Cu ce se ocupă Daniela Iliescu și ce afaceri are: „Am devenit influencer fără să vreau. Nu luam lucrurile în serios...”. Cum a ajuns să aibă venituri impresionante / EXCLUSIV

.

Daniela Iliescu ne-a vorbit, într-un interviu exclusiv, despre afacerile pe care le are și activitatea din mediul online. Este mamă cu normă întreagă pentru fiul ei și al lui Culiță Sterp, dar are și alte ocupații, fiind o fire activă și permanent în căutarea altor oportunități. Ea însăși recunoaște că preferă să aibă mereu agenda plină, stil de viață care o ține antrenată și îi aduce satisfacții pe măsură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Daniela Iliescu și Culiță Sterp se cunosc din adolescență, dar au devenit un cuplu în urmă cu patru ani. Pe 17 iunie 2021, în viața lor a apărut Milan, acum în vârstă de trei ani. Au o relație frumoasă, bazată pe iubire și respect, iar de-a lungul timpului au evitat să se implice în scandaluri publice.

Citește și: Cum își condimentează Daniela Iliescu și Culiță Sterp viața de cuplu: „Așa păstrăm relația vie, avem mai multe…'. Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV


Citește și: Culiță Sterp, mesaj pentru mama Geta și pentru iubita lui, Daniela Iliescu, după conflictul dintre ele: „Încercați și voi, din respect pentru mine, că acum…'. Ce a spus artistul despre socrii lui

Citește și: Michael Schumacher, prima apariție publică la 11 de ani de la accidentul care l-a paralizat. Fostul pilot de Formula 1 a participat la nunta fiicei sale

Citește și: Karmen Minune, despre relația cu Bogdan de la Ploiești, după ce s-a zvonit că formează un cuplu: „Poveștile noastre au coincis'. Cum au apărut în direct, la Măruță


Cu ce se ocupă Daniela Iliescu și ce afaceri are

Deși discretă din fire, Daniela Iliescu ne-a vorbit despre afacerile de care se ocupă, fiind acuzată în trecut că ar profita de banii și faima artistului. În paralel cu rolul de mamă, iubita lui Culiță este independentă financiar, câștigurile sale provenind din afacerea cu haine pe care o deține și activitatea de influencer. Aceste ocupații îi ocupă mare parte din timp, dar chiar și așa, mereu este în căutarea altor oportunități de dezvoltare.


„Pe lângă faptul că sunt mamă, am businessul ăsta cu haine de care mă ocup de 2 ani de zile. Mai sunt și influencer. Am devenit influencer fără să vreau, dar a început să-mi placă foarte mult partea asta și mi-am dat seama că mă definește. Atunci, am luat lucrurile mai în serios. La început, nu luam lucrurile în serios, în sensul că nu știam cu ce se mănâncă; aveam trac de cameră, dar mie îmi plăcea, de fapt, chestia asta. Eu sunt foarte vocală, doar că era totul nou pentru mine. Cu asta mă ocup în momentul de față. Am businessul meu, de care mă ocup îndeaproape, partea de influencing, și mereu gândesc încă ceva.


Așa trăiesc eu cel mai bine – dacă sunt maxim de ocupată și dacă trebuie să fug dintr-o parte în alta. Uneori, am impresia că nici nu prea știu să mă relaxez. Dacă am timp liber într-o zi și mă pun pe canapea, nu mă simt bine, îmi vine mereu să fac câte ceva. Cu businessul, la fel, mereu mă gândesc ce să mai fac. O parte din mine îmi spune: „Ar trebui să te oprești’, a declarat Daniela Iliescu, în exclusivitate pentru viva.ro.


Daniela Iliescu, acuzată că a profitat de banii și faima lui Culiță Sterp

De când a devenit persoană publică, Daniela Iliescu a primit și mesaje răutăcioase din partea internauților. Unii au acuzat-o că ar profita de banii și faima lui Culiță Sterp, subiect pe care l-a abordat, foarte elegant, într-un clip postat pe TikTok.

„Nu vă imaginați că, Culiță e primul bărbat cu bani care apare în viața mea, că v-aș minți dacă aș spune asta. Pe mine nu m-au interesat chestiile astea niciodată. Dacă m-ar fi interesat asta și aș fi vrut să stau doar pe banii lui, nu m-aș mai fi strofocat să-mi fac o afacere, să fac colaborări.


Sunt mândră de mine așa cum sunt eu. Și toate astea, cum că stau cu Culiță pentru bani, că l-am luat, că l-am despărțit, sunt doar rezultatele acțiunilor unor anumite persoane de a vă face să aveți o părere greșită despre mine. Este o persoană care a avut acest interes, ca voi să aveți părerea asta despre mine’, a dezvăluit Daniela Iliescu, mai demult, într-un clip publicat pe TikTok.

Sursa foto: Facebook