Cu ce se ocupă Cătălin Scărlătescu după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite: ”Pe asta nu se pune praful. Am avut bucuria de a...”

 Calin Maria Bianca
.

Cu ce se ocupă Cătălin Scărlătescu după ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite. Vestea că cei trei jurați de la Chefi la cuțite au părăsit emisiunea în mod spontan, dându-și demisia, a șocat pe toată lumea. Deși au ținut primele pagini ale ziarelor, motivul invocat de ei și prezentat publicului este oboseala, însă fanii au tot comentat pe baza acestui subiect, mulți dintre ei fiind de părere că este altceva la mijloc. Cătălin Scărlătescu a demostrat însă că deși nu mai este la Chefi la cuțite, pasiunea lui pentru bucătărie continuă și este pregătit pentru proiecte mari și speciale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mulți fani au așteptat reacțiile celor trei jurați de la Chefi la cuțite după ce și-au dat demisia, însă aceștia au decis să fie reținuți și să nu dea curs unor discuții. Prin urmare, fiecare și-a văzut de treburile lui, fiind mult mai activi pe rețelele de socializare, unde își țin urmăritorii la curent cu ceea ce fac acum, după ce au plecat de la cel mai urmărit și celebru show culinar.

chef-catalin-scarlatescu-doina-teodoruchef-catalin-scarlatescu-doina-teodoru

Citește și: Ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Au fost dați afară din show, după 7 ani

Citește și: Doina Teodoru, despre momente dificile din relația cu Cătălin Scărlătescu, după 3 ani împreună: „Am trecut peste această încercare a vieții noastre în cuplu. Ne-am aruncat…'

Citește și: Leo de la Strehaia l-a vizitat pe Irinel Columbeanu, la azil: „Am venit să îi dăm și lui 100 de milioane”

Citește și: Mihai Morar, scrisoare emoționantă pentru gemenele sale care au împlinit 15 ani: „Vârsta la care visezi să schimbi lumea. N-o s-o schimbați! Primii fluturi în stomac…'

Cu ce se ocupă Cătălin Scărlătescu după ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu nu pierde timpul, astfel că la scurt timp după ce a plecat de la Chefi la cuțite, are deja un proiect nou, care este în plină desfășurare. Mai concret, celebrul bucătar din România și-a filmat prima carte de bucate. Nu, nu este un tipărită, care se poate rupe sau pierde, ci este direct una online, în care a oferit numeroase secrete, rețete delicioase și preparate culinare din diferite țări, unde a mers și a gătit.

„Ieri am avut bucuria de a filma prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele.Alături l-am avut pe prietenul meu, Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată', a scris Cătălin Scărlătescu, pe pagina lui de Facebook.

De asemenea, pe lângă acest proiect, nu putem omite faptul că are și mai multe restaurante în București de care se ocupă cu mare atenție pentru ca totul să iasă așa cum trebuie.

Ce salariu avea Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat că nu vor mai face parte din juriul emisiunii Chefi la cuțite în urmă cu câteva săptămâni. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii show-ului culinar, mai ales că se știa faptul că primesc nun salariu mare din partea Antenei 1. Potrivit bzi.ro, în anul 2020, Cătălin Scărlătescu încasa 1.600 de euro pe lună, iar în anul următor, primea 2.500 de euro, însă plecarea se pare că nu a fost legată de partea financiară, ci de oboseală.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au plecat de la Chefi la cuțite

În urmă cu câteva zile, vestea că cei trei jurați și-au dat demisia de la Chefi la cuțite șoca pe toată lumea. Au stat ani la rând în fața telespectatorilor și au cucerit publicul, însă se pare că drumul lor în acest show culinar a luat sfârșit.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei.Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică- a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt.

Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante. , a declarat Mihai Ioniță, CEO al postului TV unde se difuzează emisiunea, potrivit a1.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton