Cu ce se ocupă fratele lui Radu Vâlcan. Cristian este mai tânăr decât el cu 11 ani și este pasionat de sport

 Ifrim Georgiana
.

Radu Vâlcan este un personaj cunoscut în televiziunea din România, însă puțini știu că prezentatorul TV are un frate mai tânăr cu nouă ani. Cristian este discret și a stat departe de atenția presei, preferând să lucreze în spatele camerelor de filmat. Tânărul este pasionat de sport și are un fizic intens lucrat la sală, după cum se poate observa în imaginile pe care le postează în mediul online. Iată cu ce se ocupă fratele lui Radu Vâlcan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan s-a născut la București și provine dintr-o familie cu doi copii. Înainte de a debuta în televiziune și actorie, prezentatorul TV a lucrat în modelling, fiind desemnat, doi ani la rând, cel mai bun fotomodel masculin din România. Fratele lui, Cristian, este mai mic decât el cu 9 ani, și are o înfățișare remarcabilă, plină de șarm și frumusețe. Spre deosebire de Radu Vâlcan, tânărul și-a construit o carieră departe de lumina reflectoarelor, iar una dintre marile sale pasiuni este sala de fitness.

cri11cri11

Citește și: Ce gafă a făcut Radu Vâlcan în timp ce prezenta un eveniment, de față cu un public numeros: „M-am simțit foarte prost. Se întâmplă, din cauza emoțiilor'

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan nu le dau copiilor telefoane și tablete: „Noi nu credem în așa ceva”. Ce reguli stricte au în educația băieților

Citește și: Ce spune sora Ronei Hartner despre custodia fiicei regretatei actrițe: „Tatăl a fost absent 15 ani. O să urmăm testamentul…'

Citește și: Bătrâni din București, sechestrați și căsătoriți cu forța, pentru a li se fura averea și casele: „Mi-au luat tot. Cardul, actele, toți banii'. 10 persoane au fost reținute de Poliție

Cu ce se ocupă fratele lui Radu Vâlcan

Deși înfățișarea l-ar recomanda ca om de televiziune, fratele lui Radu Vâlcan lucrează ca editor de imagine la o casă de producție. Pasionat de sport, Cristian își etalează adesea trupul bine lucrat pe rețelele de socializare, însă nu se dă de gol când vine vorba de viața privată. În trecut, a cochetat și cu lumea televiziunii, domeniu la care a renunțat, însă, după o scurtă perioadă de timp.

„Cristi este un copil cuminte, câteodată. Câteodată nu, dar este absolut normal pentru această perioadă a vieţii. El, fiind mult mai mic decât mine, încerc tot timpul să-i dau cele mai bune sfaturi şi asta prin prisma experienţei în plus.

De obicei, fraţii mai mici sunt cei mai ne­astâmpăraţi. Aşa este şi în cazul nostru, iar Radu mereu mi-a ţinut partea şi a încercat să mă corec­teze, indiferent de prostiile pe care le făceam', a spus acesta, în urmă cu ani buni, pentru okmagazine.ro.

Cine este soția lui Cristian Vâlcan

Într-una dintre edițiile emsiunii lui Cătălin Măruță, Alina Sorescu a venit însoțită de asistenta ei, Iza. Într-o discuție cu tânăra, prezentatorul TV  a dezvăluit că aceasta urmează să devină soția lui Cristian, fratele lui Radu Vâlcan.

„Am văzut că a venit cineva cu tine, Iza o cheamă, și este cea care te ajută pe social media. Stai puțin să le spun telespectatorilor ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Deci ea este Iza, și cu cine credeți că este măritată? Aproape măritată.

Deci e măritată cu băiatul din dreapta, Cristi, de pe fotoliu. Filmează-l un pic pe Cristi ca să vă spunem cine este jumătatea Izei.

Cristi băiatul asta care merge la sala, care arată bine, frumușel, așa mi l-a prezentat, mai devreme, cine credeți? Adela Popescu și a zis 'e cumnată-miu, este fratele soțului meu'. Deci este fratele lui Radu Vâlcan și îl cheamă Cristian Vâlcan.

Deci te-ai întâlnit mai devreme cu cumnata ta la emisiune, întâmplător (..) Deci viitoarea soție? Treaba e serioasă. Eu mă bucur mult să vă văd și când anunțați momentul puteți să treceți pe la noi', a dezvăluit Cătălin Măruță, în direct.

Sursa foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton