Cu ce se ocupă Sebastian Dobrincu, după ce a renunțat la emisiunea „Imperiul Leilor”: „Nu simt o zi că muncesc”. Și-a înființat o nouă companie

 Ifrim Georgiana
.

Sebastian Dobrincu a renunțat la rolul de investitor în emisiunea  „Imperiul Leilor', după câteva sezoane în care a fost slături de echipa de la Pro TV. Tânărul antreprenor a vorbit, recent, despre schimbările din viața lui și despre proiectele personale, susținând că îl așteaptă o vară extrem de încărcată. Iată cu ce se ocupă Sevastian Dobrincu de când a plecat din emisiunea TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Au început filmările pentru cel mai nou sezon al emisiunii „Imperiul Leilor', marca Pro TV, însă Sebastian Dobrincu a renunțat la rolul de investitor. Tânărul de 24 de ani nu a comentat decizia de a încheia contractul cu Pro TV, însă a dezvăluit o parte dintre planurile care îi vor acapara tot timpul în perioada următoare. La numai 20 de ani, Sebastian Dobrincu a câștigat primul milion de euro și este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

sese

Citește și: Sebastian Dobrincu nu va mai apărea la Imperiul Leilor, sezonul 4. Cine sunt cei 8 investitori

Citește și: Sebastian Dobrincu are anxietate și nu poate ieși singur din casă: „Nu am reușit să controlez starea asta. Nu-mi explic…”

Citește și: Vedete din România care au atras toate privirile în costum de baie, în 2023. Loredana Groza, Bianca Drăgușanu, Delia și Anca Țurcașiu, cele mai sexy apariții la plajă

Citește și: Cum arată vila în care s-au mutat Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima. Casa este dotată cu piscină exterioară

Cu ce se ocupă Sebastian Dobrincu, după ce a renunțat la emisiunea „Imperiul Leilor'

După ce a renunțat la emisiunea „Imperiul Leilor', Sebastian Dobrincu se pregătește să pună bazele unei noi companii în domeniul inteligenței artificiale. Tânărul antreprenor spune că viața profesională îi acaparează cea mai mare parte din timp, însă nu simte munca ca pe o povară și nu îl deranjează să amâne unele vacanțe.

„Viața mea personală și profesională o să fie cam una și aceeași: foarte ocupată. Am început o companie nouă în domeniul de inteligență artificială, care îmi mănâncă și zilele, și nopțile, așa, din păcate, o să învăț și vara asta, însă mă consolez cu gândul că sunt tânăr și am timp să petrec mai încolo în viață și că acum bat fierul cât e cald.

Și nici nu sunt genul foarte petrecăreț, îți spun sincer, îmi place atât de mult munca pe care o fac și după principul acesta m-am ghidat toată viața să nu simt o zi că muncesc, încât nici nu pot să mă plâng că vai, nu am luat vacanțe, vai, nu am luat o pauză, deci multă muncă vara asta', a spus antreprenorul, potrivit impact.ro.

„Mă culc cu ochii în calculator sau telefonul în ureche'

Sebastian Dobrincu a recunoscut că are un stil de viață destul de aglomerat și cu multe responsabilități, de aceea pune mare preț pe organizare și odihnă.

„Da, nu a fost în van, dar nu știu dacă ar fi un exemplu decât pentru cine vrea să își sacrifice niște ani din viață. Într-adevăr culeg roadele, nu pot să mă vaiet că am muncit degeaba. Dar mai presus de orice mi-a plăcut ceea ce am făcut și nu am simțit vreodată că, vai ce muncesc și nu am timp de mine.

Cum arată o zi? Ziua mea începe cu ziua de dinainte, pentru că mă culc foarte târziu, cu ochii în calculator sau cu telefonul la ureche, pe apeluri. Mă trezesc foarte devreme, nu știu cât dorm. Încerc să dorm cât mai mult, pentru că nu dau randament, nu sunt genul care „Mamă, să dorm 3 ore-4 ore că ești productiv!'. Nu, dacă dormi puțin și prost, nu ești nici productiv, nici nu rezolvi nimic, nu împaci pe nimeni! Încerc să mă odihnesc, 5 ore-6 ore, atâta îmi cere corpul natural, nu forțez nimic, mă trezesc natural și după, fiecare zi e diferită.

Nu știu, fie am lucruri de terminat, de început taskuri noi, am oameni care așteaptă să coordonăm, să raporteze, să gestionăm următorul plan, e full. E o viață aglomerată', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton