Culiță Sterp, certat de Daniela Iliescu pentru că i-a cumpărat un cadou scump: „Nu știu ce să mă fac cu ea. Nu mă lasă să...”

 Calin Maria Bianca
.

Culiță Sterp, certat de Daniela Iliescu pentru că i-a cumpărat un cadou scump. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniela Iliescu și Culiță Sterp trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel adorabil. Ei bine, așa cum este normal, artistul are grijă să își răsfețe logodnica cu ocazia zilelor speciale din viața lor. Totuși, se pare că gestul lui nu este neapărat pe placul Danielei Iliescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De 8 martie, când toate femeile primesc o atenție din partea celor dragi, și Culiță Sterp a vrut să își surprindă logodnica. Nu, nu i-a cumpărat doar un buchet imens și foarte frumos de flori, ci a decis ca de data aceasta să o surprindă cu o geantă scumpă, de la un brand select, pe care Daniela Iliescu și-o dorea de mult timp.

culita-daniela-iliescu-8culita-daniela-iliescu-8

Citește și: Cum arată Daniela Iliescu fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Logodnica lui Culiță Sterp s-a afișat complet naturală

Citește și: Culiță Sterp a făcut anunțul despre al doilea copil, chiar la aniversarea a patru ani de relație cu Daniela Iliescu: „Îți mulțumesc pentru minunea din viața noastră și sper să aibă o surioară…'

Citește și: Cristian Tudor Popescu, despre „Oppenheimer', după succesul de la Oscar 2024: „Acest film despre facerea bombei atomice nu e deloc atomic. Nu m-aș supăra dacă…'

Citește și: Cristina Șișcanu, în lacrimi după moartea tatălui ei: „Pierderea lui e foarte greu de dus. Nu pot să fac față durerii…'

Culiță Sterp, certat de Daniela Iliescu pentru că i-a cumpărat un cadou scump

Deși avea geanta respectivă pe lista de dorințe de mai mult timp, Daniela Iliescu a avut o reacție neașteptată când a văzut-o în mâna lui Culiță Sterp. Pentru a înțelege și fanii despre ce este vorba, de fapt, fiindcă momentul era filmat, artistul a explicat că iubita lui nu acceptă cadouri scumpe din partea lui.

Culiță: „ La mulți ani pentru toate doamnele, dar mai ales pentru doamna mea. O aștept să vină acasă. Vai, ce frumoasă ești! Uitați ce frumoasă este! La mulți ani, pentru că este 8 martie. Ți-am făcut un buchet frumos de flori și aici ți-am luat un cadou .'

Daniela Iliescu: „Dar ți-am zis să nu iei !'

Culiță: Deci nu știu ce să mă fac cu ea că nu mă lasă să îi cumpăr cadouri. Trebuie să o cert. Nu mă lasă să îi cumpăr cadouri niciodată. Când îi cumpăr un cadou scump, mă ceartă. Asta înseamnă că e femeie de casă, știu, dar totuși, lasă-mă o dată pe an să îți iau și eu un cadou scump .'

Daniela Iliescu: Mulțumesc! Doamne ferește, că nu ești normal! Nu mai pot, tremur de emoții. Waw, mulțumesc, dar nu trebuia. Mulțumesc, vai ce frumoasă e !', a fost dialogul dintre cei doi.

Ei bine, chiar dacă nu vrea să primească cadouri scumpe din partea lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu nu și-a ascuns emoțiile și a spus clar că-i place foarte mult geanta primită, fiind cea pe care și-o dorea cu siguranță.

Culiță Sterp își dorește cel de al doilea copil cu Daniela Iliescu

Nu este pentru prima dată când Culiță Sterp a imortalizat momentul în care își surprinde logodnica cu diferite cadouri și momente speciale. Și în urmă cu o lună, când au aniversat patru ani de relație, el a i-a luat un buchet superb de flori, dar totodată i-a făcut și o declarație de dragoste emoționantă, în care i-a spus cât de mult o iubește, dar și că își dorește al doilea copil alături de ea.

„Cu bune, cu rele au trecut acești ani, dar cu mai multe bune decât rele și cu multă fericire, iubire și înțelegere! Îți mulțumesc pentru cei mai frumoși ani din viața mea, îți mulțumesc pentru iubirea ce mi-o porți, îți mulțumesc pentru că am evoluat lângă tine, îți mulțumesc că m-ai făcut un om mai bun, îți mulțumesc că mă accepți așa cum sunt (că știu că nu e ușor să trăiești cu un om care mai mult din jumate de timp e plecat, în cazul meu la cântat), îți mulțumesc pentru că mă înțelegi.„. este declarația de dragoste pe care Culiță Sterp i-a făcut-o logodnicei lui în ziua în care au împlinit patru ani de relație.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton