Cum a ajuns Babasha să cânte alături de Coldplay și ce părere are Chris Martin despre el: „Poate nu înțelegeți…”

 Miniosu Alexandra
.

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a dezvăluit ce părere are despre artistul Babasha. Cel din urmă a cântat alături de faimoasa trupă miercuri, 12 iunie, la concertul de pe Arena Națională din București. O parte dintre spectatori nu au fost, însă, mulțumiți de prezența cântărețului de manele pe scenă și chiar l-au huiduit. Iată cum a ajuns Babasha să cânte alături de Coldplay.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ieri, 12 iunie, a avut loc primul concert Coldplay din România. Evenimentul s-a desfășurat pe Arena Națională din București. Tot aici va avea loc și cel de-al doilea spectacol al trupei, ce se va ține astăzi, 13 iunie. La fel ca la primul spectacol, și în seara această sunt așteptați zeci de mii de fani.

coldplay-1-1coldplay-1-1

Citește și: Cântărețul Babasha, prima reacție după ce a fost huiduit la concertul trupei Coldplay: „Nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”

Citește și: Apă gratis la concertele Coldplay din București, pe 12 și 13 iunie 2024. Sfaturi pentru spectatori: cum să te îmbraci, ce să nu mănânci înainte de spectacol

Citește și: Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan: 'M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure. Te faci de râs în fața țării…'. De la ce s-a ajuns la un nou scandal de proporții

Citește și: Ce a donat Diana Șucu unei biserici din Ștefăneștii de Jos, după ce a primit un mesaj emoționant: 'Mobilierul bucătăriei era foarte vechi, insuficient și, pe alocuri, avariat de trecerea timpului, iar aragazul și frigiderul abia mai erau funcționale…' / EXCLUSIV

Cum a ajuns Babasha să cânte alături de Coldplay și ce părere are Chris Martin despre el

În deschiderea spectacolului de aseară au cântat artistele EMAA din România și Maisie Peers din Regatul Unit. Ulterior, pe scenă a urcat Babasha, un tânăr artist, în vârstă de 22 de ani. Cântărețul de manele a cântat alături de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, luând publicul complet prin surprindere.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă', a spus atunci Chris Martin, la concertul din București.

Chris Martin l-a numit pe Babasha „noul său prieten român'

Înainte ca Babasha să-și facă apariția pe scenă, solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a vorbit despre talentele muzicale pe care le-a descoperit în România. Acesta a povestit că a rămas impresionat de țara noastră, după o scurtă plimbare pe Lipscani, înainte de a susține concertul.

Atunci, Chris Martin i-a rugat pe spectatori să-l primească pe Babasha cu inima deschisă, numind-ul „noul său prieten român'.

„Când am aterizat aici, în urmă cu o zi sau acum două zile, ne-am plimbat pe străzile din oraș și l-am auzit pe acest băiat cântând atât de frumos. Apoi m-am întors și m-am uitat în topurile muzicale românești și am fost umil, căci sunt foarte mulți artiști despre care mă gândeam că sunt uimitori. Poate nu înțelegeți cât multe persoane talentate aveți aici, în România.

Este de necrezut! (…) Ieri l-am sunat pe noul meu prieten din România ca să vină să cânte. Vă invit să vă deschideți inimile și să vă deschideți mințile, căci este muzică românescă din generația tânără și este de-a dreptul uimitoare', a spus mai zis Chris Martin, la concert.

Cum a ajuns Babasha să cânte alături de faimoasa trupă Coldplay

O parte dintre spectatorii de la concertul Coldplay nu au apreciat, însă, prezența lui Babasha pe scenă. La un moment, publicul a început să-l huiduie. Tânărul a avut, ulterior, o reacție în mediul online, dezvăluind cum a ajuns să cânte pe scenă aseară, cu faimoasa trupă. Totodată, a dat de înțeles că și în seara aceasta, la al doilea concert, va fi pe scenă.

„Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertele de pe 12 și pe 13 (iunie). Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine.

Ei personal au contactat impresarii mei. M-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel, de cu totul alt nivel. Indiferent de toate huiduielile lumii, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață.

Pentru cunoștința voastră, am avut și o probă de sunet înainte pentru că așa este normal cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine. Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Nu mă așteptam. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam în viața mea să îmi ia apărarea pe acest subiect și vă mulțumesc din toată inima.

Sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește și zi și noapte pentru un vis, indiferent că cânt manele. Pentru cine nu înțelege treaba asta, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine, doar pentru cei care nu înțeleg muzica cu adevărat. Pentru că, uitați, străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază. Lăsăm oamenii să judece situația cum a fost și mai mult de atât nu pot să vorbesc. Mulțumesc tuturor și de huiduieli și de orice reacție posibilă. Mâine (n.r. joi) urmează un show și mai și', a încheiat el, dând de înțeles că va urca și în această seară pe scenă, la al doilea concert susținut de Coldplay pe Arena Națională.

Sursă foto: Libertatea, Instagram, Captură video Tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton