Cu cine locuiește Deea Maxer după divorțul de Dinu Maxer și ce surse de venit are: „S-au mutat la mine”

 Ifrim Georgiana
.

La începutul lunii aprilie, Deea și Dinu Maxer au anunțat că au decis să meargă pe drumuri separate. Actele de divorț au fost depuse pe 28 martie, iar cei doi s-au mutat separat, explicând că despărțirea a fost o decizie luată de comun acord. La o lună de la divorț, Deea Maxer are obiective bine conturate și a spus cum reușește să se împartă între viața de mamă și cea profesională, având în vedere că are trei joburi. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deea și Dinu Maxer au divorțat la sfârșitul lunii aprilie, după o căsnicie de 18 ani. Cei doi au împreună doi copii, Andreas și Maysa. În timp ce băiețelul locuiește cu tatăl lui, fetița se află în grija mamei, însă se întâlnesc zilnic, căci foștii parteneri locuiesc în același bloc. Recent, Deea Maxer a recunoscut că este afectată de schimbările recente din viața ei, căci a luat în gerutate și a renunțat la stilul de viață pe care îl adoptase în ultimul an.

de10-1de10-1

Pentru că se apropie vara, Deea Maxer și-a propus să-și reia antrenamentele în sala de fitness, căci, spune ea, vrea să aibă un „corp perfect de vară'. Vedeta recunoaște că are o viață destul de activă, având în vedere că are grijă de copii, iar cele trei joburi îi ocupă destul de mult timp. Chiar și așa, vedeta este ajutată de părinții ei, care s-au mutat la ea după divorțul de Dinu Maxer.

Citește și: Când s-au despărțit prima dată Dinu și Deea Maxer: „Ne-am distanțat în momentul în care…”

Citește și: Dinu Maxer, dezvăluiri despre despărțirea de Deea: „Pentru băiețelul meu erau un stres certurile noastre” Cum a reacționat copilul când a aflat că părinții lui vor divorța

Citește și: Contestația lui Nicu Covaci la UCMR a fost respinsă: „Îmi pare rău că am fost tratat aşa. În ochii lor, eu am fost, sunt şi voi rămâne un pedepsit'

Citește și: Loredana Chivu susține că a fost bătută și terorizată de logodnicul ei: „Ori cu el, ori moartă”. A obținut ordin de restricție împotriva lui

 Cu cine locuiește Deea Maxer după divorțul de Dinu Maxer

După divorțul de Dinu Maxer, părinții Deei Maxer s-au mutat în locuința ei și o ajută cu creșterea copiilor. Chiar acum, vedeta se află într-un turneu național de beauty, care se va desfășura pe o durată de patru zile.

„În acest moment mă aflu într-un turneu național de beauty, în mai multe orașe din țară. Am consultanță în mai multe orașe. Acum sunt în Târgu Jiu, mâine voi ajunge la Timișoara. Vizez mai multe orașe, Satu Mare, Sibiu, Cluj, Brăila.

Mă întorc peste patru zile. Plec o dată pe lună. Părinții mei s-au mutat la mine, mama se ocupă de fetiță, o duce la grădiniță', a spus aceasta, potrivit cancan.ro.

Din ce câștigă bani Deea Maxer

Deea Maxer are trei joburi, însă recunoaște că a găsit echilibrul între viața profesională și cea de mamă. Vedeta are numeroase contracte de imagine, este director la o firmă de cosmetice și participă la mai multe spectacole.

„Am slăbit 15 kilograme într-un an. Am mâncat doar o dată pe zi și am mers la remodelare corporală. În ultimul timp însă, m-am îngrășat cinci kilograme. Din păcate, nu am mai continuat ce făceam înainte. Până la vară, vreau să-mi fac timp de sală, să am un corp perfect de plajă, în costum de baie. (…)

Încerc să mă împart între casă, gătit, treburi, copii. Am trei joburi, lucrez în mai multe domenii, în marketing și online, în social media, creație-conținut, am contracte de colaborare, de imagine. Sunt director la firma de cosmetice, mai sunt și spectacole', a adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

Fiul Deei Maxer vrea să-și înființeze o trupă

Andreas, fiul Deei și a lui Dinu Maxer, a ales să locuiască cu tatăl lui, după divorțul părinților. La 12 ani, tânărul este pasionat de muzică și intenționează să-și înființeze o trupă.

„Andreas are proiecte muzicale, îi încurajez activitatea artistică. Dinu are planuri cu el, vrea să-i facă o trupă. Îmi plac foarte mult ideile pe care urmează să le pună în practică și îi susțin', a încheiat Deea Maxer.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton