Cu ce se ocupă acum Bianca Brad. Fostul manechin s-a reprofilat la 55 de ani: „Am revenit cumva în lumea mondenă”

 Ifrim Georgiana
.

Cu ce se ocupă acum Bianca Brad. Într-un interviu recent, fostul manechin a vorbit despre activitatea pe care o desfășoară în prezent. După ce a renunțat la podium, vedeta și-a schimbat radical viața și s-a dedicat unei pasiuni pe care a descoperit-o în ultimii ani. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 1990, Bianca Brad a câștigat titlul Miss România, fiind desemnată una dintre cele mai frumoase tinere de la noi din țară. Această titulatură i-a deschis drumul spre o carieră de succes în modelling și cinematografie. Ultimii ani nu au fost ușori pentru fostul manechin, însă Bianca Brad a demonstrat că este o luptătoare și și-a transformat pasiunea în carieră. În urmă cu 15 ani, aceasta și-a pierdut cel de-al doilea copil la naștere. În 2015, aceasta a fost diagnosticată cu cancer la sân și a învins boala după șapte ani de tratamente și rugăciuni. La 55 de ani, viața actriței s-a schimbat radical, mărturisind că optimismul a ajutat-o să depășească cele mai mari cumpene.

bia9bia9

Cu ce se ocupă acum Bianca Brad. În ultimii ani, fostul manechin s-a retras aproape complet din lumina reflectoarelor. Aceasta s-a dedicat fundației „EMMA-Mame pentru îngeri', destinată mamelor care și-au pierdut copii în accidente, la naștere sau din cauza unor boli. Acum, aceasta și-a propus să devină activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii pasiunea sa pentru sport șu un stil de viață sănătos.

Citește și: Bianca Brad și Florin Zamfirescu, îndurerați după moartea lui Mitică Popescu:„Am vorbit cu el cu câteva zile înainte să se stingă. Spunea că este…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Bianca Brad manechin pe vremea lui Nicolae Ceaușescu:”Nu era îndeajuns să fii înaltă, slabă și frumoasă”

Citește și: Bianca Drăgușanu, decizie radicală în relația cu Gabi Bădălău, după divorțul de Claudia Pătrășcanu:„Vreau să am și eu ceva doar al meu'

Citește și: Andrew Tate a fost scos din arest și transportat la spital:„Ar avea anumite probleme medicale'. Când are loc procesul în care se va judeca cererea de eliberare

 Cu ce se ocupă acum Bianca Brad

La 55 de ani, fostul manechin a devenit instructor de pilates. Bianca Brad a descoperit întâmplător această pasiune și a decis să le ajute și pe alte femei să găsească echilibrul dintre minte și corp. Se pare că destul de multe doritoare au aflat despre cursurile ei, astfel încât aceasta nu a fost nevoită să se ocupe prea mult de promovarea lor.

„N-am fost tot timpul chiar atât de slabă. După sarcini am rămas cu niște kilograme în plus și am fost foarte tristă, dezamăgită de mine și foarte supărată pe mine că nu reușeam să slăbesc. Bine nu eram foarte grasă, dar eram așa mai rubensiană cum se spune. Am reușit să slăbesc prin alimentație, grijă la alimentație și sport. Am devenit și instructor certificat de pilates, pe care îl fac cu pasiune. Combinația asta și gândurile pozitive, optimismul ajută și asta foarte mult', a povestit Bianca Brad pentru EGO.ro.

„Îmi propun să devin mai activă'

Bianca Brad și-a propus să devină mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu persoanele interesate de cursurile ei de pilates. Acestea se desfășoară săptămânal, iar, spre surprinderea fostului manechin, un număr semnificativ de persoane și-au arătat interesul pentru această activitate.

„Pe Instagram intru destul de rar, mai mult pe Facebook și nu scriu doar ca să mă aflu în treabă, doar dacă am ceva de transmis. Dar îmi propun să devin mai activă acum că am revenit cumva în lumea mondenă. Dar țin în continuare cursuri. Eu fac săptămânal cursuri', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Pilates este o formă de mișcare medicală'

Bianca Brad a vorbit despre avantajele sportului pe care îl practică, susținând că, pe lângă remodelarea corpului, a reușit să ajungă într-un punct de echilibru psihic.

„Aparent pilates-ul pare simplu, că ridici piciorul foarte lent, dar de fapt, dacă-l faci corect, exercițiul poate fi intens. Din punctul meu de vedere, nu pentru că îl fac eu, este cea bună metodă de sport, de mișcare, pentru că este vorba despre atitudine, despre postură, tonifiere într-un mod profund, dar delicat, fără să te zdruncini, fără să țopăi, fără să ridici greutăți. Poți efectiv să-ți remodelezi corpul.

De fapt, pilates este o formă de mișcare medicală. A fost creată de un bărbat și întâi au făcut bărbații. Au fost soldați care s-au ridicat de pe patul de spital, fiind răniți de război, după care a fost adaptat și este dedicat și femeilor și bărbaților de la vârstă mică, la vârstă mare pentru că este foarte blând, desigur depinde și de exerciții, poti fi și mai intense. Trebuie neapărat să facem sport', a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton