Culisele descalificării lui Jador de la Survivor All Stars. Jorge este mutat la Războinici, iar regulile emisiunii se schimbă

.

La începutul săptămânii, pe pagina de Instagram Viperele Vesele, s-a anunțat descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars, care ar fi fugit din Republica Dominicană „în numele iubirii'. Pe aceeași pagină au fost expuse, recent, alte detalii din culisele show-ului de la PRO TV, care îi scot pe Jador și Jorge protagoniștii unei strategii de producție menite să-i păstreze cât mai mult în concurs. Iată de unde ar fi pornit totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Zilele trecute, printr-o postare pe pagina Viperele Vesele, aveam să aflăm despre descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars, după ce a încălcat regulamentul emisiunii. Artistul ar fi fugit de la filmări pentru a fi împreună cu noua lui iubită, Oana Ciocan, și s-a zvonit că ar fi fost implicat într-un amplu conflict cu producătorii PRO TV. Aceeași pagină de Instagram a revenit cu noi detalii din culisele show-ului și a fost explicat, pe îndelete, cum s-a ajuns la descalificarea lui Jador. Personaj-cheie în toată povestea ar fi și Jorge, mutat din tabăra Faimoșilor în cea a Războinicilor.


Citește și: Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars, după ce a încălcat regulamentul emisiunii: „A fugit în numele iubirii’. Câți bani a primit pentru săptămânile din concurs

Citește și: Culiță Sterp, despre relația dintre Iancu și Jador, la Survivor All Stars: „Mă bucur că nu sunt în aceeași echipă, la cum îl știu…'


Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Ce echipă e propusă spre eliminare

Citește și: Remus Iosub, câștigătorul sezonului 13 iUmor, s-a căsătorit: „Gata, sunt om la casa mea’. Primele imagini de la cununia religioasă

Culisele descalificării lui Jador de la Survivor All Stars.

Controversa care îl are ca protagonist pe Jador ar fi pornit după decizia producătorilor Survivor All Stars de a schimba regulile competiției și, prin urmare, de a reconfigura echipele. După ce Faimoșii pierd imunitatea, moment ce urmează să fie difuzat săptămâna aceasta, cântărețul de manele va dori să părăsească show-ul printr-un duel cu Jorge. Pentru a păstra ambii concurenți în Republica Dominicană, producătorii ar recurge la o mutarea neașteptată, astfel Jorge ajunge în tabăra Războinicilor.


„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în această săptămână, la Survivor România All Stars, începe să se rostogolească bulgarele de zăpadă care va duce, în scurt timp, la descalificarea lui Jador. Este săptamâna în care Faimoșii pierd jocul pentru imunitate. Este săptămâna in care Jador începe să își exprime dorința de a părăsi competiția.

Este săptămâna în care se schimbă regulile la Survivor, asa cum și Jador va avea să acuze in acel Consiliu de pomină de descalificare a sa. În această săptămână de difuzare, Jorge, un apropiat al Pro TV, om de bază și de casă’ al Pro TV, este propunerea echipei Faimoșilor pentru duel. TJ îl va propune pe Jador, la solicitarea acestuia.


Ar fi trebuit să urmeze un duel între Jador și Jorge, un duel nedorit și neacceptat, la acel moment, de echipa de producție. Motiv pentru care regulile se schimbă! Duelul nu mai are loc și echipele se reconfigurează. Astfel, are loc un joc, între Faimoși și Războinici. Jador rămâne Faimos și Jorge ajunge într-un loc mai ferit de eliminări, bine protejat, la căldurică’, cum s-ar spune, adică la Războinici.

Jador și Jorge sunt cei care încep să facă alegerile, indiferent de echipa din care fac parte concurenții. Ceilalți continuă, regula fiind următoarea: băieții aleg câte o fată și fetele aleg câte un băiat. Așadar, ajung la Faimoși Maria Chitu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu. În această săptămână de difuzare, niciun concurent nu este eliminat din competiția Survivor România All Stars’, se arată pe pagina Viperele Vesele.


De ce a fugit Jador de la filmările pentru Survivor All Stars

Anunțul privind descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars a fost făcut la începutul acestei săptămâni. Artistul ar fi fost implicat într-un amplu scandal cu producătorii PRO TV, după ce a cerut ca iubita lui, Oana Ciocan, să fie adusă în Republica Dominicană.


„Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars. Jador a fugit, în numele iubirii, dar și de foame, și a fost prins. Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. (…) Dorind sa îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări, dacă Jador rămâne în emisiune’, a fost anunțul făcut la începutul acestei săptămâni.

Sursa foto: Facebook