Culiță Sterp o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce i-a criticat familia: „Aduceți acuzații atât de grave și de false, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră”. Reacția jurnalistei / Ce a spus Ileana Sterp despre Daniela Iliescu

 Miniosu Alexandra
.

Culiță Sterp susține că o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce aceasta din urmă i-a criticat familia. Așadar, se pare că scandalul dintre jurnalistă și familia Sterp continuă să escaladeze și, potrivit spuselor cântărețului, va ajunge în instanță. Iată cum a reacționat Mara Bănică, dar și ce mesaj le-a transmis lui Culiță Sterp și restul membrilor familiei lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Mara Bănică și familia Sterp pare că nu se va încheia prea curând. Culiță Sterp amenință că o dă în judecată pe jurnalistă, după acuzațiile făcute de aceasta la adresa artistului și a familiei sale. Totul a început de la show-ul Survivor All Stars, atunci când Mara Bănică a motivat de ce își dorește cu ardoare ca Zanni să câștige competiția.

culita-sterp-1culita-sterp-1

Citește și: Scandal între Mara Bănică și familia Sterp, după ce jurnalista a criticat-o pe mama Geta: „Faptul că pare haioasă nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale”. Sora lui Iancu Sterp a răbufnit/ Reacția Danielei Iliescu: „Circul ăsta…”

Citește și: Ce părere are mama Geta despre Denisa Coțolan, viitoarea soție a lui Iancu Sterp: „Să nu mă înțeleagă greșit. E fată harnică, nu e fițoasă'. Nunta lor are loc în toamnă

Citește și:A murit Ștefan Birtalan, cel mai bun handbalist al lumii în anii ’70!: „Va rămâne veșnic în amintirea noastră drept tunarul Europei”. Campionul era internat la Spitalul Fundeni de ceva timp

Citește și: Mihaela Borcea și Sorin Rap se logodesc la biserică, la 12 ani de la divorțul vedetei de Cristi Borcea. De ce nu vor să căsătorească civil: „Fără acte. Acestea…'

Culiță Sterp o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce i-a criticat familia

Mara Bănică a adus acuzații dure familiei Sterp. Întâi, jurnalista a criticat-o pe mama Geta, după declarațiile femeii făcute recent în emisiunea lui Măruță, unde a dat de înțeles că fiul ei, Culiță, ar înșela-o pe actuala lui parteneră și mama copilului său, Daniela Iliescu.

De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi.

Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg, în opinia mea, nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun.

Nu îmi place ipocrizia. Nu îmi plac oamenii falși. Nu îmi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză', a fost mesajul postat de Mara Bănică pe Facebook, de la care a pornit scandalul.

Culiță Sterp, mesaj acid către jurnalistă

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp a răbufnit la adresa Marei Bănică. Nu a durat mult până ce și artistul a reacționat, după ce jurnalista a postat o discuție pe care ar fi avut-o cu partenera lui, Daniela Iliescu, în care ar fi făcut-o cu ou și cu oțet pe mama Geta.

Între timp, Daniela Iliescu și-ar fi schimbat contul în profil de bussines și susține că, de fapt, conversația dintre ea și Mara Bănică nu ar fi fost una reală. Ba mai mult, partenerul ei, Culiță Sterp, amenință acum că o va da în judecatpe jurnalistă.

„Mara Bănică, cine sunteți dvs. și ce vă reprezintă de vă permiteți să vorbiți așa despre familia mea? Să aduceți acuzații atât de grave și de false, mai false și mai nereușite decât operațiile dvs.

Plus de asta, vă permiteți să faceți conversații false între dvs. și „Daniela', nu vă e rușine? Nu știu dacă știți, dar eu recent am mai câștigat două procese cu televiziunile la care „lucrați' dvs, ce mai e un proces în plus și cu dvs?

O să ne vedem în instanță pentru toate afirmațiile grave și false pe care le-ați adus la adresa noastră', a fost comentariul lăsat de Culiță Sterp, în urma postării Marei Bănică, pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat Mara Bănică

În urma celor spuse de Culiță Sterp, Mara Bănică a fost contactată de cei de la Click! și s-a arătat într-un fel surprinsă de proporțiile pe care le-a luat scandalul cu familia Sterp. Aceasta spune că nu intenționa decât să-și exprime susținerea față de Zanni în detrimentul lui Iancu Sterp, la Survivor All Stars.

Totodată, Mara Bănică susține că nu e speriată de amenințările făcute de familia Sterp despre care, spune ea, au venit pe bandă rulantă în ultimele zile. În plus, le-a făcut acestora o recomandare.

„Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții „Niște țărani', scrisă de regretatul Dinu Săraru, care ne-a părăsit recent', a spus Mara Bănică pentru Click!

Surorile lui Culiță Sterp au intervenit în scandalul cu Mara Bănică

După acuzațiile Marei Bănică, surorile lui Culiță și a lui Iancu Sterp au intervenit în scandal. Geta Sterp susține și ea că scandalul cu jurnalista se va muta în instanță.

„Să îți fie rușine pentru ce ai scris! Noi suntem oameni simpli, de la țară, cu frică de Dumnezeu! Dar tu pentru minciunile spuse aici, o să dai cu subsemnatul în instanță!

Am înțeles că nu îl susții pe Iancu, nici nu are nevoie de așa ceva din partea ta, are cine să o facă, dar ca să vorbești așa trebuie să fii ultima, după ultima… să nu zic ce! Dar ne vedem curând, nu îți face griji, Mara Banică!

Noi nu ne-am bătut niciodată joc de nimeni, motiv pentru care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu sănătate în primul rând și cu multe altele! Dar o să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură prin ce minciuni ordinare ai spus despre noi! Nu rămâne așa, te asigur „distinsă doamnă„', a transmis Geta Sterp.

Și cealaltă fiica a mamei Geta, Ileana Sterp, a avut o reacție în mediul online. Aceasta a vorbit atât despre situația dintre Daniela Iliescu și soacra sa, cât și despre acuzațiile Marei Bănică.

„Toate lucrurile astea care se discută pe Internet mi-au dat o stare foarte, foarte urâtă și au contribuit la toate emoțiile mele negative. Ieri eram așa, super pornită, că ies să zic și eu ceva, dar ce aș putea să zic mai mult decât s-a zis deja din toate părțile. Dacă e să zic ceva e că, dacă m-aș pune în locul amândurora, al mamei și al Danielei, că-mi place să vorbesc direct, nu pe ocolite, le înțeleg pe amândouă și le dau dreptate, nu știu dacă în egală măsură sau nu, dar, cum am zis, dacă mă pun în locul fiecăreia, știu că fiecare are dreptate.

În același timp, mi se pare groaznic și lipsit de educație faptul că se spală rufele în public. Pur și simplu, lucrul ăsta trebuia să rămână acolo, în familie, trebuia să se rezolve în familie. Da, mama când a apărut la Măruță a apărut pe TV cu afirmația aia care eu cred din suflet că a fost o glumă și ea nu s-a gândit nicio secundă că va fi interpretată atât de grav. Mi-ar fi plăcut foarte mult să se rezolve acolo, în familie, fără atâtea atacuri directe sau indirecte din partea cealaltă.

De asemenea, mi-ar fi plăcut ca mama, – eu acum zic ce mi-ar fi plăcut mie, dar nu s-a întâmplat așa -, ca după ce noi și multă lume i-am zis că nu a fost ok ce a zis acolo, ce a afirmat despre Culiță, să iasă public să-și ceară scuze față de Culiță și cred că s-ar fi încheiat circul. Eu sunt sigură că și ei îi pare rău și că pur și simplu i-a scăpat porumbelul, cum îi mai scapă ei de multe ori de altfel, mama e o femeie foarte, foarte directă și foarte sinceră, și cred că s-ar fi încheiat, cred că nu s-ar mai fi ajuns aici, la balamucul ăsta. Nu știu, să lași comentarii, să postezi la Story chestii jignitoare despre mama și să lași comentarii unor oameni care vorbesc urât despre ea și să vorbești în privat cu oamenii care ne jignesc pe noi, ca familie, să le dai dreptate, sincer mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama.

Cât despre ce a scris doamna Mara… pardon, Mara Bănică, pe Facebook, că nu o pot numi doamnă, mi se pare strigător la cer. Este egal ca și când eu aș spune acum „vă dau eu cu semnătură că Mara Bănică a făcut 5 copii cu 5 bărbați diferiți pe care i-a abandonat în orfelinate sau, mai rău, pe străzi, copiii au încercat să o caute, dar ea când a aflat i-a înjurat, le-a vorbit foarte urât și nu i-a recunoscut ca fiind copiii ei'. Afirmația pe care ea adus-o despre noi e egală cu ceea ce am spus eu acum, adică o mare invenție, zero adevăr. Eu nu vin aici să vă fac pe voi să mă credeți. Și nu mai zic nimic mai mult decât că Mara Bănică a luat parte și a comentat fals la toate acele episoade regizate cu Vulpița și Viorel, deci trageți voi concluzia mai departe, că eu mă abțin, nu pot să mai zic nimic', transmis Ileana Sterp la InstaStory.

Mara Bănică, noi acuzații către familia Sterp

Mara Bănică, a scos, mai nou, la suprafață și alte detalii dintr-un scandal pe care Culiță Sterp l-ar fi avut, acum mai mulți ani, cu unul dintre ciobanii pe care l-ar fi angajat în trecut să aibă grijă de oile familiei. În urmă cu patru ani, bărbatul i-ar fi acuzat pe patronii săi, frații Sterp, la Acces Direct, de faptul că nu ar fi fost plătit pentru munca prestată și că ar fi fost agresat fizic. Ciobanul spunea atunci că ar fi fost înșelat cu o sumă mare de bani de către artist și că ar fi fost amenințat cu bătaia.

Tot ciobanul mai spunea atunci că nu și-ar fi primit banii pe ultimele 4 luni, iar când ar fi vrut să plece după ce i-ar fi murit un copil, ar fi fost jignit. Bărbatul susținea că artistul ar fi sărit la bătaie la mai mulți angajați, inclusiv la tatăl lui.

„A mai bătut un cioban', a spus bărbatul, mai demult, la Acces Direct.

La acea vreme, tatăl lui Culiță Sterp ar fi intrat în direct și ar fi spus că artistul ar fi sărit la bătaie asupra unui angajat, pe motiv că a meritat acest lucru.

„L-a bătut pe unul pentru că a meritat', ar fi spus tatăl lui Culiță, conform postării făcute de Mara Bănică, pe contul de Instagram.

„Eu sunt uimit, nu-mi vine să cred, dar mă bucur că l-ați găsit pe băiatul ăsta, pentru că este căutat și de Poliție, și de noi. El când a plecat de acolo de la noi, noi am făcut inventarul și ne lipseau 60 de ori, din numărul nostru de oi. Și acum tot el spune că nu l-am plătit.

Dar unde să plătești un om dacă el a fugit? Noi dimineața nici nu l-am mai găsit. Noi nu știm ce s-a întâmplat, noi am chemat Poliția și n-am mai găsit nimic, nicio urmă. La noi în sat nu mai merg camerele de filmat. Când ai boschetari…', a spus Culiță Sterp, la acel moment, după declarațiile făcute de cioban.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton