Cu ce probleme de sănătate a rămas Marcel Pavel, după COVID-19: "Din cauza oxigenului prea mare mi s-au spart niște vase de sânge, am rămas cu tensiune și..."

 Calin Maria Bianca
.

Cu ce probleme de sănătate a rămas Marcel Pavel, după ce a fost infectat cu Covid-19. Știm cu toții faptul că virusul Covid-19 a făcut numeroase victime și au fost luni extrem de grele pentru toată populația. Ei bine, printre vedetele infectat s-a numărat și Marcel Pavel, căruia nu i-a fost deloc ușor să se lupte cu această boală. Ba mai mult, a declarat pe atunci că a fost la un pas de moarte, iar acum a spus cu ce probleme a rămas!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După o perioadă grea de stat în spital și primit numeroase tratamente, chiar critică, așa cum o descrie artistul, Marcel Pavel s-a tratat de Covid-19. Totuși, în prezent se mai confruntă cu câteva probleme de sănătate, post-covid-19. Ba mai mult, printre declarații a spus și cine l-a trădat când era pe patul de spital.

index-25index-25

Citește și: Marcel Pavel a rămas cu sechele după COVID-19. La ce pericol e supus: „Dacă nu iau pastile…'

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Marcel Pavel după ce a suferit de COVID-19: „Am avut două nopți cumplite şi am avut sentimentul că m-am trezit din ghearele morții” / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Tănase, după ce Nicoleta Luciu s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor: „A făcut o mare greșeală'. Ce spune despre prestațiile ei din telenovelele Regina și Inimă de țigan

Citește și: Imagini dureroase de la priveghiul pentru nepotul Alinei Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu. Lucas avea doar 8 ani și a pierdut lupta cu cancerul / Anda Adam, Sorinel Puștiu, Costel Biju și mulți alți cântăreți au fost la priveghi

Cu ce probleme de sănătate a rămas Marcel Pavel, după ce a fost la un pas să moară din cauza virusului Covid-19

Marcel Pavel a trecut printr-o perioadă delicată atunci când a fost internat două săptămâni din cauza virusului Covid-19, însă acum este recunoscător că a trecut peste acele clipe dificile, în care viața lui era pusă în pericol. Totuși, după cum a declarat pe atunci, când a ieșit din spital, a rămas cu tensiune, deși nu este hipertensiv, însă asta nu este tot. Recent a mărturisit că i s-au spart și niște vase de sânge, astfel c a rămas cu mai multe sensibilități.

Ori din cauza oxigenului prea mare, mi s-au spart niște vase de sânge superficiale la plămâni. Am fost într-o situație foarte, foarte gravă. În prima zi am luat totul în glumă. „Scap repede, e o gripă.„ a povestit Marcel Pavel în cadrul podcastului Lumea Banilor.

Marcel Pavel, trădat când a fost pe patul de spital

Pe atunci s-au scris multe despre el, tocmai după o serie de declarații venite din partea unui apropiat de al său. Acum, artistul a dezvăluit că, de fapt, nu a fost adevărat ce s-a scris și că a fost trădat de aceea persoană.

Atunci când a fost nebunia aia cu pandemia, toată lumea o luase razna. Eu am fost și internat atunci două săptămâni, am fost primul artist „botezat' într-un spital foarte cunoscut și bineînțeles că viața mea fost în pericol, dar lumea m-a hulit din cauza unor așa-ziși oameni din presă, foarte cunoscuți, de altfel, trădători, chiar și de neam. Le-am spus: „uite, frate, sunt probleme'', a continuat Marcel Pavel în cadrul podcastului Lumea Banilor.

Marcel Pavel: „Atunci a fost cumplit, la un pas de moarte„

Marcel Pavel a făcut o serie de declarații după ce a ieșit din spital, asta fiindcă ceea ce se aflase despre el a îngrijorat pe toată lumea atunci. Artistul a mărturisit că, într-adevăr, a trecut printr-o perioadă foarte grea, dar totodată a explicat că nu ar face astfel de lucruri pentru bani, așa cum s-a scris zile la rând în presa, totul pornind de la persoana apropiată lui care a făcut numeroase astfel de insinuări la acea vreme.

Atunci a fost cumplit, la un pas de moarte. Am avut o liniște foarte-foarte mare. Poate că acest lucru mi l-a inspirat și personalul spitalului. Am rămas cu tensiune și eu nu sunt hipertensiv. Poate vă gândiți, dragilor, că eu am o familie, am copii. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Nu am nevoie. Și chiar dacă aveam. nu o făceam.Mai gândiți-vă și la respectul pe care trebuie să-l aveți față de o persoană. Înlocuiți veninul acesta cu miere- că e mai bine. Dacă vom înlocui veninul acesta cu miere, vom face o țară superbă, nu ne va egala nimeni, dar răutatea să știți că ne face să ne pierdem mințile”, a spus Marcel Pavel, în urmă cu câțiva ani.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton