Culiță Sterp, mesaj de susținere pentru Dana Roba. Cum încearcă să o ajute: „Ești o mare luptătoare!”

.

Culiță Sterp a publicat un mesaj de susținere pentru Dana Roba, după ce tânăra de 31 de ani a fost bătută cu bestialitate de soțul ei. Pe contul personal de Instagram, artistul și-a arătat empatia față de cazul make-up artistei, făcând un apel la donații la adresa urmăritorilor săi și a colegilor de breaslă. Iată ce gânduri i-a transmis Danei Roba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


La începutul lunii iunie, Dana Roba a ajuns de urgență la spital, după ce a fost desfigurată de soțul ei, Daniel Balaciu, cu un ciocan. Cazul tinerei de 31 de ani a șocat o țară întreagă, iar mai multe persoane publice și-au exprimat empatia față de aceasta. Zilele trecute, după ce a fost externată din spital, Dana Roba a lansat un apel la donații, având în vedere că nu-și poate relua activitatea în salonul de cosmetică și mai ere de efectuat câteva intervenții chirurgicale.


Culiță Sterp a răspuns la apelul lansat de Dana Roba și i-a transmis câteva gânduri pe rețelele de socializare. Profund impresionat de cazul acesteia, cântărețul i-a îndemnat pe colegii lui de breaslă să doneze bani pentru operațiile tinerei.

Citește și: Cum se întreține Dana Roba acum și ce noi acuzații îi aduce soțului, după ce a bătut-o cu ciocanul în cap: „Mi-a furat cei 20.000 de euro pe care-i aveam strânși’


Citește și: Dana Roba a depus actele de divorț și cere custodia totală a fiicelor sale: „Este un om periculos și nu îl doresc în preajma fetelor. Au fost martore la fapta tatălui lor'

Citește și: De ce s-a întors Ramona Gabor în România, după 12 ani petrecuți în Dubai: „Nu am vorbit, nu am folosit telefonul…'

Citește și: Nepotul lui Robert De Niro a murit la doar 19 ani. Mesajul sfâșietor al mamei lui: „Te-am iubit dincolo de cuvinte'


Culiță Sterp, mesaj de susținere pentru Dana Roba

După ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Dana Roba a trecut printr-o operație pe creier, care a durat aproximativ 9 ore. În continuare, tânăra mai are de făcut două operații pentru reconstrucția feței și o operație la mâna dreaptă. În mediul online, Culiță Sterp i-a transmis un mesaj de susținere și i-a îndemnat pe cei care îl urmăresc să răspundă apelului la donații.

„Haideţi să fim alături de ea, donați fiecare cât puteţi! Pe mine unul, sincer m-a impresionat foarte tare cazul ei. Și acum nici nu mai poate să muncească pentru că nu poate să-și folosească mâinile și are problemele pe care le are, plus două fetițe de crescut. Fac apel la toți colegii mei, nu sărăcim cu câteva sute sau mii de lei de fiecare acolo, renunțăm la o masă în oraș și ne facem datoria în faţa lui Dumnezeu și o ajutăm pe femeia asta, dar de fapt ne ajutăm pe noi, pentru că atunci când dai, ție îți dai. Dumnezeu să aibă grijă de tine Dana și de fetiţele tale! Ai incredere în Dumnezeu și în tine, că o sa fie totul bine, esti o mare luptătoare!’, a spus Culiță pe InstaStory.


Dana Roba, apel la donații în mediul online

După ce a fost externată din spital, Dana Roba a lansat un apel la donații în mediul online. Inițial, familia tinerei s-a opus strângerii de bani, însă make-up artista a decis să ceară ajutorul oamenilor, având în vedere starea ei de sănătate și faptul că va fi supusă altor intervenții chirurgicale.


„Pentru cele care doresc să-mi fie alături și m-au rugat să îmi deschid un cont pe numele meu în lei. Acesta este contul mei și vă mulțumesc pentru toată susținerea’, este mesajul scris de Dana Roba în mediul online.

Sursa foto: Facebook