem și un copil”/ Ce le-a transmis fostelor soții

Cu ce poreclă s-a ales Meghan Markle după turneul în Nigeria

Jocurile Invictus au luat naștere în anul 2014. De atunci, la cârma lor a fost permanent Prințul Harry. Având în vedere că se gândește să găzduiască acest eveniment, ducele de Sussex a fost invitat în această țară. El a venit alături de soția lui, Meghan Markle, iar împreună au făcut furori în Abuja, capitala Nigeriei.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost primiți cu căldură în Nigeria. Expertul regal Pauline Maclaran e de părere că totul părea să se învârtă în jurul lui Meghan Markle.

E adevărat că legătura lui Meghan cu Nigeria a fost un punct de interes, în special când soția Prințului Harry a numit-o „țara mea', precizează dr Maclaran.

Înainte ca ducii de Sussex să ajungă în Nigera, în spațiul public au existat diverse zvonuri precum că această călătorie ar fi un fel de turneu oficial regal și asa s-a întâmplat, susține expertul regal.

„Cred că a părut mai degrabă un turneu regal. Cu toate componentele diferite ale turneului lor, pe lângă scopul Invictus al vizitei lor, a fost greu să nu faci această comparație', a transmis Pauline Maclaran.

Ducilor de Sussex li s-a cântat imnul britanic în timpul vizitei lor

De asemenea, momentul în care imnul național britanic a fost cântat pentru Prințul Harry și Meghan Markle a fost iarăși un lucru ce a dus cu gândul la un turneu regal. Pe deasupra, personalul militar i-a salutat, fapt ce a fost luat în vedere de expertul regal.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost acceptați imediat de poporul nigerian. Ducii de Sussex au fost întâmpinați așa cum se cuvine, cu o scenă împodobită cu baloane roșii, albe și albastre. De asemenea, pentru ei au fost pregătite și scaune etichetate „duce' și „ducesă', „care au subliniat aspectele regale', a adăugat dr Pauline Maclaran.

Momentul marcant a fost însă cel în care „Meghan a fost strigată Prințesa Meghan la un alt eveniment', a mai spus expertul regal.

Sursă foto: Profimedia Images

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton