Cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent: „Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale”

 Ifrim Georgiana
.

Emisiunea „Românii au talent' a ajuns la cel de-al treisprecelea sezon, al cărui debut a avut loc pe 23 ianuarie 2023. Chiar de la prima ediție a show-ului de la ProTV, Rareș Prisăcariu a reușit să obțină Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, după ce a recitat un monolog al lui Vlad Țepeș. Părinții băiețelului au recunoscut că acesta a învățat să citească singur și că dorința lui de cunoaștere îi impresionează pe zi ce trece. Iată ce meserii au părinții lui Rareș Prisăcariu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au talent. La doar 7 ani, Rareș Prisăcariu a citit peste 200 de cărți, iar capacitatea sa de memorare i-a uimit pe jurații de la „Românii au talent'. Băiețelul poate reproduce sute de poezii, monologuri și texte de proză, iar talentul înnăscut l-a propulsat direct în semifinala competiției, după ce a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș.

ra9ra9

Imediat după reușita de pe scena „Românii au talent', Rareș Prisăcariu și mama lui au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cea care i-a dat viață l-a descris pe fiul ei ca fiind un copil cu o dorință de cunoaștere mai mare decât „uneori putem să credem ca adulți'. La 7 ani, semifinalistul emisiunii de talente visează să ajungă un actor „popular românesc' și speră că Botoșaniul, orașul său natal, să ajungă pe harta meteo de la Pro TV.

Citește și: Care e cea mai mare dorință a lui Rareș Prisacariu, copilul de 7 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent: „Aș dori ca Botoșaniul să fie…'

Citește și: Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Băiatul de 7 ani a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Citește și: Jador a făcut scandal la Deva, după concert. S-a urcat pe capota mașinii și a înjurat un localnic: „Ești un bătrân prost”

Citește și: Mircea Lucescu, operat în Ucraina. Cum se simte și de ce i-a ales pe medicii ucraineni: „Când terminam meciurile, eram plin de sânge”

Cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent

Rareș Prisăcariu este singur la părinți și s-a născut în Botoșani. Mama concurentului de la „Românii au talent', pe nume Gina Prisăcariu, are 42 de ani și provine dintr-o familie de cadre didcatice. La rândul ei, aceasta este educatoare la o grădiniță din localitate și are ca pasiuni pictura și lectura.

Marius Prisăcariu, tatăl băiețelului, este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani și a studiat Științe Economice. În timpul liber, acesta se dedică istoriei și cinematografiei.

„Este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ, dar este încântat să știe că lumea îl apreciază. Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit', au declarat Gina și Marius Prisăcariu pentru qmagazine.ro.

Când are loc finala „Românii au talent'

Vineri, 28 aprilie, a avut loc semifinala de la Românii au talent, iar Rareș Prisăcariu a recitat un fragment din „Micul Prinț' (Antoine de Saint-Exupéry), dar și unul din „Păpușa de cârpă' (Gabriel Garcia Marquez). Performanța acestuia l-a dus direct în marea finală, care va avea loc pe 12 mari 2023.

„Eu cred că tu ești câștigătorul de anul ăsta', i-a spus Mihai Bobonete.

Tu nu trebuie să te faci nici actor, nici președinte. Tu trebuie să faci ceea ce ți-au propus, să schimbi sufletele', i-a spus Dragoș Bucur.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton