Cu ce se ocupă Rebecca Dumitrescu, fata cea mare a Anamariei Prodan, în America: "E foarte mulțumită"

 Raiciu Adriana
.

Anamaria Prodan are din căsătoria cu Tiberiu Dumitrescu două fete, Rebecca și Sarah. Fata cea mare a impresarei este atrasă de tot ceea ce înseamnă modă, așa că a decis să activeze în acest domeniu. S-a mutat în America și a început să lucreze la o firmă extrem de cunoscută de haine și accesorii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu în perioada 1998-2007. Din această căsnicie, impresara are două fete, pe Rebecca( 23 de ani) și Sarah( 22 de ani). De asemenea, din căsătoria pe care a avut-o cu Laurențiu Reghecampf, mai are un băiat, Reghecampf Jr. Ei bine, în timp ce fata cea mică este pasionată de baschet, fiica cea mică s-a orientat către modă.

anamaria-prodan-fiicaanamaria-prodan-fiica

În cadrul unui interviu, Sarah Dumitrescu a spus că sora ei s-a mutat în America și că deja a început să facă primii pași în cariera sa. Mai exact, s-a angajat la o firmă extrem de renumită de haine și accesorii și este fericită cu alegerea făcută.

Citește și: Fiica cea mare a Anamariei Prodan și-a deschis propria afacere!Cu ce se ocupă Rebecca Dumitrescu

Citește și: Reghe, atacat și de Rebecca, fiica Anamariei Prodan:”Ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun”

Citește și: Cum s-a adaptat Naomi, iubita lui Florin Ristei, în România:„Sunt părți pozitive și părți negative’ / EXCLUSIV

Citește și: Harnaaz Sandhu din India este Miss Universe 2021.Pe ce loc s-a clasat Carmina Cotfas, reprezentanta României

Cu ce se ocupă fata cea mare a Anamariei Prodan în America

Anamaria Prodan le-a oferit o educație aparte copiilor săi. Deși au ales drumuri diferite, se susțin reciproc. De curând, Sarah Dumitrescu a vorbit despre sora sa și despre cariera pe care și-a ales-o. Rebecca Dumitrescu face design vestimentar și este atrasă de ceea ce se înseamnă acest domeniu.

Ba chiar mai mult, a ales să rămână în America, întrucât face un intership la firma Farfetch, o companie care se cu ocupă cu vânzarea de haine și accesorii. Până la momentul actual, tânara se declară mulțumită și speră să evolueze din ce în ce mai mult.

Foarte bine (n.r. se înțeleg foarte bine). Noi am copilărit împreună. Suntem cele mai bune prietene, vorbim în fiecare zi, ea vine la meciurile mele, eu mă duc la ea, o vizitez. Ea acum a rămas în America pentru că muncește. Și, pentru că eu am o pisicuță, Gigi, e o pisicuță fără păr, nu am putut să o aduc în România și am dus-o la Rebecca. Da, ea face design vestimentar și lucrează pentru Farfetch acum. E intern acolo, adică face un internship acolo și e foarte mulțumită.', a declarat Sarah Dumitrescu.

Rebecca a locuit și în Milano, acolo unde a făcut și facultatea. Mai exact, tânara a urmat cursurile Institutului Marangoni, o celebră școală din Italia. Vrea să călătorească cât mai mult și să învețe câte ceva din cât mai multe culturi.

„Rebecca este ok, îşi vede de facultatea ei, îşi doreşte să facă un an în fiecare oraş mare al lumii. (…) Vrea să înveţe şi să vadă cât mai multe culturi. Este foarte ok pentru ce îşi doreşte să facă în vitor', spunea Anamaria Prodan acum ani de zile, când fiica ei terminase primul an de facultate.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton