Culiță Sterp s-a întâlnit cu un grup de elevi și a vrut să le dea bani. Cum a reacționat profesorul care îi însoțea: „Să nu comentați. Aveam 10 milioane și...”

.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, piesele sale afându-se constant în trending pe Youtube. Cântărețul și-a câștigat notorietatea datorită aparițiilor televizate, în emisiunile „Puterea Dragostei' sau „Survivor'. Recunoscut pentru actele sale de caritate, Culiță Sterp a fost oprit de un grup de elevi la o benzinărie din Turda, iar tinerii i-au cerut bani. Iată cum a reacționat profesorul care îi însoțea atunci când artistul a scos un teanc de bancnote!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Pe lângă talentul muzical, Culiță Sterp a reușit să atragă simpatia urmăritorilor săi și prin gesturile sale umanitare. În mai multe rânduri, artistul a făcut donații pentru cauze sociale și s-a implicat în acte de caritate, deși gurile rele l-au acuzat că încearcă să-și spele „imaginea’ după accidentul din Cluj-Napoca. De curând, Culiță Sterp a postat un videoclip pe rețelele de socializare, surprinzându-l în timp ce se întâlnește cu un grup de elevi. Mai mulți tineri i-au cerut diferite sume de bani, iar artistul nu a stat mult pe gânduri și a scos un teanc de banconte.


Citește și: Culiță Sterp, mesaj de susținere pentru Dana Roba. Cum încearcă să o ajute: „Ești o mare luptătoare!’

Citește și: Vărul lui Culiță Sterp a fost găsit împușcat în cap, în casa părinților. Ionică Sterp s-ar fi sinucis din dragoste

Citește și: Theo Rose a rămas cu vergeturi și celulită, după ce a născut: ‘Am scăpat instant de 10 kilograme pe masa de operație. Sunt dispusă să fac câteva chestii…’


Citește și: Președintele Klaus Iohannis, primele declarații despre azilele groazei: „Este o rușine națională. Aici sunt oameni vinovați cu nume și prenume'

Culiță Sterp s-a întâlnit cu un grup de elevi și a vrut să le dea bani

În videolcipul devenit viral, Culiță Sterp este surprins în timp ce se întâlnește cu un grup de elevi într-o benzinărie din Turda. După ce a făcut mai multe fotografii, mai mulți adolescenți i-au cerut artistului diferite sume de bani. Fretele lui Iancu Sterp nu a stat mult pe gânduri și a scos un teanc de banconte din buzunar, însă profesorul însoțitor l-a îndemnat să nu facă un asemenea gest.


„Eu am vrut să le las bani. Să nu comentați. Aveam 10 milioane cash la mine și am vrut să le dau toți banii, dar nu m-a lăsat domn profesor să le dau, pentru că se certau apoi între ei, fiind prea mulți’, a explicat Culiță Sterp.


Culiță Sterp, recunoscut pentru actele de caritate

În mai multe rânduri, Culiță Sterp a fost apreciat pentru actele umanitare pe care le-a făcut. În iarna anului trecut, artistul le-a făcut o bucurie de la Casa de copii de tip familial „Lukas’ din Turda și a lansat un apel la donații.

„Mergem cu nişte copii frumoşi la mall. Suntem aicea la Iulius, adică la Polus de fapt… şi mergem un puc cu ei să le cumpărăm ceva de Moş Nicolae, de fapt a trecut Moş Nicolae, e Moş Crăciun acuma şi să vă îndemnăm şi pe voi dacă aveţi buna plăcere şi vreţi să îi ajutaţi şi voi cu ceva de luna cadourilor… ăsta-i scopul acestui vlog. Şi nu doar pe ei, ci pe toţi copiii care nu au părinţi', a transmis Sterp pe Facebook.

Sursa foto: Facebook