Cu ce se ocupă acum Bianca Giurcă de la Insula Iubirii. După despărţirea de Marius Moise, s-a mutat în București și și-a construit casa mult visată

 Miniosu Alexandra
.

Cu ce se ocupă acum Bianca Giurcă de la Insula Iubirii? Asta s-au întrebat mulți dintre admiratorii tinerei, care au urmărit-o și apreciat-o în sezonul trecut al emisiunii de la Antena 1. Ei bine, de atunci, viața ei s-a schimbat radical. După despărțirea de Marius Moise, alături de care a participat în show, aceasta s-a mutat în București și și-a construit casa mult visată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Insula Iubirii 2024 urmează să aibă premiera luna viitoare, pe data de 15 iulie. Noul sezon va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1. Nici acum, telespectatorii nu au uitat de concurenții din sezonul trecut. Printre ei s-a numărat și Bianca Giurcă. Ea a participat atunci alături de Marius Moise, de care s-a despărțit, ulterior, după emisiune.

bianca-giurca-2bianca-giurca-2

Citește și: Scandal între Maria Ilioiu și Bianca Giurcă de la Insula Iubirii: 'Ești fake din cap și până-n picioare. M-ai copiat. Dacă te prind îți rup părul ăla…'

Citește și: Bianca Giurcă își vinde rochia purtată în finala emisiunii Insula Iubirii. Cât costă articolul vestimentar: „Îl pun la vânzare pentru că…'

Citește și: Mihai Leu a transmis un mesaj video după ce a fost adus cu elicopterul de urgență de la Hunedoara la Spitalul Fundeni: „Îmi pare nespus de rău că…'

Citește și: Elena Matei de la Chefi la Cuțite a născut o fetiță: 'A fost greu și dureros. Acum suntem bine amândouă, ne recuperăm și…'

Cu ce se ocupă acum Bianca Giurcă de la Insula Iubirii

Bianca Giurcă și Marius Moise s-au întors separat în România, după ce au picat amândoi testul de la Insula Iubirii. Aceștia au decis de comun acord să se despartă, chiar dacă, de-a lungul timpului, au existat mai multe încercări de împăcare. În prezent, bărbatul se află în continuare în satul natal, unde are mai multe afaceri, iar ea s-a mutat în București, unde a început, se pare, o nouă viață.

După despărțirea lor, la un moment dat, Bianca Giurcă și Marius Moise au apărut într-un filmuleț pe Internet, în care dansau îmbrățișați. Se întâmpla la botezul fiicei altor doi concurenți din emisiune, Ema și Răzvan. Ipostazele apropiate dintre cei doi au stârnit reacții în rândul internauților, astfel că tânăra a lămurit, ulterior, ce status are relația lor.

„Recent, tot internetul mă face mincinoasă pentru că ‘m-am împăcat cu Marius Moise de la Insula Iubirii, asta ar fi prima problemă, iar a doua problemă ar fi că nu vreau să recunosc. Realitatea este că atât eu, cât și Marius am fost invitați la același eveniment.

Evenimentul al lui Răzvan și al Emei. Eveniment la care n-am participat doar noi doi, ci a participat marea majoritate a concurenților de la Insula Iubirii. Realitatea este că Răzvan și Ema au pregătit mai multe momente artistice intersante pentru toți invitații lor printre care un moment super tare cu un domn', a spus Bianca Giurcă, potrivit a1.ro.

Bianca Giurcă s-a mutat în București, după despărțirea de Marius Moise

După ce a decis să se despartă de Marius Moise, Bianca Giurcă și-a schimbat radical viața. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a lăsat în urmă viața de la sat și s-a mutat în București. De asemenea, în timp, ea a început să fie tot mai activă pe rețelele de socializare, fapt ce i-a adus un număr uriaș de urmăritori. De altfel, capitalul de popularitate i-a adus și beneficii financiare, câștigând mulți bani.

După ce a strâns banii necesari, Bianca Giurcă a decis să-și construiască o casă nouă, la care a visat dintotdeauna. Acum, ea așteaptă finalizarea lucrărilor la noua ei locuință și face deseori vizite pe șantier, pentru a fi la curent cu fiecare etapă. De altfel, le împărtășește și fanilor ei progresele înregistrate cu privire la casa ei.

Este o perioadă extrem de emoționantă pentru mine! Astăzi am fost să verific progresul lucrărilor la viitoarea mea casă', a scris Bianca Giurcă pe Instagram.

Sursă foto: Instagram, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton