Cum a aflat Theo Rose că e gravidă cu Anghel Damian: „A fost ca o glumă. Mâncam foarte bine. Eram în Thailanda și...”. Cine a recunoscut prima semnele sarcinii

 Ifrim Georgiana
.

La 26 de ani, Theo Rose se află la apogeul carierei muzicale și formează un cuplu solid cu Anghel Damian, alături de care a devenit mamă pentru prima oară. Invitată în podcastul Anamariei Prodan, artista a vorbit despre momentul când a aflat că este însărcinată, în timpul unei vacanțe în Thailanda. Lucy Faur, stilista ei, a însoțit-o în concediu și a fost prima care a intuit că stările ei de rău anunță o sarcină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu discret de aproximativ doi ani. Pe 14 iunie 2023, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când artista a adus pe lume un băiețel, pe nume Sasha. Proaspăta mămică și-a reluat activitatea foarte rapid după naștere, atât pe scenă, cât și la filmările pentru serialul „Clanul', de la Pro TV. Cântăreața și regizorul au angajat o bonă pentru fiul lor, ambii fiind activi profesional, însă în ajutor le-a sărit și mama lui Anghel Damian. Horia Brenciu a fost cel care a dat-o de gol pe Theo Rose că este însărcinată pentru prima dată, după un mesaj public în care a felicitat-o.

the13the13

Citește și: Câți bani cere Theo Rose pentru un concert, după ce a devenit mamă. Suma poate ajunge și la 10.000 de euro

Citește și: Theo Rose, mărturisire neașteptată după ce s-a cuplat cu Anghel Damian și a devenit mamă: „Are cale liberă. Asta e partea tragică…'. Anamaria Prodan a reacționat imediat

Citește și: Daniela Crudu a dezvăluit numele băiețelului ei: „Așa îl cheamă'. Cum se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Cine sunt Faimoșii și Războinicii care se întorc în Republica Dominicană

Cum a aflat Theo Rose că e gravidă cu Anghel Damian

Theo Rose a aflat că este însărcinată în timpul unei vacanțe în Thailanda, unde se afla cu Anghel Damian, Lucy Faur și sora ei mai mare, Raluca Diaconu. Apetitul crescut și sensibilitatea la anumite mirosuri au fost primele simptome ce anunțau sarcina, însă artista n-a bănuit nicio clipă că urmează să devină mamă. Stilista ei a făcut mai multe glume referitoare la o posibilă sarcină, care, la scurt timp, s-au și adeverit.

„A fost ca o glumă atunci când am aflat. Eram în Thailanda cu Anghel, cu Lucy Faur, stilista me, și cu sora mea mai mare. Eram foarte sensibilă la mirosurile de pe-acolo, la ei miroase foarte urât prin piețele alea și așa. Eu n-aș fi bănuit că se întâmplă asta. Mâncam foarte bine, în schimb, ceea ce la mine nu se întâmplă, pentru că mă stresez și sunt slabă de fel, pentru că nu mă alimentez cum trebuie. Stilista mea a început să facă glume pe seama mea: „Hai, fată, că tu ești gravidă, nu-mi spune tu mie'. „Ce-ai, fată, ai înnebunit? Mușcă-te de limbă. Nu sunt'. „Tu ești gravidă. Nu are cum, nu există. Prea te plângi, nu vrei aia, nu vrei aia', a declarat artista în podcastul Anamariei Prodan.

„Anghel Damian este iubirea vieții mele'

Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, lansat în luna septembrie a anului trecut, Theo Rose i-a făcut o adevărată declarație de dragoste iubitului ei, Anghel Damian. Cei doi s-au cunoscut la castingul pentru serialul „Clanul', iar povestea lor de dragoste s-a înfiripat în lunile următoare, când artista primise un rol în producția de la Pro TV.

„Eu așa zic, că Anghel Damian este iubirea vieții mele. Este cu certitudine, doar că nu vreau să zic asta. După, o să pară că sunt nebună neapărat! A fost prima dată când am fost luată prin învăluire. Nu am știut ce se întâmplă. El este diferit prin felul lui de a fi.

Am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ceea ce vrea să facă… un bărbat care domină fără să mă domine. A fost ceva de parcă l-am așteptat!

La început mă uitam la el și părea că îl cunosc de mult timp. A fost un sentiment straniu la început, pentru că atunci încerci să negi că se întâmplă asta, pentru că apare frica de a nu fi o imagine distorsionată, dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred’, a spus artista în cadrul podcastului „TeAscult’ cu Ilinca Vandici.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton