Cu ce sechele a rămas Dana Roba, după ce a fost bătută de soț cu ciocanul în cap: „Cu părere de rău, vă spun că, pentru tot restul vieții….”

.

Dana Roba a dezvăluit cu ce sechele a rămas, la mai bine de o lună de la momentul în care era să-și piardă viața. La începutul lunii iunie, soțul ei a bătut-o îngrozitor și a desfigurat-o cu un ciocan. Doar printr-o minune a reușit să supraviețuiască, însă viața Danei Roba nu va mai fi niciodată la fel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Dana Roba a fost la primul consult neurochirurgical, însă veștile pe care medicii i le-au oferit nu au fost printre cele mai fericite. Mai are nevoie de multe operații pentru a scăpa de cicatrici și speră că va găsi medici care să o ajute să-și revină și din punct de vedere fizic după trauma prin care a trecut.

Dana Roba a rămas pentru totdeauna fără gust și miros


Recent, pe contul personal de Facebook, Dana Roba a postat un nou mesaj prin care și-a anunțat fanii că a mers la un prim control neurochirurgical.

„Astăzi am fost la primul control neurochirurgical. Cu bucurie în inimă îi mulțumesc Lui Dumnezeu că după multe resuscitări în timpul operației, și două zile de comă, încă sunt în viață, iar cu părere de rău vă spun că am rămas fără gust și fără miros pentru tot restul vieții. Momentan nu pot să îmi pun batic pe cap, pentru că mă ustură operațiile, dar când se vor vindeca, îl voi pune iar cu cea mai mare bucurie.


Partea stânga a capului îmi este amorțită…

Îmi doresc foarte mult să găsesc un medic chirurg ortoped în România și să mă opereze cât de curând, împreuna cu Isus.

Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a fost cu mine în cea mai grea încercare a vieții mele. El a luptat pentru mine și mi-a dat viață. M-a întors acasă, în brațele fetițelor mele.’, a postat Dana Roba pe Facebook.


Citește și: Conversație halucinantă între Dana Roba și cumnatul ei: „Mi-a spus că acei bani, 20.000 de euro, nu o să-i văd. De ce va veni Protecția Copilului acasă la ea

Citește și:Dana Roba nu-și poate simți o parte din cap, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul și operată pe creier: „Am dureri foarte mari’

Citește și:De ce fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian și ce scrie în certificatul de naștere: „Deci, se numește…’

Dana Roba îi cere 200.000 de euro soțului ei, după ce a desfigurat-o și i-a furat banii


Dana Roba mai are nevoie de trei interventii chirurgicale pentru a-și reveni complet. Vedeta a dezvăluit că după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, acesta i-ar fi furat o sumă mare de bani.

Nu-l iert. La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare.Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane.Nu-l iert. La finalul procesului voi cere.


El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare.Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane.


Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane.Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei.

Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro, a declarat Dana Roba, potrivit playtech.