Culiță Sterp, situație neplăcută în aeroport. Artistul nu a avut voie să urce în avion, după ce i-a fost controlat bagajul: „Uitați-vă cum curg apele pe mine. Trebuie să vină Poliția…”

 Miniosu Alexandra
.

Culiță Sterp a avut parte de o situație neplăcută în aeroport. Artistul nu a avut voie să urce în avion, după ce i-a fost controlat bagajul. Logodnicul Danielei Iliescu a răbufnit în mediul online, unde le-a povestit urmăritorilor săi despre experiența sa. Potrivit spuselor lui, acesta a fost la un pas să piardă zborul, după ce, în urma controlului de securitate, a fost chemată Poliția.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Culiță Sterp este unul dintre cei mai în vogă artiști. Așadar, nu e de mirare că are evenimente atât în țară, cât și în străinătate. De curând, el a fost invitat să cânte în Londra, însă a avut parte de o situație neplăcută în aeroport. Cântărețul nu a avut voie să urce în avion câteva minute bune, după ce i-a fost controlat bagajul, iar cei de la securitate au sunat la Poliție.

culita-1culita-1

Citește și: Daniela Iliescu l-a lăsat pe fiul ei, Milan, la mama lui Culiță Sterp, în ciuda conflictului dintre ele. Ce cadou i-a făcut mama Geta nepotului său: „Îmi dau și viața pentru copiii mei'

Citește și: Daniela Iliescu recunoaște că a fost afectată de valul de hate primit când ea și Culiță Sterp au început să formeze un cuplu: „Devine frustrant, mă întrebau cum rezist și însărcinată. Târziu am înțeles…'

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Gabi Bădălău când au aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: „Eu îi ascult tot timpul, dar deciziile le iau eu. Mama chiar îmi spunea că se ruga…”

Citește și: Lavinia Petrea a ajuns în televiziune, deși se pregătise pentru un alt domeniu: „A fost o mare dezamăgire. Îmi aduc aminte că două săptămâni am stat în casă, am plâns”

Culiță Sterp, situație neplăcută în aeroport

Din cauza că avea la el parfumuri și deodorante care depășeau 100 de mililitri pe recipient, Culiță Sterp nu a avut voie să le aducă în avion, motiv pentru care acestea au fost aruncate. Vizibil deranjat de ceea ce i s-a întâmplat, Culiță Sterp a decis să le împărtășească fanilor săi de pe Instagram întreaga întâmplare.

„Uitați-vă cum curg apele pe mine! Sunt în aeroport. Să vă povestesc ce pățesc! Și ieri și astăzi, dacă n-am fugit, am zis că pierd avionul. Am întârziat puțin la aeroport. Ieri am ajuns cu 20 de minute înainte să se închidă porțile și n-am mai avut timp să mă duc să dau bagajul la cală și am zis că-l iau cu mine direct. Aveam bagaj mare, unde aveam parfum, deodorant. Mi-au aruncat parfum de 150 de mililitri, cumpărat din Spania, trei deodorante din aeroport, 500 de euro s-au dus. Asta a fost în Londra, ieri', a povestit Culiță Sterp, la InstaStory.

Artistul nu a avut voie să urce în avion, după ce i-a fost controlat bagajul

Pe lângă faptul i-au fost aruncate parfumurile și deodorantele, Culiță Sterp a avut și o altă problemă. Cântărețul era decis să rupă roțile trolerului pentru a putea urca în avion cu bagajul, dar la controlul de secruitate s-a descoperit că iubitul Danielei Iliescu avea la el o sumă prea mare de bani, câștigați, spune el, de la evenimentul pe care l-a susținut în Londra. Cei de la securitate au chemat atunci Poliția, dar pentru că aceasta a întârziat să apară, artistul a fost lăsat, în cele din urmă, să urce în avion. Spre norocul lui, avionul avea o întârziere de trei ore…

„Alta problemă! „Nu-ți încape bagajul în tăvița asta. Nu poți să-l iei cu tine'. Am dat acolo să rup roțile, dacă rupeam roțile încăpea la fix. Când au văzut că vreau să rup roțile au zis: „Hai, te las să-l iei, dar ce mai ai în bagaj'. „Pai mai am și niște bani'. „Câți bani ai cash?'. Aveam banii de la cântare. „Cum? Atâta cash?! Nu se poate! De unde ai banii ăștia?'. Imigrări, să sune la Imigrări, să vină Poliția. Zic: „Domnule, în 20 de minute pleacă avionul. Trebuie să plec'.

Au zis: „Nu, stai puțin, că trebuie să vină Poliția, că ai prea mulți bani cash la tine și nu te putem lăsa să treci cu banii ăștia'. „Domnule, i-am luat de la cântare. Cum voiai să-i iau? Uitați-vă cine sunt!'. I-am arătat pe YouTube. Se uita la mine, a sunat la Imigrări. Am așteptat 5 minute, am mai stat un pic, ăia tot nu veneau. Mi-au dat pașaportul, m-am dus. Când am ajuns la poartă, avionul avea întârziere 3 ore', a mai spus Culiță Sterp pe rețeaua de socializare.

Culiță Sterp și formația, păgubiți de hoți în Italia, după ce li s-a spart mașina

La începutul acestui an, Culiță Sterp și formația sa au trecut prin momente dificile în Italia, chiar înainte de un concert. Au fost prădați de hoți și au rămas fără bunuri scumpe. Ghinioanele pare ca s-au ținut lanț după ei, dat fiind că de când au plecat în străinătate pentru a-și onora contractele au avut numai probleme. Întâi au făcut pană în Spania, apoi le-a fost spartă mașina.

Totul s-a petrecut în Torino, iar Culiță Sterp a povestit cu lux de amănunte ce au pățit când au ajuns în Italia. Hoții au spart geamul mașinii și au furat două microfoane în valoare de cinci mii de euro, dar și două bagaje cu haine. Cu toate acestea, artistul spune că ar fi putut fi mult mai rău.

„Avem o problemă. Ni s-a spart mașina în Italia, este mașina cu care băieții merg la cântat, este mașina cu care merge formația. Ei doar ce au ajuns acolo în Torino, mai exact (…) Li s-a spart geamul, li s-au furat două microfoane în valoare de 5.000 de euro și două bagaje cu haine. Nu au putut să ia mai mult, nu știu ce s-a întâmplat (…) Putea să fie mult mai rău. Vorba aceea… în tot răul este și un bine, dar cum am zis, au luat doar două microfoane’, povestea atunci Culiță Sterp într-un clip video pe TikTok.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton