Cu ce se ocupă Monica Gabor în prezent. Irinel Columbeanu a dezvăluit din ce-și câștigă fosta lui soție banii în SUA: „Nu mai are nicio afacere. E doar…”

.

S-a aflat cu ce se ocupă Monica Gabor în prezent! Fosta soție a lui Irinel Columbeanu trăiește o viață de lux în Statele Unite ale Americii (SUA), într-o vilă somptuoasă, alături de milionarul Mr. Pink, care-i face toate poftele. Totuși, și ea are propria ei sursă de venit. Însă, dacă vă așteptați ca banii să-i vină din afaceri, se pare că nu e așa, pentru că șatena s-a retras din acest domeniu…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


De câțiva ani, Monica Gabor se bucură din plin de „visul american’, ducând o viață de lux alături de fiica ei, Irina, și actualul partener al vedetei, un tânăr milionar, cunoscut ca Mr. Pink. Deși fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a retras din lumina reflectoarelor cu intenția de a deveni o femeie de afaceri de succes, se pare că planurile nu i s-au concretizat, iar în prezent și-ar câștiga banii din alt domeniu, complet diferit.

Citește și: Irina Columbeanu vine în România să își vadă tatăl la azil. Cum a reacționat Monica Gabor: „Am vorbit prin mesaje și mi-a spus că…'


Citește și: Cum a petrecut Irinel Columbeanu de ziua lui de naștere, și ce mesaj i-a transmis Monica Gabor: „Am vorbit cu ea și mi-a spus că…’. Fostul milionar a împlinit 67 de ani

Citește și: Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta de când a ieșit de la Survivor. Ce acuzații îi aduce: „La recompensă m-a luat în brațe, a zis să ne înrudim. Când am ajuns acasă…’

Citește și: Cristi Borcea nu vrea să devină tată pentru a zecea oară: „Gata, nu mai fac niciun copil! Ajung nouă'


Cu ce se ocupă Monica Gabor în prezent

Potrivit Cancan, odată cu plecarea ei peste Ocean, Monica Gabor își dorea să dea lovitura în afaceri, la fel ca actualul ei partener, Mr. Pink. Însă, după ce ar fi avut parte de mai multe încercări eșuate, aceasta ar fi renunțat la idee, iar în prezent este doar profesoară de engleză. Cel care a dat-o de gol este chiar fostul ei soț, Irinel Columbeanu.

„Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum’, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru sursa citată.


Irinel Columbeanu a spus din ce-și câștigă Monica Gabor banii, în SUA

Mai întâi, Monica Gabor a încercat sa-și facă o carieră în industria modei. Mai exact, să-și creeze propria sa linie vestimentară de lux, care să-i poarte numele. Însă, după ce ar fi constatat că șansele de a-și înființa propriul său brand sunt infime și cum afacerea cu ceaiuri energizante a lui Mr. Pink era înfloritoare la acea vreme, românca a încercat să comercializeze și să aducă marca „Mr. Pink’ și în România, dar fără prea mare succes…


Ulterior, acum mai bine de șapte ani, Monica Gabor și-a lansat propria aplicație de live-streaming, una ce a devenit destul de celebră și în România. La un moment dat, însă, transmisiile sale live au încetat. Totuși, vedeta s-ar fi ales cu bani frumoși după ce și-a vândut afacerea online.

„Din ce știu eu, a vândut-o unor chinezi. Am auzit că aceasta ar fi actuala platformă Tick-tok, îmbunătățită!’, a mai susținut Irinel Columbeanu.


Monica Gabor a lucrat pentru Monica Tatotoiu, de la 14 ani

Ceea ce nu știu mulți e că Monica Gabor a debutat în afaceri încă dinainte de a-l întâlni pe Irinel Columbeanu, tatăl fiicei sale. Aceasta a obținut primii bani încă de când avea 14 ani, dar nu din modelling, ci în calitate de distribuitor de produse cosmetice. Fosta ei șefă a fost chiar Monica Tatoiu și spunea că a fost mulțumită de prestația ei.

„Monica a fost distribuitor, lucra la noi în Bacău, la Oriflame. Era o fată cuminte și deșteaptă, se descurca foarte bine. Era inteligentă, lucra într-o rețea la Bacău’, spunea Monica Tatoiu pentru aceeași sursă, mai demult.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!