Cu cine își lasă Gabriela Cristea și Tavi Clonda fiicele atunci când sunt ocupați: „Sunt ca un fel de bunici”. Nu-și doresc al treilea copil

 Ifrim Georgiana
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Artistul și prezentatoarea TV s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună două fiice superbe, pe Victoria și Iris. Cei doi soți au fost întrebați în mai multe rânduri dacă intenționează să-și mai mărească familia cu un membru, însă Tavi Clonda este de părere că formula actuală este cea completă. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit pentru prima oară părinți în anul 2017, atunci când prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe Victoria. Ulterior, familia acestora s-a mai mărit cu un membru, respectiv Iris, născută în 2019. Recent, artistul a susținut că nici el, dar nici soția lui nu intenționează să devină părinți pentru a treia oară, având în vedere că sunt deja destul de solicitați.

cla9cla9

Nu demult, Tavi Clonda făcea următoarea afirmație: „Este exclus să mai facem un copil'. Artostul justifica decizia prin faptul că atât el, cât și Gabriela Cristea sunt solicitați la locul de muncă și au multe responsabilități în calitate de părinți.

Citește și: Câți bani cer Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru vila din Corbeanca: „Emoțional, mie îmi e greu să mă despart'. Vor să-și construiască altă locuință

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea: „Eu aveam o relație și…”

Citește și: Antonia a împlinit 34 de ani. Ce surpriză i-a făcut Alex Velea de ziua ei de naștere: „Cea mai frumoasă…'

Citește și: „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce!”. Prima reacție a familiei tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu. Ce a făcut Alexandru cu o zi înainte

Cu cine își lasă Gabriela Cristea și Tavi Clonda fiicele atunci când sunt ocupați

Tavi Clonda spune că un cuplu de prieteni le supraveghează pe fiicele lui atunci când el și Gabriela Cristea sunt ocupați. Artistul recunoaște că există momente când mai are nevoie de timp pentru el, având în vedere că rolul de părinte este atât de solicitant.

„Da, singurul nebun care mai venea la evenimente mondene cu fetele, dar atunci nu aveam nicio șansă să le las cu cineva. Era și mai cald. Acum am zis că dacă găsesc o portiță să le las cu cineva, pot să vin singurel. Sunt bine, sunt acasă. Ne-am programat din timp prietenii care să vină să stea cu ele pentru că altfel nu pot să scap.

Am reușit să fug o oră liniștit. Din când în când, când avem nevoie. (n.r. stau prietenii lor cu fetele) Sunt ca un fel de bunici pentru Victoria și Iris. Nu pot să vină mereu, nu sunt chiar la prima tinerețe, vin mai greu, trebuie să îi anunț. Sunt în formă, dar au tabieturile lor, programul lor. Dar, repet, se poate ajunge departe cu o programare și comunicare', a spus Tavi Clonda, potrivit ego.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu-și doresc al treilea copil

Gabriela Cristea și Tavi Clonda exclud complet ideea de a avea un al treilea copil. Soțul prezentatorei TV spune că viața cu două fetițe este deja solicitantă și consideră că familia lor este în formula ideală.

„Eu am jucat fotbal cu ale mele de la un an. Gabriela îmi spunea: Nu le face fotbaliste, vreau să le văd cu păpuși!'. I-am zis: Stai, iubire, o să aibă și păpuși!'. Acum fac balet și au tot felul de păpușele. Nu am vrut neapărat băiat. La Iris parcă tot fetiță doream, să se joace împreună. Într-o viață viitoare poate o să am și băieței. Am un nepot, un fin, am băieței cu care să joc fotbal. Nu mai putem încă unul.

Am populat casa, suntem OK așa, nu suntem singuri. Este destul de greu. Mulți se opresc după un copil. Noi am făcut doi. Ce să zic, este OK așa, suntem bine așa cum suntem', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton