Cu ce se ocupă Tomiță de la ”Insula iubirii”, după ce a renunțat la rolul de ispită

 Stamen Diana
.

Tomiță este una dintre cele mai controversate ispite masculine de la 'Insula iubirii'. Bărbatul a reușit să aibă mai multe relații intime cu concurentele de la emisiune, iar totul a fost difuzat pe post. Chiar dacă era râvnit de toate concurentele care ajungeau în Thailanda, acesta a renunțat la rolul de ispită.

Cu siguranță, mulți dintre voi vă aduceți aminte de celebrele scene fierbinți de la 'Insula iubirii', dintre Tomiță și Deea. După ce a renunțat la rolul de ispită masculină, acesta și-a găsit alte preocupări. Bărbatul vrea să ducă o viață bună, iar pentru asta muncește și și-a deschis o afacere, care pare că merge.

Se pare că Tomiță are o firmă de construcții, de care este foarte mândru. Fosta ispită masculină de la 'Insula iubirii' este foarte preocupat cu afacerea lui, iar acesta merge și la șantier de multe ori, să vadă în ce stadiu se află lucrările. Acum, Tomiță duce o viață bună și rămâne de văzut dacă acesta va mai participa la emisiunea care l-a făcut celebru.

Tomiță, fostă ispită masculină la 'Insula iubirii'Tomiță, fostă ispită masculină la 'Insula iubirii'

Citește și: Hannelore de la 'Insula iubirii' a fost scoasă din sărite de ispita Tomy, după ce a jignit-o: 'Nu cred că ești în măsură'

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton