Cum a ajuns Cristina Șișcanu să câștige mai mulți bani decât Mădălin Ionescu: „Nu are de ce să se supere. În televiziune, el e mai bine plătit decât mine, însă...” / EXCLUSIV

.

Cristina Șișcanu ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cum a ajuns să câștige mai mulți bani decât Mădălin Ionescu. Jurnalista recunoaște că, în domeniul televiziunii, soțul ei încasează un salariu mai mare, numai că la veniturile ei se adaugă și colaborările din mediul online. Partea financiară nu contează, însă, atât de mult pentru aceasta, ci mai degrabă faptul că este împlinită profesional, după ani întregi de muncă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună o fiică, pe nume Petra. Prezentatorul TV mai are doi copii din relația anterioară – Ștefania și Filip. Cei doi soți vorbesc deschis despre mariajul lor și sunt foarte activi pe rețelele de socializare. Nu s-au sfiit să recunoască nici faptul că, în ultimii ani, jurnalista a adus mai mulți bani în casă.

CristinaSiscanu9CristinaSiscanu9

Citește și: Cristina Șișcanu dezvăluie că Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, își vede mama doar de câteva ori pe an: „Eu am trei copii, pe Petra, pe Ștefania și pe Filip, pe care îi iubesc, și asta e tot ce contează” / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Șișcanu, reacție dură la adresa persoanelor care au acuzat-o că s-a căsătorit cu Mădălin Ionescu din interes: „O femeie este fericită dacă este iubită. El nu avea nici măcar mașină, casă nici atât. Avea doi copii!'

Citește și: Cum arată Anca Dinicu însărcinată în șapte luni. Actrița a purtat o salopetă mulată la ziua lui Codin Maticiuc și a dansat toată noaptea

Citește și: Ce i-a urat Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău de ziua lui: „Nu aștept să mi se răspundă. Cel mai important…' / El a sărbătorit alături de Bianca Drăgușanu

Cum a ajuns Cristina Șișcanu să câștige mai mulți bani decât Mădălin Ionescu

Sinceră cum o știm, Cristina Șișcanu a vorbit deschis despre situația financiară a familiei, cât și despre contribuția ei. În ultimii ani, jurnalista a adus în casă mai mulți bani decât Mădălin Ionescu, deoarece și-a extins sursele de venit. Pe lângă activitatea în televiziune, promovează branduri în mediul online și administrează propria firmă, ceea ce îi permite să fie independentă.

„Da, e adevărat (n.r. că ea aduce mai mulți bani în casă). Și vreau să spun un lucru. În ultimii ani, nu mai știu, nu pot să fac un calcul acum, dar…într-adevăr. Îți dai seama, în mare parte din ani, el a câștigat mai mult. Însă, dezvoltându-se și partea asta de online, eu lucrez și în televiziune, mi-am făcut și o firmă prin care derulez diverse activități – eu câștig mai mulți bani. E adevărat', a declarat Cristina Șișcani, în exclusivitate pentru viva.ro.

„Eu am mai multe colaborări, că sunt femeie'

Jurnalista recunoaște că, în domeniul televiziunii, soțul ei încasează un salariu mai mare. Totuși, colaborările acesteia în mediul online îi aduc venituri considerabile, peste cele ale soțului.  

„Nu are de ce (n.r. să fie frustrat). În meseria noastră, care cumva e comună, femeile sunt mai bine plătite decât bărbații. E o chestie normală. Ok, dacă lucra el în altă zonă, la bancă sau în altă parte, atunci hai să zicem. Suntem în acest business, dar, în televiziune, el e mai bine plătit decât mine, e adevărat. Însă, pe partea de online, eu am mult mai multe colaborări, că sunt femeie. Ăsta e un lucru foarte bun', ne-a mai spus jurnalista.

„Mădălin este stâlpul familei'

Deși ea aduce mai mulți bani în casă, Cristina Șișcanu afirmă că Mădălin Ionescu este stâlpul familiei. Au muncit amândoi din greu, iar astăzi, după ani de trudă, culeg roadele. Încă de la începutul carierei, jurnalista visa să aibă câștiguri mari, ca să-i poată oferi lui Mădălin Ionescu posibilitatea de a petrece mai mult timp alături de copii.

„Mi-am amintit…eu, la începuturi, zic: „Doamne, vreau să ajung, la un moment dat, să lucrez eu și tu să stai mai mult acasă cu copiii. Să câștig eu mai mulți bani'. Nu degeaba am zis că, uite, am ajuns. Nu are nicio relevanță și nu are de ce să se supere. Mădălin este stâlpul familiei, el ne-a creat tot confortul pe care îl avem. Am muncit cot la cot', a încheiat Cristina Șișcanu.

Sursa foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton