Cu cine trebuia să meargă, de fapt, Giulia Anghelescu la America Express: „Nu a fost sincronizarea bună. Aș fi vrut să...”. Vlad Huidu nu a fost prima ei opțiune

 Ifrim Georgiana
.

Giulia Angelescu și Vlad Huidu formează una dintre cele mai competitive echipe de la „America Express – Drumul Soarelui'. Pe parcursul edițiilor, au fost protagoniștii unor momente tensionate și discuții aprinse, însă au demonstrat că cei 10 ani de căsnicie reprezintă un atuu pentru ei. Se pare că cei doi nu au fost predestinați să facă echipă de la bun început, asta pentru că artista avea pe altcineva în minte. Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu sunt căsătoriți din 2012 și au împreună doi copii, pe Antonia Sabina și pe Eduard Mikael. Cei doi fac echipă în noul sezon al emisiunii „America Express', iar în mediul online, au primit numeroase aprecieri pentru căsnicia sudată în anii petrecuți împreună. Chiar dacă probele le-au testat nervii și răbdarea, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au demonstrat că sunt compatibili nu numai ca parteneri de viață, ci și în calitate de competitori la show-ul de aventură. Se pare că artista trebuia să participe alături de altă vedetă, însă planurile i-au fost date peste cap, așa că producătorii au decis să facă echipă cu soțul ei.

vla11vla11

Citește și: America Express 26 noiembrie – Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au certat și au țipat unul la altul, în timpul unei probe: „Nu mai plec de aici până nu te calmezi' / „Ești cicălitoare!'

Citește și: Cine este Vlad Huidu de la America Express 2023. Formează de 11 ani un cuplu alături de Giulia Anghelescu

Citește și: Codin Maticiuc s-a căsătorit civil cu mama copiilor lui, Ana Pandeli: „Nu vreau să facem nunta la biserică”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express: „A studiat vioara la Londra…”

Cu cine trebuia să meargă, de fapt, Giulia Anghelescu la America Express

Inițial, Giulia Anghelescu stabilise să meargă cu Roxana Ionescu la „America Express – Drumul Soarelui', însă cele două nu și-au putut sincroniza programul. Fosta asistentă TV a recunoscut că încă își dorește această experiență, însă s-a lovit de refuzul soțului ei, Tinu Vadaicu, care nu crede că e momentul potrivit.

„Tinu a spus că a trecut momentul ăla. A zis că poate mai târziu. Ei ne-au încurajat, dar noi încă nu suntem pregătiți. Eu m-aș duce, recunosc, dacă ar mai face o emisiune în care ar putea să participe cei care au mai fost. Eu o vreau pe Giulia cu mine, inițial ar fi trebuit să mergem împreună. Dragostea învinge tot timpul, n-am cum să mă opun', a explicat Roxana Ionescu, potrivit cancan.ro.

„Chiar trebuia să mergem împreună, dar nu a fost sincronizarea bună. Nu regret că am fost cu soțul meu. Aș fi vrut să merg cu Roxana, dar așa a fost să fie', a completat Giulia.

Cum s-a schimbat relația dintre Giulia Anghelescu și Vlad Huidu după America Express

După experiența „America Express', Giulia Anghelescu spune că s-a reîndrăgostit de Vlad Huidu și a avut parte de încă o confirmare că și-a ales partenerul potrivit. Nu l-a descoperit altfel decât îl știa, având în vedere că formează un cuplu de peste un deceniu, însă parcursul în emisiune i-a apropiat mai mult și le-a adus un suflu nou în relație.

„Despre Păpu, căci așa îl cunoaște o țară întreagă mai nou, n-aveam ce să descopăr nou, care să mă surprindă. Dar am descoperit o grămadă de lucruri care m-au surprins plăcut până la cer și înapoi.

A scos competiția asta toate lucrurile frumoase și m-a făcut să mă reîndrăgostesc. Pentru a nu știu câta oară m-am convins că am fost sortiți să fim împreună și că am făcut cea mai bună alegere pe care puteam s-o fac în viața asta', a mai spus artista.

„Giulia s-a întrecut pe ea, a trecut peste toate fobiile'

Vlad Huidu e foarte mândru de soția lui, Giulia Anghelescu, care și-a întrecut toate limitele și fobiile în cadrul filmărilor pentru „America Express'.

„Când am plecat de acasă, ne-am gândit că o să fie greu; când am ajuns la prima cursă, ne-am dat seama că este foarte greu!', a fost prima reacție a Giuliei Anghelescu, odată ajunsă în fața probelor de pe traseu.

„Nu are nicio legătură statul în fotoliu și uitatul la televizor cu tot ceea ce se întâmplă aici, însă este o experiență care merită trăită pe deplin! Giulia s-a întrecut pe ea, a trecut peste toate fobiile și peste toate fricile ei în emisiunea asta, iar cei care o cunosc vor avea un șoc puternic, în sensul bun, atunci când o vor vedea', a completat Vlad Huidu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton