„Fac atac de panică. Mă doare inima știind că...”. Cu ce teamă se confruntă Adda în fiecare zi. Are legătură cu fiul ei și al lui Cătălin Rizea

.

Cu ce teamă se confruntă Adda în fiecare zi. Adda se teme de momentul în care fiul ei o să plece de lângă ea. Adda este deja îngrijorată de clipa în care Alex o să crească și o să plece de lângă ea. Ce-i drept, pe zi ce trece este din ce în ce mai mare, îndreptându-se cu pași repezi către perioada adolescentină. Artista este conștientă de acest lucru, astfel că nu s-a sfiit să recunoască că îi este frică de acel moment. Ba mai mult, a povestit că iubește să petreacă timp cu el și de multe ori se întâmplă să plângă atunci când se gândește că o să vină momentul când o să se îndrepte spre planurile lui de viitor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Cu ce teamă se confruntă Adda în fiecare zi. Ca orice mamă, Adda își dorește tot ceea ce este mai bun pentru fiul ei, însă atunci când se gândește la momentul despărțirii, fie că este vorba de liceu, facultate, o iubită sau întemeierea unei familii, nu poate să își stăpânească lacrimile. Știe că este un ciclu normal și firesc, însă la fel de bine știe și că multe mame trec prin aceste episoade când le pleacă copiii de acasă.

Citește și: Adda își mai dorește un copil, dar boala Lyme o face să mai aștepte: „Aș fi inconștientă dacă aș face asta acum. E complicat’


Citește și: Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea și în ce mod inedit a fost artista cerută în căsătorie: „Doar noi puteam să ne logodim pe marginea șanțului…’ / EXCLUSIV

Citește și: Sebastian Dobrincu nu va mai apărea la Imperiul Leilor, sezonul 4. Cine sunt cei 8 investitori

Citește și: Cum a slăbit Aurora Mihai, cumnata Andrei Măruță, 30 de kilograme: „Nu puteam să-mi leg șireturile. Aveam 100 cm în talie, acum am 70'

Cu ce teamă se confruntă Adda în fiecare zi


Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Adda a mărturisit că o macină foarte tare ideea că băiatul ei va crește și va trebuie să își urmeze propria cale, să fie liber, să se desprindă de ea. Ba mai mult, într-o seară, în timp ce fiul ei dormea, ea se gândea la acest moment, așa că a scris o poezie. Nu s-a abținut și i-a citit-o și Ilincăi Vandici, care nu și-a stăpânit lacrimile, având și ea un băiat la rândul ei. Totuși, Alex are doar 6 anișori, însă timpul trece pe neașteptate.


„Dormea lângă mine când am scris poezia. Atât de mult îl iubesc încât fac atac de panică. Atunci când doarme lângă mine îl simt cel mai în siguranță și sunt cea mai liniștită că-s eu acolo, lângă el. Dar o să crească…

Mă doare inima deja știind că o să îl doară și pe el inima, la un moment dat. N-am ce să fac. Trebuie să învăț și eu să rămân acolo’, a dezvăluit extrem de emoționată Adda, în emisiunea „Te ascult’, prezentată de Ilinca Vandici.

Adda, despre educația fiului lor: ‘Știm să-i cerem iertare’


Ei bine, trecând de la stările de melancolie și nostalgie, Adda a precizat că este o mamă destul de dură atunci când este nevoie, dar și lasă de la ea când trebuie. Mai concret, așteaptă scuze din partea fiului ei când greșește, iar la rândul ei, dacă este vinovată, face același lucru fără a considera că se înjosește, cum fac mulți părinți.

„Știm să îi cerem iertare atunci când greșim. De foarte multe ori, părinții se poziționează superior și nu recunosc anumite lucruri pe care le fac greșit. Noi încercăm să nu facem așa. Îi dăm credit’, a completat Adda.


Atât Adda, cât și Cătălin Rizea, se implică foarte mult în creșterea fiului lor, astfel că au grijă să-l învețe ceea ce trebuie. Nu, aici nu ne referim doar la cei 7 ani de acasă și la educația în sine, ci își rup din timpul lor, lasă în urmă proiecte și treburi, doar pentru a petrece timp de calitate cu Alex. De asemenea, știu cât de importante sunt activitățile în familie, da și cât de mult bine îi fac lui aceste lucruri.


Eu atât de multe lucruri fac cu Alex. Nu vreau să mă dau un exemplu bun acum, că și eu greșesc față de copilul meu. Am momente special dedicate lui, atât eu cât și ADDA, inclusiv mergem să ne plimbăm cu ATV-urile. Sau mergem să jucăm fotbal împreună. (…) Îl lăsăm și la televizor și la tabletă, nu-i interzicem lucrul ăsta, dar îi propunem și o altă activitate pe care ar putea dă o facă cu noi, să ieșim afară. Crede-mă că nici noi nu avem timp. Suntem prinși până peste cap, dar este un moment în care zic „gata! Stop. Două ore de acum înainte sunt ale lui, a povestit Cătălin Rizea, tot despre educația fiului lor, în urmă cu mai mult timp.


De asemenea, cei doi nu s-au sfiit să recunoască de nenumărate ori faptul că își doresc să devină părinți pentru a doua oară. Ei bine însă, boala Lyme, cu care Adda este diagnosticată de mai bine de un an, îi țin pe loc momentan, astfel că sunt în așteptarea perioadei potrivite pentru acest pas.

Sursă foto: Facebook / Instagram