Cum a afectat-o pe Catinca Roman conflictul cu sora ei, Oana Roman: „Am ajuns la burnout”. De ce evită să-și viziteze mama

 Ifrim Georgiana
.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a intrat într-un conflict cu sora ei, acuzând-o că nu-și vizitează mama la azilul din Snagov. Rămasă singură, vedeta spunea că a fost singura care s-a preocupat de starea de sănătate a Mioarei Roman și că acoperă singură costurile de internare de la centrul de lux. Ulterior, sora ei vitregă a negat informația, susținând că toate facturile sunt plătite din pensia mamei lor. Pentru că relația dintre cele două surori este din ce în ce mai tensionată, iar șirul acuzațiilor nu se mai termină, Catinca Roman a declarat că este din ce în ce mai afectată psihic. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Relația dintre Catinca și Oana Roman s-a deteriorat considerabil în ultimele luni. Zilele trecute, conflictul dintre ele a ieșit din nou la suprafață, după ce creatoarea de modă a negat informația potrivit căreia sora ei vitregă acoperă costurile de la azilul din Snagov, unde este internată mama lor. Mai mult decât atât, Catinca Roman a spus că sora ei vitregă se face de râs prin propriile afirmații și a acuzat-o că nu i-a fost alături Mioarei Roman, imediat după divorțul de Petre Roman.

oa9-2oa9-2

Citește și: Catinca Roman, atac dur către Oana Roman, după ce a spus că suportă singură cheltuielile de la azilul unde e internată mama lor: „E bolnavă. Nu plătește nimic din banii ei'

Citește și: Cum a afectat-o pe Catinca Roman moartea tatălui ei, Iosif Zilahy, și ce relație are cu Petre Roman: „Nu cred că mama merita așa ceva. Felul în care el a procedat mi s-a părut foarte urât' / EXCLUSIV

Citește și: Ce concluzie a tras Monica Tatoiu după cele două divorțuri: „În viață, pe lângă romantism există și o mare doză de ghinion'

Citește și: Care este numele real al Xoniei. Ce semnificație are numele ei de scenă: „Ca să fie mai ușor…'

Cum a afectat-o pe Catinca Roman conflictul avut cu sora ei, Oana Roman

Acuzată că nu-și vizitează mama la azil, Catinca Roman s-a apărat și a dezvăluit că suferă de depresie, iar pentru că urmează un tratament medicamentos, nu poate conduce. De când a izbucnit conflictul cu sora ei vitregă, creatoarea de modă spune că a fost profund afectată, iar sănătatea ei psihică a avut de suferit.

 „Părerea mea și a medicului la care am fost… este foarte important să apelezi la sfaturile unui specialist, pentru că în cazurile de depresie gravă sau ușoară ca să nu devină gravă, cel mai bine este să vorbești cu un specialist căruia să-i explici simptomele, stările prin care treci. Eu am ajuns la burnout.

Da, clar! De la început a fost o lovitură condiția mamei. Ideea este că, într-adevăr, am luat o pauză după ce a murit tata, dar e un lucru pe care l-am discutat cu Oana și m-am oferit să o ajut altfel, pentru că era depășită de situație', a declarat creatoarea de modă, potrivit spynews.ro.

De ce evită Catinca Roman să-și viziteze mama

Catinca Roman a dezvăluit motivul pentru care evită să meargă la azilul unde este internată mama ei. Diagnosticată cu depresie, creatoarea de modă este de părere că vizitele nu ar fi fost oportune.

„Eu nu eram într-o stare bună să mă duc acolo, nu cred că i-aș fi făcut bine nici mamei. Era și la o distanță foarte mare de București, cam o oră dus și una întors, ceea ce pentru mine era foarte greu la momentul respectiv, mai ales că am urmat și un tratament medicamentos și nu puteam să conduc în cazurile astea', a spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton