Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol pe final de sarcină: "Oare mai scap de ele?"

.

Gina Pistol trăiește cele mai fericite clipe din viață, urmând să devină mamă pentru prima oară. Însă, vedeta Antena 1 nu a fost ocolită de problemele de sănătate. Pe lângă durerile și chinurile prin care a trecut până acum, iubita lui Smiley a mai descoperit ceva recent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și-a dat seama că are acum o problemă dermatologică destul de importantă, dar de care speră să scape cât mai rapid posibil. Ea s-a filmat și a postat pe contul ei de Instagram imaginile, întrebându-le pe mămicile care o urmăresc dacă s-au confruntat cu așa ceva. Mai precis, prezentatoarea s-a trezit cu o mulțime de alunițe apărute recent pe gât.

„Nu știu dacă ați trecut prin asta, cele care ați născut sau sunteți însărcinate. Mi-au apărut niște alunițe pe gât. Multe. Multe. Nu știu cum se numesc. Oare mai scap de ele?', a întrebat Gina Pistol pe InstaStory.

gina pistol probleme de sănătategina pistol probleme de sănătate

Gina Pistol are probleme de sănătate, pe final de sarcină

Nu doar alunițele au alarmat-o pe Gina Pistol. Iubita lui Smiley a fost foarte sinceră și a mărturisit recent prin ce momente dificile trece, pe măsură ce se apropie momentul nașterii.

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nici o problemă, acum dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea.

Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc' a spus Gina Pistol.

Citește și: Cum arată Gina Pistol cu doar două săptămâni înainte să nască. Îmbrăcată gros și cu mască, s-a dus să-și facă unghiile

Citește și: Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Reacția ei, după ce s-a pus că lui îi plac bărbații

Citește și: Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol:”Nu exclud!”

Ce a dezvăluit Smiley despre numele fetiței

Artistul este extrem de emoționat. Este pentru prima dată când devine tată, iar acest moment l-a făcut să se gândească inclusiv la căsătorie. Se pare că Smiley și Gina Pistol au ales deja și numele pentru bebeluș, dar așteaptă momentul potrivit ca să facă anunțul oficial.

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. Profesional urmează foarte multe lucruri', a declarat Smiley într-o emisiune.

Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley înainte de a deveni părinți

Cântărețul a decis recent să lase discreția deoparte și a povestit cum se înțelege cu Gina, atunci când nu îi vede nimeni.

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi‘, a mai povestit Smiley.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton