Culisele împăcării dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Ea a renunțat la contractul de publicitate pe care îl avea cu acea clinică estetică, iar el...”. Cum au ajuns să își mai acorde o șansă după ce s-au acuzat reciproc de infidelitate / DETALII EXCLUSIVE

.

Culisele împăcării dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Imaginile cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău din nou împreună, la un restaurant de lux din Capitală, au atras atenția tuturor și mulți s-au întrebat dacă cei doi și-au mai acordat o șansă și pentru a 12-a oară! Ei bine, da! S-au împăcat, dar acum au vorbit mult despre tot scandalul și tot ce s-a întâmplat între ei și au făcut o serie de schimbări privind relația lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Încurcate sunt căile iubirii, inclusiv când vine vorba despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! Nimeni nu a crezut în relația lor la început, însă cu bune și cu rele au rezistat aproape 4 ani împreună, iar povestea lor de dragoste cotinuă și acum, după ce au trecut printr-un scandal răsunător, în care și-au aruncat multe cuvinte dure și acuzații de infidelitate.

bianca-dragusanu-cadou-scump-de-la-gabi-badalau-de-ziua-ei-2bianca-dragusanu-cadou-scump-de-la-gabi-badalau-de-ziua-ei-2

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău. Susține că afaceristul a căutat-o când era în vacanță cu noua iubită: „Mi-a dat mesaje, dar și eu l-am sunat. Mi-a transmis non-stop că mă iubește, că…'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după ce și-au aruncat cuvinte grele. Cum au fost surprinși de paparazzi la o lună de la despărțirea cu scandal

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut că a înșelat-o pe Iustina, iubita lui, în timpul relației: „Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru”. De ce și-a iertat Iustina partenerul

Citește și: Adriana Simionescu și soțul ei și-au programat deja luna de miere. Cât a costat rochia de mireasă comandată din Dubai: „Prețul trebuie să…” / Ce sfat au primit tinerii proaspăt căsătoriți de la mama miresei, Cati Simionescu

Culisele împăcării dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au trecut prin multe încercări de-a lungul relației lor și niciodată nu le-a fost ușor. Au trecut însă peste divorțul de Claudia Pătrășcanu, numeroasele procese cu aceasta, problemele afaceristului cu justiția și inclusiv peste familia lui, care la început a fost împotriva relației lor, astfel că iubirea dintre ei a devenit din ce în ce mai puternică și greu de distrus.

Deși și-au spus „adio' în urmă cu o lună, în ciuda aparițiilor lui Gabi Bădălău alături de Daria și a scandalului din presă, ei au continuat să vorbească la telefon și au încercat să rezolve problemele dintre ei ca două persoane mature și trecute prin multe greutăți de-a lungul vieții.

Despărțirea lor nu a fost una definitivă. În ultima lună, deși Gabi s-a afițat cu fata aceea, ei au tot vorbit la telefon și au încercat să-și rezolve problemele. Ce e drept, geloziile sunt problemele principale la ei în cuplu. De ambele părți există gelozii și de aici apar certuri, probleme, discuții și despărțiri. Există o imaturitate în relație, la acest capitol. Cel mai probabil, Gabi s-a afișat cu altă femeie la Petrecerea VIVA! Din ambiție. Trebuie ca fiecare să lase de la el. Bianca a renunțat la contractul de publicitate pe care îl avea cu acea clinică de estetică, după ce au apărut zvonuri că ar avea o relație cu acel medic. Și Gabi a încercat să o facă pe Bianca să înțeleagă că a avut o aventură și atât cu această fată Daria.', spun surse apropiate din anturajul celor doi.

Cum s-a produs împăcarea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Ei bine, au continuat să vorbească, chiar și atunci când amândoi declarau public că nu mai există loc de o împăcare, astfel că au ajuns din nou la un numitor comun. Sentimentele dintre ei sunt mult prea puternice, motiv pentru care acum au decis să schimbe anumite lucruri în relația lor, mai ales pe partea de gelozie, și să ia totul mai ușor.

„În ultima săptămână s-au întâlnit de mai multe ori la restaurant să vorbească. Acum, lucrurile par că merg bine, o iau încet. Important este că se iubesc, dar nu reușesc să depășească geloziile.', au continuat sursele apropiate cuplului pentru VIVA!.

Relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău, intens încercată încă de la început

Așa cum am mai zis și cum se știe, de fapt, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au trecut prin multe de-a lungul celor patru ani de relație. Povestea lor de dragoste a fost intens încercată de familia lui la început, apoi de problemele lui cu justiția, procesele cu Claudia Pătrășcanu și multe alte aspecte de acest gen, însă au ajuns să formeze un cuplu solid și au trecut peste tot, cu excepția geloziilor, care încă le testează limitele.

„Oricum, e foarte greu. Relația lor a fost pusă la încercare de multe ori. Gabi a avut probleme cu justiția și a fost sub control judiciar, procesele cu Claudia Pătrășcanu durează de cinci ani și nu se mai termină, familia lui s-a împotrivit relației. Din păcate pentru ei, nu este o relație simplă, în care lucrurile sunt clare și ușor de gestionat. Au fost și sunt în continuare multe probleme și opreliști pe care ei trebuie să le depășească.', au concluzionat sursele apropiate celor doi.

Totuși, să privim partea bună a lucrurilor! În urma tuturor problemelor și încercărilor prin care au trecut, inclusiv numeroasele despărțiri și împăcări, cei doi s-au întors unul la altul și pentru a-12-a oară. E clar că dacă au făcut acest pas după numeroasele replici acide și acuzații, iubirea dintre ei este foarte mare și nimeni nu poate să-i despartă defintiv vreodată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton