Cum a ajuns Andreea Liptak milionară și ce situație disperată a împins-o în afaceri: "Am construit totul prin forțe proprii. Păream niște angajați de lux, dar salariile..."

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Liptak s-a reprofilat după retragerea din televiziune și de mai mulți ani se ocupă de afaceri cu suplimente nutritive și cosmetice. Fosta jurnalistă a povestit cum a devenit milionară, subiect în jurul căruia s-au iscat numeroase speculații, de-a lungul vremii. Plecarea ei de la pupitrul Pro TV a fost legată tot de acest sistem piramidal în care este implicată și astăzi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Liptak a fost una dintre cele mai cunoscute figuri de la Pro TV. În 2012, aceasta a decis să renunțe la televiziune și a început, alături de soțul ei, o afacere cu cosmetice, de tip piramidal. Presa scria atunci că despărțirea neașteptată de trustul care a consacrat-o ar fi avut legătură cu faptul că devenise „milionară în dolari'. Andreea Liptak a explicat că, în realitate, traversa o situație financiară disperată.

hkcguchkcguc

Citește și: Andreea Liptak, declarații neașteptate la 12 ani de când a plecat de la PRO TV: „Mi s-a spus: Ai intrat pe post astăzi și ai ieșit de pe post tot astăzi'. Adevărul despre rivalitatea cu Andreea Esca

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Răzvan Spiridon, la mai bine de 10 ani după ce a plecat de la Pro TV. Împreună cu soția lui, Andreea Liptak, face afaceri de milioane

Citește și: Carmen Grebenișan nu renunță la despărțirea de Alex Militaru. Când semnează actele de divorț: „Am decis să nu acționez impulsiv și am vrut să văd dacă se rezolvă, dar din păcate…”

Citește și: Alin Oprea a ajuns la spital când a aflat despre infidelitățile soției sale, Larisa: „Mi-a recunoscut că a avut doi!”. De ce a ales să le ascundă totul copiilor

Cum a ajuns Andreea Liptak milionară

Andreea Liptak spune că eticheta de milionară i s-a pus după plecarea de la Pro TV, însă acest statut financiar l-a dobândit, de fapt, mult mai târziu.

 „Nu e nicio rușine în a deveni independent financiar dintr-o muncă pe care o faci. Dezvoltam, într-adevăr, niște proiecte de business care erau în curs de a fi stabilizate. Orice antreprenor știe că, chiar dacă ești într-un domeniu în care există o tendință foarte bună, există suișuri și coborâșuri.

Noi eram chiar într-o perioadă în care de nevoie am făcut și alte lucruri pe lângă joburile noastre. Pentru că, sincer vă spun, eram într-o fază ca orice om provenit dintr-o familie obișnuită – soțul meu a avut părinți profesori, eu părinți muncitori obișnuiți, dar cu un liceu terminat. Am făcut tot ce am făcut prin forțe proprii și cu ajutorul lor, pentru că ne-au instruit foarte bine, ne-au arătat niște valori, ne-au meditat, au investit în educația noastră. Noi am construit totul de la zero prin forțe proprii.

Ne-am luat un apartament pe un credit, ne-am luat o mașină în leasing, că nu ne permiteam altfel. Păream niște angajați de lux, dar salariile erau care erau. Și eram împrumutați în franci elvețieni', a povestit fosta prezentatoare TV în podcastul lui Adrian Artene.

Ce situație disperată a împins-o pe Andreea Liptak în afaceri

Andreea Liptak a descris, pe larg, ce situație financiară avea când a pornit afacerea cu soțul ei, Răzvan Spiridon, care era prezentator de știri sportive. Deși se credea că sunt milionari, cei doi ajunseseră în incapacitatea de a-și plăti ratele la apartament, după ce făcuseră un credit în franci elvețieni.

„Vă spun în ce situație eram noi atunci. N-o să vă vină să credeți. Legislația permitea ca orice om să se poată împrumuta, astfel încât rata lunară să reprezinte maxim 65% din salariul pe care îl încasează. Și noi, ca să ne putem lua o casă, ne-am împrumutat maxim posibil crezând că există stabilitate. După aceea s-a dublat francul și ratele noastre la bancă, cu casele părinților ipotecate pentru noi, pentru că noi când ne-am cumpărat apartamentul cu trei camere, el era în stadiul de proiect, deci nu se putea pune ipoteca pe el.

Și părinții au zis: „Vă ajutăm noi. Puneți ipoteca pe apartamentele noastre'. Am zis: „Ok, super'. Ne-am luat apartamentul și, dintr-odată, rata a devenit 130% din salariile noastre, adică depășea cu 30% ce încasam. Pe nimeni n-a interesat asta. Nu vreți să știți cât am muncit în perioada aia și cum. Presa scria că suntem milionari în dolari, că suntem răsfățați și avuți, și noi eram…Sper să nu se supere soțul meu că spun asta, dar aveam momente în care făceam pana prostului, pentru că nu aveam cu ce să alimentăm mașina să ducem copiii la grădiniță sau la școală.

Nu știu de ce a deranjat pe cineva că noi aveam un proiect în paralel din care noi, în timpul liber, să ne câștigăm existența. Nu s-au făcut performanțe la nivelul la care s-a scris decât la câțiva ani distanță', a mai adăugat ea în cadrul aceluiași podcast.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton