Cum a ajuns Nuți bona copiilor Anamariei Prodan: „De 23 de ani suntem o familie. Am vrut, nu am vrut, m-a împins de la spate și...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a ajuns Nuți bona copiilor Anamariei Prodan. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vreme de 23 de ani, Anamaria Prodan nu a dus deloc probleme privind creșterea copiilor sau grija casei, asta fiindcă avea om de încredere, și anume pe bona ei Nuți. La rândul ei, prin numeroasele apariții publice alături de impresară, Nuți a intrat în atenția publicului, astfel că acum mulți se întreabă cum a ajuns, de fapt, să facă parte din această familie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De curând, la Antena Stars a revenit show-ul Anamariei Prodan, astfel că telespectatorii au putut să o revadă și pe Nuți, bona făcută celebră de vedetă acum mulți ani, tot printr-o emisiune TV legată de viața lor privată. Mulți au fost surprinși să vadă cât de mult s-a schimbat Nuți de-a lungul timpului, dar și cât de frumos a evoluat. Cu toate acestea, s-au lansat numeroase zvonuri despre ea, așa că le-a explicat pe larg.

Genoa Fc vs Juventus Fc, Stadio Luigi Ferraris, Genova, Italy – 15 Dec 2023Genoa Fc vs Juventus Fc, Stadio Luigi Ferraris, Genova, Italy – 15 Dec 2023

Citește și: Cum arată astăzi Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan: „De 23 de ani este umbra mea'. Revine într-o emisiune televizată, alături de impresară

Citește și: Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, după ce s-a spus că ar fi milionară: „Am devenit vedetă, fără voia mea. Sinceră să fiu…'

Citește și: Adrian Titieni, adevărul despre divorțul de Adriana și implicarea lui Alexandru Papadopol în căsnicia lor: „Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani”

Citește și: „Sunt vechi, erau din timpul relației. Dacă ea continuă cu lucrurile astea, îmi întărește poziția de a lupta pentru copiii mei”. Reacția lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele private

Cum a ajuns Nuți bona copiilor Anamariei Prodan

Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, a povestit recent cum a ajuns să facă parte din familia lor. Mai precis, totul se întâmpla în urmă cu 23 de ani, când impresara și fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, au venit în țară cu mai multe treburi. Pe atunci, fetele erau mici și trebuia să stea cineva în permanență cu ele. Mama lui Laurențiu Reghecampf nu a putut nici ea atunci, astfel că au apelat la o bonă, mai concret la Nuți, care de atunci nu a mai plecat din casa lor și face deja parte din familie.

„Nu pot să spun că mă consider bonă, deja suntem familie. De 23 de ani, suntem o familie. Cu camerele am vrut, nu am vrut, m-a împins Ana de la spate că trebuie să faci asta cu noi. M-am obișnuit, nu mai e nimic nou. Acum 23 de ani, venise în România pentru o scurtă perioadă de timp cu fetele și fetele erau mici. Sarah avea șapte luni și Rebeca un an și jumătate și de 1 mai, soacra Anei trebuia să meargă undeva și avea nevoie de ajutor două zile, Ana lucrând atunci la Tele7ABC și printr-o cunoștință comună m-a întrebat dacă vreau să merg la Anamaria Prodan. Pe ea nu o cunoșteam, dar o cunoașteam pe mama dumneai, cunoscută de toată lumea și am zis că de ce nu. Am venit și am rămas 23 de ani', a declarat Nuți, la Știrile Antena Stars.

Nuți: „Am început să prind lucrurile din mers„

E clar că nu i-a fost deloc ușor să se integreze în familia Anamariei Prodan și să și facă parte din ea, însă Nuți a mărturisit că treptat a început să țină pasul cu ea și să înțeleagă cum merg lucrurile. O apreciază foarte mult pe Anamaria Prodan, despre care are numai cuvinte de laudă, și alături de care a și evoluat din multe puncte de vedere.

Am început să prind lucrurile din mers. Țin pasul cu ea, că altfel nu ar fi mers lucrurile. Țin pasul cu ea, pentru că altfel nu puteam să interacționez 23 de ani. Ce-mi place la ea…Îmi place totul, e o femeie foarte ambițioasă și ceea ce își propune, aia face. Nu există nu pot, există doar nu vreau', a mai spus Nuți.

Nuți susține că a devenit vedetă fără voia ei

Nu sunt deloc puțini cei care vorbesc despre Nuți, încă de când a apărut pentru prima dată alături de familia Anamariei Prodan pe micile ecrane, prin emisiunea pe care o avea impresara despre viața ei și a lui Laurențiu Reghecampf. Ei bine, deși s-a obișnuit cu greu cu camerele de filmat, acum a devenit o obișnuință și pentru ea. Mulți au spus de asemenea că a devenit vedetă pe urma Anamariei Prodan, dar și că s-a îmbogățit, astfel că ea a decis să spună lucrurilor pe nume.

„Eu sunt aceeași, nu m-am schimbat cu nimic. Sunt măritată. Am devenit vedetă, fără voia mea. Ana m-a împins de la spate. De multe ori mergi pe stradă și nu vrei să fii recunoscut. Câte știri mondene, multe adevărate, multe neadevărate, dar ne asumăm. Au fost niște știri legate de faptul că m-am mutat în Dubai, că mi-am luat casă de milioane de euro. Sinceră să fiu, pun ocazional la Loto, că vreau să devin milionăreasă. Cine știe, poate câștig. Nu mai bag pe nimeni în seamă’, a declarat bona Nuți, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton