Cu ce viciu s-a luptat Nadine ani la rând: „M-a pus în situații de viață și de moarte. Este un alt fel de drog care duce la o boală lungă și agonizantă”

.

Cu ce viciu s-a luptat Nadine ani la rând. De-a lungul vieții, artista s-a confruntat cu mai multe greutăți și obstacole, iar, în urmă cu un an, a decis să părăsească România și să mute în Franța. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit deschis despre dependența cu care s-a luptat ani la rând, care o făcea să funcționeze „la un sfert de capacitate față de omul care este azi'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Nadine a fost una dintre cele mai iubite voci din România. Aceasta s-a făcut cunoscută de publicul larg după participarea la emisiunea „Școala Vedetelor în 1995. Deși s-a bucurat de un adevărat succes, vedeta a decis să părăsească lumea showbiz-ului și să se mute în Franța. Recent, aceasta a vorbit despre viciul care i-a controlat viața ani la rând, un „alt fel de drog care duce la o boală lungă și agonizantă’. Iată ce declarații a făcut aceasta!

Cu ce viciu s-a luptat Nadine ani la rând. După ce a văzut o știre despre promovarea consumului de alcool în Japonia, artista a decis să facă câteva mărturisiri dureroase din trecutul său. Aceasta a susținut că, de ani buni, a renunțat la această dependență și a vorbit despre felul în care obișnuia să-i afecteze viața de zi cu zi.


Citește și: Nadine, revoltată de jignirile Marinei Almășan la adresa femeilor supraponderale:'M-a lăsat mută și cu durere de stomac'

Citește și: De ce refuză Nadine să se mai întoarcă în România, după ce s-a mutat în Franța:'Am ales să…'

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite’

Citește și: Maria și Liviu de la Mireasa, față în față după divorț, în direct, la TV:„Mi se pare un străin’. Tânăra a venit însoțită de noul iubit


Cu ce viciu s-a luptat Nadine ani la rând

Nadine a atras atenția cu privire la consumul de alcool. Aceasta a mărturisit că s-a confruntat, pentru o bună bucată din viața sa, cu acest viciu, care este privit, astăzi, ca pe o „virtute’.

„Nu mai beau de câțiva ani, iar când o făceam credeam că o fac pentru că îmi place. Detestam gustul alcoolului, însă iubeam felul în care îmi schimba realitatea. Nu știam cum să fac altfel. Azi stiu. Toți în jurul meu beau ca pe ceva normal, însă acum știu că alcoolul nu este ceva normal. Este un alt fel de drog care duce la o boală lungă și agonizantă.


Cântăm despre alcool, despre beție, ne lăudăm cu cât de mult alcool am băut nu știu unde, postăm pe social media pahare și sticle cu alcool pe care le dăm pe gât, ca și cum ar fi o mare virtute. Să bei alcool nu este o virtute. Pentru cei mai mulți este o boală’, a mărturisit Nadine, potrivit impact.ro.


„Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi’

Artista a vorbit despre modul în care dependența de alcool i-a afectat viața. Aceasta susține că obișnuia să consume câteva sticle de vin pe zi, motiv pentru care a fost pusă chiar în situații „de viață și de moarte’.

„Alcoolul m-a pus în situații penibile, mi-a distrus prietenii, m-a pus în situații de viață și de moarte, și mi-a furat și multe situații de viață pe care nu mi le mai amintesc.

Dacă poți să bei doar un pahar, ocazional, ești unul dintre puținii fericiți. Cei mai mulți însă nu își concep viața fără alcool. Eu n-am putut niciodată să mă rezum la un pahar de vin seara, sau, uneori, un pic la o petrecere. Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi, si culmea, funcționam in felul meu, însă eram la un sfert de capacitate față de omul care sunt azi’, a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook