Cum a afectat-o pe Ana-Maria Barnoschi infidelitatea fostului partener: „La momentul respectiv, treceam prin momente foarte grele cu tata, care era bolnav, eram într-un proces terapeutic”. Cât a suferit după moartea părintelui ei / EXCLUSIV

.

Ana-Maria Barnoschi ne-a vorbit, acum ceva timp, într-un interviu de colecție în Revista VIVA!, despre cele mai grele momente din viața ei. Din păcate, vedeta de la Kanal D a fost înșelată de un fost partener, dar cel mai dureros lucru pentru ea a fost moartea tatălui său. L-a pierdut în 2020, chiar aproape de sărbători. Îl poartă și acum în gând și în suflet și are o mulțime de amintiri frumoase cu el…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ai mai fost cerută de soție, în trecut, de un fost partener. Ați ajuns însă la despărțire după 6 ani, când mulți se așteptau să vă vădă în fața altarului. Ți-a fost greu să o iei de la capăt, să mai crezi din nou în iubire, după acest episod?

Nu mi-a fost greu, am luat această decizie în primul rând cu sufletul și am lăsat toate momentele mai puțin plăcute în trecut. Când am luat-o de la capăt, a fost pe un drum pe care nu existau umbrele trecutului. Cred în iubire la orice vârstă. Important este să nu aduci cu tine în relația actuală bagajul relației trecute.


Citește și: Cum și-a cunoscut Ana-Maria Barnoschi iubitul și cum a fost cerută în căsătorie: „Nu am bănuit absolut nimic. A fost amuzant pe de o parte, dar…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ana-Maria Barnoschi, primele declarații despre nuntă și copil. Cum va arăta rochia de mireasă: „Cred că vom avea două evenimente. Eu țin foarte mult ca…’ / EXCLUSIV


Citește și: Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, recunoaște că viața de mamă, cu doi copii mici, e grea: „De multe ori e copleșitor. Îmi pierd mințile încercând să…’

Citește și: Cosmin de la Casa Iubirii a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Andreea Mantea: „Am chemat Salvarea. Nu s-a simțit bine încă din gală’ / Ștefania, iubita lui, a plâns

Cum a afectat-o pe Ana-Maria Barnoschi infidelitatea fostului partener

Tot tu povesteai într-un interviu că ai fost înșelată. Cum ai reacționat când ai aflat despre infidelitatea partenerului, cât de mult te-a afectat?


La momentul respectiv, treceam prin momente foarte grele cu tata, care era bolnav. Infidelitatea a fost doar un surplus la bagajul emoțional greu pe care îl duceam deja. Nu am vrut să îmi canalizez energia pe acea situație. Când m-am mai liniștit, am luat decizia de a pune capăt relației. Sunt momente mult mai grele în viață, mai ales când îți moare un părinte, decât infidelitatea partenerului.

După eșecurile în iubire, multe persoane apelează la psiholog, pentru a evita depresia. La tine cum a fost, ai avut nevoie de terapie, te-ai confruntat cu anxietatea?


Eu eram într-un proces terapeutic dinainte de despărțire, pentru că încercam să fac față problemelor mult mai dificile din viața mea.

Ce sfaturi ai pentru femeile care au trecut prin aceeași experiență neplăcută?

Nu știu dacă sunt în măsură să dau sfaturi, pentru că fiecare om este diferit. Le-aș spune să lase în urmă trecutul, să aibă încredere în ele însele, să se pună pe primul loc și să își valorifice la maximum calitățile. Să nu se arunce cu capul înainte, să își acorde timp să cunoască partenerul.


Cât a suferit vedeta după moartea părintelui ei

Mi-ar plăcea să facem o retrospecție și să ne povestești câte ceva despre copilărie. Cum a arătat acea perioadă din viața ta? Erai o fire rebelă sau ascultătoare? Cum te înțelegeai cu părinții?

Am fost un copil foarte cuminte, eram foarte rușinoasă, mă ascundeam după fusta mamei. Mama nu a crezut niciodată că voi ajunge să fac ceea ce fac în prezent. Am avut o copilărie frumoasă. Toate vacanțele le petreceam la bunici, la Giurgiu. Erau acolo mulți copii, cu care mă jucam de dimineața până seara toate jocurile copilăriei. În vacanța de vară abia așteptam concediul părinților, care era pentru mine o adevărată aventură, pentru că străbăteam țara mergând la rude la Sibiu, la Vaslui. Port cu mine toate acele momente frumoase împreună cu părinții, cu bunicii, au un loc special în sufletul meu.


Din păcate, în 2020 ți-ai pierdut tatăl, chiar aproape de sărbători. Știm că este un subiect sensibil, însă aș vrea să ne vorbești puțin despre relația pe care ai avut-o cu el… Ce te-a învățat, ce amintiri porți în suflet și acum?


Tata a fost o enciclopedie. Nu exista să îl întreb ceva și să nu știe. Era profesor de tehnologie și avea și acasă atelier. Când eram mică, îmi făcuse și mie diferite scule în miniatură și mă învăța cum să bat un cui, cum să dau cu șmirghel. Nu pot să aleg o amintire, sunt foarte multe. Când făceam gimnastică, tata era foarte mândru de antrenamentele la paralele. Când ajungeam în fața blocului de la antrenament și ne întâlneam cu un prieten de-ai lui, tata întindea mâna și eu arătam ce am făcut la antrenament folosind brațele lui pe post de paralele. Sunt multe amintiri…


Deși ai suferit enorm după pierderea lui, ai fost nevoită să-ți ascunzi durerea în suflet, pentru că, la trei săptămâni distanță, aveai filmările pentru Revelion. Cât de greu ți-a fost? Pe care dintre colegii tăi i-ai simțit cel mai aproape?

Foarte greu. Când am ajuns la filmări, parcă nu mă regăseam, mi se părea că nu fac nimic bine. Toată echipa mi-a fost aproape și m-a susținut. Am simțit că mă protejează.

Sursă foto: Facebook