Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „El m-a ales pe mine. Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”. De ce amână artistul nunta cu Oana Ciocan

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Moroșanu confirmă că va fi naș la nunta lui Jador și a Oanei Ciocan. Prietenia lor s-a legat în cel de-al doilea sezon al emisiunii Survivor, difuzat în 2021. Încă de atunci, fostul luptător îi spunea artistului că-l va cununa și iată că, la trei ani distanță, are ocazia să-i călăuzească pe viitorii soți.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Jador și Oana Ciocanu s-a înfiripat în urmă cu câteva luni. Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la Survivor All Stars, chiar înainte de a părăsi competiția. Nunta va mai fi amânată o vreme, fiindcă viitorii soți nu dispun de timp pentru organizarea evenimentului. De altfel, Jador spune că trebuie să țină cont și de programului nașului său, Cătălin Moroșanu.

rtbtrtbt

Citește și: Ce spune mama lui Jador despre iubita lui și ce i-a cumpărat Oanei înainte de nuntă: 'Îmi doresc o casă cu un solar, să fac un copil, să scot multe…' Artistul a plecat în Dubai cu logodnica lui / EXCLUSIV

Citește și: Jador, prima reacție după ce s-a spus că iubita lui, Oana Ciocan, e însărcinată: „Mi-aș dori o fată”

Citește și: De ce a lipsit Diana Bart de la înmormântarea tatălui său: „Acela a fost momentul de cumpănă care mi-a schimbat viața”

Citește și: Mara Bănică era în Egipt, în vacanță, când Iranul a atacat Israelul: „Chiar dacă în zonă au apărut tot felul de conflicte, noi nu ne întoarcem acasă”

Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador, la nunta cu Oana Ciocan

Cătălin Moroșanu i-a propus lui Jador să-l cunune de acum trei ani, când erau concurenți la Survivor, în cel de-al doilea sezon. Acum că artistul și-a găsit aleasa inimii, pe Oana Ciocan, fostul luptător confirmă că el și soția lui le vor fi părinți spirituali.

„N-am o problemă, poți să ai și cinci perechi de nași. El m-a ales pe mine. Eu cu el sunt prieten foarte bun. Suntem în primul rând prieteni, nu există să-i spun „nașule'. Îi spun „ce faci, Jadorel, ce faci, Ioane', e altceva. Când am fost în Survivor-ul ăla, când eram noi boschetari, vai de capul nostru, eram acolo prin pădure, zic „eu te cunun'. I-am băgat în cap ideea asta de la bun început. După trei ani de zile uite că a găsit-o pe Oana, e foarte împlinit alături de ea și mă bucur. E o fată inteligentă, care-l înțelege. Jador e un artist, ei sunt altfel. Ea este exact ceea ce trebuie, îl stabilizează', a spus fostul luptăror pentru cancan.ro.

„Îi cunosc aproape toate iubitele lui Jador'

Fiind prieten bun cu Jador, Cătălin Moroșanu spune că i-a cunoscut aproape toate iubitele, de aceea e convins că și-ar putea împărți restul vieții cu Oana Ciocan.  

„Eu zic că rămâne cu ea. Îi cunosc aproape toate iubitele lui Jador, dar cu ea cred că o să rămână, văd, pot să fac o diferență', a adăugat el pentru sursa citată mai sus.

De ce amână Jador nunta cu Oana Ciocan

Jador recunoaște că nu a apucat să pună la punct detaliile nunții cu Oana Ciocan. El a explicat că nu prea are timp liber, iar la fel de ocupat este și nașul lui, Cătălin Moroșanu.

„Trebuie, dar îți trebuie un pic de timp liber și eu nu prea am. Trebuie să te duci să faci analize, apoi să mergi la Primărie, trebuie să îl prind și pe Moro și pe soția lui, care are un business la Iași, are 2 copii', a spus cântărețul de manele pentru playtech.ro.

Artistul se vizualizează deja în rolul de tată: „Vreau să fac un copil și lucrăm la asta. Ce o fi, dar fată aș vrea ca să mă iubească. Dacă e băiat trebuie să fiu dur cu el. Sunt un om dur, dar cu oamenii cu care lucrez sunt dur. De ce? Pentru că oamenilor nu le place să muncească și atunci trebuie să fii dur. Tata e dur, a fost foarte dur cu mine, mi-a prins foarte bine și o să decid ca și eu cu băiatul meu să fiu la fel ca să îl pregătesc să fie bărbat în viață, să știe să aibă grijă de soția lui, să o iubească, să aibă grijă de toți oamenii din jurul lui, la prieteni mai ales'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton