Cum a ajuns Pavel Bartoș să prezinte Românii au talent și Vocea României. Mona Segall l-a supus mai multor probe: „Producătoarea te încearcă prin multe. Am trecut...”

 Ifrim Georgiana
.

Pavel Bartoș, 48 de ani, este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară. De ani buni, este gazda emisiunilor „Românii au talent' și „Vocea României', însă a ajuns în această postură după multe castinguri. De curând, actorul a rememorat momentul când a fost cooptat în aceste formate de succes, susținând că producătoarea Mona Segall l-a supus multor probe până să-l considere omul potrivit. Iată declarațiile lui Pavel Bartoș!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș a început să-și clădească cariera în televiziune în urmă cu 20 de ani. A debutat la TVR, în cadrul unui matinal, iar carisma și simțul umorului l-au ajutat să cucerească telespectatorii. De ani buni, prezentatorul TV moderează emisiunile „Românii au talent' și „Vocea României', care au înregistrat printre cele mai mari cifre de audiențe de la noi din țară. Înainte să semneze cu PRO TV, Pavel Bartoș a trecut prin mai multe castinguri, până s-o convingă pe Mona Segall, producătoarea show-urilor, că este potrivit pentru aceste roluri.

pa11pa11

Citește și: Ce farsă i-a făcut Cabral lui Pavel Bartoș: „L-a oprit poliția prin Buftea că mașina lui scotea fum de un metru”

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Pavel Bartoș, după ce tatăl său a murit. Avea doar 16 ani, atunci: „Am lucrat într-un chioșc, a trebuit să-mi ajut familia…”

Citește și: La 85 de ani, Adriana Iliescu luptă în instanță pentru moștenirea fiicei ei. A avut zeci de procese până acum: „Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga!”

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, ironii și comentarii acide pentru Edward Sanda, după eliminarea de la America Express: „Cum merge el acasă la socră-su? Așa laș?'. Reacția artistului

Cum a ajuns Pavel Bartoș să prezinte Românii au talent și Vocea României

Pavel Bartoș a rememorat momentul când s-a alăturat emisiunilor „Românii au talent' și „Vocea României', de la Pro TV. Prezentatorul TV recunoaște că a avut nevoie de mult timp pentru a o convinge pe Mona Segall că este omul potrivit pentru aceste formate de succes, fiind supus mai multor castinguri și probe.

„N-a fost așa. A fost după multe castinguri. Mona Segall, producătoarea, te încearcă prin multe. Am trecut prin niște Furci Caudine. Am avut un Dansez pentru Tine, am avut niște Revelioane de prezentat. La un moment dat, au considerat că pot fi, însă într-adevăr, în clipa în care m-au chemat în Buftea să zică „tu vei fi unul dintre prezentatori', am fost extrem de fericit. Dar nicio clipă nu mi-am dat seama de fapt de ce fenomen o să am parte. Nimeni n-a crezut că Românii au Talent o să fie un astfel de fenomen', a povestit actorul,  potrivit cancan.ro.

Pavel Bartoș, despre prietenia cu Smiley

Pavel Bartoș și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din televiziune. Actorul susține că s-a împrietenit cu artistul în doar câteva minute, chimia dintre ei fiind mai mult decât evidentă în emisiunea „Românii au talent', pe care o prezintă împreună.

„Da, știam. M-a bucurat, ne-am împrietenit în două minute și zece secunde, eram foarte buni prieteni deja. Ne știam, ne respectam, dar nu eram prieteni, nu ieșeam la șpriț sau la cofetărie împreună. Probabil că sunt unul dintre cei mai invidiați oameni din România, pentru faptul că mă pot trage de șireturi cu al meu prieten, Smiley. Dar o facem de drag și chiar ne bucurăm de astfel de lucruri. Un om mai cu bun-simț decât ăsta nu există. Greu dacă a scos „la naiba'!', a mai adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton