Cu ce se ocupă acum membrii grupului Vacanța Mare. Mugur Mihăescu s-a lansat în afaceri, iar Florin Petrescu a devenit impresar

.

Cu ce se ocupă acum membrii grupului Vacanța Mare. Vacanța Mare a fost un adevărat fenomen în România în anii ’90. Grupul umoristic fost înființat în 1988 și era alcătuit din Mugur Mihăescu (Leana), Florin Petrescu (Axinte), Iulian Ilinca (Frankfurt), Emil Rădinoiu (Mitică), Mirela Stoian (Lila), George Robu (Romică), Alexandru Conovaru (Vasile), George Lungoci (Primarul) și Lucian Dragotă (Preotul). Iată cu ce se ocupă astăzi aceștia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Cu ce se ocupă acum membrii grupului Vacanța Mare. Din anul 1999, membrii grupului „Vacanța Mare’ au realizat emisiuni săptămânale la Pro TV. Trei ani mai târziu, acestea înregistrau deja audiențe-record, de peste 2,2 milioane de telespectatori. La începutul lui 2007, grupul umoristic s-a mutat de la Pro TV la Kanal D, cu o primă de instalare de 300.000 de euro, însă contractul a încetat în aprilie 2009. Din 2012, activitatea a fost reluată cu o nouă formulă, compusă din Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu. În 2015, Vacanța Mare a revenit la Kanal D sub numele de „Noră pentru Leana’, însă a ieșit de pe post după un an. Totuși, s-a revenit ulterior cu un nou sezon, intitulat „Te vreau lângă Leana’.


Cu ce se ocupă acum membrii grupului Vacanța Mare

Având în vedere succesul pe care l-a avut fenomenul „Vacanța Mare’ în rândul telespectatorilor, probabil mulți se întreabă cu ce se ocupă astăzi membrii grupului umoristic. În timp ce unii au rămas la meseria care i-a consacrat, alții au ales alte drumuri profesionale.

Citește și: De ce a renunțat Mugur Mihăescu, alias Garcea, la Vacanța Mare: „Sunt dornic să construiesc ceva nou. Este vorba despre…’


Citește și: Îl mai ții minte pe Mitică din Vacanța Mare? Actorul Emilian Rădinoiu are 62 ani și duce o viață discretă

Citește și: Cum vor face nunta și botezul Theo Rose și Anghel Damian: ‘O să fie spontan, fără tam-tam. O să zicem hai la biserică acum și mâine la cununia civilă’

Citește și: Ramona Olaru, avertisment pentru noua iubită a lui Cătălin Cazacu: ‘Eu am reușit să scap. Am zis că nu o să spun dar…’


Mugur Mihăescu s-a lansat în afaceri

După ce a susținut spectacole în toată țara, Mugur Mihăescu a hotărât să se lanseze în afaceri și a cumpărat câteva spații comerciale în Centrul Vechi al Capitalei. În prezent, acesta este proprietarul a trei pub-uri din Capitală, însă recunoaște că viața de antreprenor l-a pus în fața multor situații dificile.

„Nu m-a luat cineva de pe stradă, am creat zi și noapte, scriam zi și noapte, scriam și cântam. Am plâns de foame fizic. La 22 de ani, plângeam de foame, serios! Mergeam pe lângă fabrica de biscuiți din Craiova, plângeam, că mi-era foame.


Nu doresc nimănui să cunoască foamea fizic, dar greutățile te modelează în viață. În viață, îți trebuie educație și ceva care să te motiveze, să-ți pună mintea la contribuție’, a spus Mugur Mihăescu.

Radu Pietreanu a învins cancerul la plămâni

După ce proiectul „Vacanța Mare’ s-a stins, Radu Pietreanu a înființat o trupă împreună cu Țică Lumânare și Mihai Napu. Formația cântă muzica anilor 70-90 la o terasă din Centrul Vechi. Anul trecut, cunoscutul actor a trecut printr-un moment de cumpănă, fiind diagnoticat cu cancer de plămâni. Acesta a urmat un tratament în Turcia și a învins boala, însă a slăbit peste 30 de kilograme.


„Eram un cadavru care a stat trei săptămâni pe o canapea, fără să vorbească, fără să mănânce, fără să nimic. Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os’, a povestit Radu Pietreanu.

Florin Petrescu a devenit impresar

După succesul avut la „Vacanța Mare’, Florin Petrescu a devenit impresar și organizator de evenimente. În urmă cu mai mulți ani, acesta a fost implicat într-un scandal de proporții, fiind acuzat de mai mulți artiști că le-ar fi cerut bani și nu le-ar fi aranjat niciun concert. În urma acuzațiilor, acesta a fost acuzat la doi ani de închisoare cu suspendare.


„Nu, încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut. Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!, declara actorul în urmă cu ceva timp, pentru playtech.

În prezent, acesta organizează concerte și spectacole pentru românii plecați în străinătate, sub brandul „Caravana lui Axinte’.

Mirela Stoian a continuat pe drumul actoriei

După despărțirea de grupul umoristic, Mirela Stoian a continuat să joace pe scenă. Actrița este angajată la Teatrul Odeon din București și a avut, de-a lungul timpului, mai multe apariții televizate.


„Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume. Dacă nu mi-am găsit de munca în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj. Pe vremea când eram Lila am avut salarii foarte bune, am trăit decent.

Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu. Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi.


Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri și nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc. Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!’, spunea Mirela Stoian, înainte să fie angajată a Teatrului Odeon.

În ce relații sunt acum membrii grupului „Vacanța Mare’

Într-un interviu mai vechi, Mugur Mihăescu spunea că nu mai vorbește cu cu Mirela Stoian, deși au colaborat timp de ani de zile. Actorul spune că între ei a existat o „divergență’, însă nu și-a dorit să ofere mai multe detalii despre natura conflictului lor.

„Cu Axinte vorbesc mereu, cu Emil Rădinoiu vorbesc, cu Frankfurt vorbim. Cu Radu Pietreanu vorbesc mereu. Cu Lila, Mirela Stoian, nu mai vorbesc, pentru că am avut la un moment dat o divergență. Supărările mi-au trecut, dar eu nu spăl rufele în public’, a spus Mugur Mihăescu.

De partea celalată, Mirela Stoian s-a arătat dezamăgită de faptul că, în 2015, nimeni nu a anunțat-o că proiectul „Vacanța Mare’ ia o pauză și că nu va mai fi la redifuzarea comediei pe Kanal D.

„Sunt mâhnită că după 10 ani împreună nimeni nu mi-a spus ‘mulțumesc sau să primesc un avertisment. Dacă el nu a vorbit cu mine, de ce aș face-o eu? Mugur nu m-a sunat niciodată de atunci. Cu restul vorbesc și chiar am mai jucat piese de teatru împreună. Regret că am plecat de la Pro TV atunci când cei de la Vacanța Mare m-au găsit acolo și au vrut să mă ia la Kanal D’, a spus Mirela Stoian.

Sursa foto: Facebook