Cum a ajuns Marina Voica să fie interzisă la radio și televiziune, în comunism: „După doar un an petrecut în Germania, intervenind îmbolnăvirea gravă a soţului şi, apoi, decesul acestuia...”

 Tudorache Simona
.

Muzica Marinei Voica a ajuns la sufletul multor români, cu toate astea a existat o perioadă când faimoasa artistă a fost interzisă la radio și televiziune. Artista a apărut și în paginile revistei americane „Billboard', unde a primit și Diploma Star of the year – Music week.  Succesul era de partea ei, dar problemele nu au ocolit-o, pentru că a fost cenzurată și nu a mai apărut la radio și tv.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Totul a început după ce Marina Voica și soțul ei au vrut să plece pentru o vreme din țară și să își își facă un rost într-un alt colț de lume. Viața li s-a schimbat, însă, radical după un an, iar această plecare avea să o coste mult pe artistă. Cariera ei a avut de suferit și nimic nu a mai fost ca înainte.

marina voica 12marina voica 12

Marina Voica a părăsit țara cu soțul ei, dar această plecare avea să îi dăuneze

Marina Voica și soțul ei au vrut să plece din țară în 1980. Cei doi au dorit să se stabilească în Germania, însă lucrurile au luat o întorsătură tragică la numai un an de la plecarea lor.  Medicul Viorel Teodorescu s-a îmbolnăvit grav, iar după decesul acestuia, Marina Voica a revenit în România. Cu toate acestea, ajunsă în țară, ea a fost interzisă de către autoritățile comuniste, conform Click.

„După doar un an petrecut în Germania, intervenind îmbolnăvirea gravă a soţului şi, apoi, decesul acestuia, Marina Voica a revenit în România, unde a fost interzisă o perioadă de autorităţile comuniste', spunea realizatoarea Irina Păcurariu, potrivit Adevărul.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Oanei Zamfir: „La 37 de ani nu mai simt aceeași presiune ca acum 5 ani. Nu e nicio surpriză pentru părinți că nu mă înscriu în norma socială. De mică am fost rebelă și…” Ce spune despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: „Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună”

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Iconița care o ajută pe Marina Voica în momentele complicate

Marina Voica e o fire credincioasă și are acasă numai icoane. Artista nu se desparte, însă, de o iconiță primită de la Corina Chiriac, despre care spune că are o mare credință în Dumnezeu.

Marina Voica susține că acest dar primit de la Corina Chiriac a ajutat-o să își împlinească multe dorințe. Solista mărturisește că de fiecare dată când s-a rugat la iconița din carton visul ei a devenit realitate.

„Eu am în casă numai icoane. Am acolo Sfânta Marina, că știi că există Sfânta Marina pe 17 iulie, ziua în care s-a născut și Octavian, de acolo am aflat. Am de la Corina Chiriac o iconiță așa de carton. Ea (Corina Chiriac) e foarte credincioasă, că e armeancă și armenii sunt foarte credincioși. Și am vorbit cu ea pe tema de credință, cum vorbim și acum, și mi-a spus „Marina, cum poți să faci să nu mă uiți? Uite eu îți dau ție această chestie, ține-o la tine’. Știi cum s-a făcut asta, zdreanță aproape. Eu o țin pe lângă pat. Tu știi cum mă ajută pe mine? Și o pun așa, (arătând spre piept), dar cu toată inima spun ce-mi doresc și mi se împlinește! Aproape întotdeauna. Dar nu o folosesc prea des’, a povestit Marina Voica în podcastul Altceva cu Adrian Artene.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton