Cum a aflat Ioniță de la Clejani că și-a pierdut tatăl. Artistul și soția lui, Viorica, declarații în lacrimi, la TV: „M-a sunat sora lui exact când urcam pe scenă. Am trecut prin momente foarte grele”

 Ifrim Georgiana
.

Ioniță de la Clejani trece prin momente cumplite după decesul tatălui său, celebrul lăutar Marin Manole. Vestea tragică a primit-o de la soția lui, Viorica, chiar înaintea unui concert susținut la Londra. Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, cei doi soți au vorbit, cu ochii în lacrimi, despre suferința care s-a năpustit asupra familiei lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În cursul zilei de 1 aprilie, Marin Manole, tatăl lui Ioniță de la Clejani, s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Celebrul lăutar a făcut parte din Taraful Haiducilor și a avut ocazia să apară în distribuția filmului „The Man Who Cried', jucând alături de actori celebri precum Johnny Depp și Christina Ricci. Artistul și soția lui, Viorica de la Clejani, se aflau în Londra când au primit cumplita veste.

kjbfkjbf

Citește și: Fulgy de la Clejani s-a îndrăgostit de Roberta de la Casa Iubirii: „Direct nuntă! Să-ți iau casă, să facem casă frumoasă, să nu-ți lipsească nimic”

Citește și: Viorica de la Clejani a suferit o operație complicată la piciorul stâng: „Am văzut și auzit tot timp de trei ore. Aveți grijă de sănătatea voastră'. Cum se simte acum

Citește și: Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, prinși de furtună în Dubai: „Situația a fost una critică. Din cauza inundațiilor nu puteam să ieșim nici măcar din hotel”. Cum au reușit să scape

Citește și: Primele imagini cu Salman Khan și Iulia Vântur după ce casa actorului a fost ținta unui atac armat: „Familia noastră a fost uimită de acest incident șocant și…'

Cum a aflat Ioniță de la Clejani că și-a pierdut tatăl

Vizibil îndurerat și cu ochii în lacrimi, Ioniță de la Clejani a mărturisit că l-au destabilizat momentele grele din ultima perioadă. Tatăl său, Marin Manole, s-a stins din viață cu doar câteva săptămâni în urmă.

„În ultima perioadă, am trecut prin momente foarte grele, era o situație de care îmi era frică, mereu mi-a fost frică de un telefon că se va întâmpla ceva de genul acesta. A fost singurul lucru de care mi-a fost frică în viața mea', a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Viorica de la Clejani a fost prima care a aflat despre decesul celebrului lăutar. Ea a fost sunată de sora artistului înainte să urce pe scenă, la un eveniment în Londra. Mai apoi i-a spus despre tragedie și lui Ioniță, deși și-ar fi dorit să abordeze subiectul delicat la sfârșitul concertului.

„Nu știam cum să-i spun, omul se pregătea să intre la concert. M-a sunat sora lui și exact când urcam pe scenă și nu știam cum să-i spun, deja el nu se simțise bine cu o seară înainte, parcă a presimțit, nu avea liniște. La un moment nu am putut să mai țin și am vrut să mă eliberez și i-am spus că a murit tatăl lui. Mi-a fost o milă de el și atunci a trebui să fiu atât de zâmbitoare și să arăt oamenilor că nu e nicio problemă. Mulți au observat, mi-au spus că au observat că e ceva în neregulă cu domnul Ioniță', a mai spus și Viorica.

„Mie mi-e dor de tata'

Viorica de la Clejani a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre momentul când, la rândul său, și-a pierdut tatăl. Bărbatul s-a stins din viată tot pe 1 aprilie, în 2021, fiind răpus de o boală nemiloasă.

„Eu am trecut prin această experiență, că de asta plâng acum, și mie mi-e dor de tata și mă uitam la el că nu mai mânca, se plimba și nu avea stare ca să ajungă mai repede în România. A fost foarte greu, nu e deloc ușor să faci față lucrurilor acestora', mai spune Viorica de la Clejani.

„Am un mesaj pe care mi l-am zis și mie. Viorica a trecut prin aceste momente înaintea mea și tot a încercat să mă pregătească, pentru că e un moment foarte greu în viață. Există milioane de oameni pe pământul ăsta, însă părinții trebuie să fie prețuiți când sunt în viață, ei nu-ți cer nimic decât ca tu să fii bine, să te duci mai des la ei', a mai spus și Ioniță de la Clejani.

Ce regrete au Viorica și Ioniță de la Clejani după pierderile suferite

Cel mai mare regret al lui Ioniță este acela că nu i-a adus mai multe motive de bucurie tatălui său. Vioricăi îi pare rău că nu a înregistrat o melodie cu părintele ei, de la care a moștenit talentul muzical.

„Singurul regret pe care-l am este că nu i-am făcut mai multe bucurii', a mai spus Ioniță.

„Eu regret că nu am apucat să înregistrez o melodie cu el, pentru că glasul este moștenit de la el. Tatăl meu a murit de cancer, în câteva luni l-a curățat', mai spune solista.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton