Cum a ajuns Ramona Gabor să locuiască în Dubai. Ce job-uri a avut la început și cât câștiga atunci: „Muncesc corect, ce fac greșit? Era un regres, dar nu m-a interesat”

.

Ramona Gabor i-a povestit, recent, lui Teo Trandafir cum a ajuns, de fapt, în Dubai. Invitată în podcastul prezentatoarei TV, sora Monicăi Gabor a vorbit, pe larg, fără ocolișuri, despre toată experiența ei din Emiratele Arabe Unite, de până acum. Aceasta a dezvăluit ce job-uri avea la început, cât câștiga pe atunci, dar și în ce zonă a locuit când s-a mutat acolo.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ramona Gabor a început o viață nouă, acum mai bine de 10 ani, când a decis să se mute în Dubai. A fost o alegere foarte bine gândită, având în vedere că trebuia să-și lase în urmă viața de aici, din România, unde era deja o figură cunoscută în showbiz și câștiga bani frumoși. La insistențele unui prieten, aceasta a acceptat în cele din urmă și pare că e mulțumită de hotărârea luată atunci.

ramona-gabor-1-1ramona-gabor-1-1

Citește și: Ramona Gabor, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu când erau cumnați. Din cauza lui a părăsit România: „N-am avut nici măcar o conversație. Este un om…'

Citește și: Ramona Gabor și Gabi Bădălău, surprinși împreună la 15 ani de la despărțire. Cum au fost văzuți cei doi foști iubiți la restaurant

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au scăpat de faliment, după ce judecătorii au respins cererea făcută de creditori, în cazul clinicii pe care o dețin. Ce a decis instanța

Citește și: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna”. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au aniversat 5 ani de căsnicie

Cum a ajuns Ramona Gabor să locuiască în Dubai

De curând, Ramona Gabor a fost invitată în podcastul „Gând la Gând Cu Teo', găzduit de Teo Trandafir, pe YouTube. Aceasta a povestit, printre altele, despre întreaga ei experiență în Dubai, loc în care s-a mutat în urmă cu 13 ani. Deși nu avea decât un singur prieten când a ajuns acolo, a reușit să se integreze rapid, să-și facă amice și să se angajeze ca model, chiar din a treia zi.

„Sunt de aproape 13 ani (n.r. – în Dubai). Când am ajuns în Dubai, am avut un singur prieten cu care, de fapt, făceam fashion show-uri la Cătălin Botezatu pe vremuri, la Fashion TV. Acest prieten tot îmi spunea „trebuie să vii, că sunt multe job-uri de modelling și nu sunt modele', pentru că era Dubai, era gol, nu mergea nimeni în Dubai, era încă la început. Nu era acest marketing care este acum. Vreo doi, trei ani am zis „ce să fac eu acolo', eu câștigam mai bine în România, la emisiuni, la fashion show-uri, și nu am vrut până într-o zi când am zis „hai să încerc'.

Am zis că mă duc pentru trei săptămâni și datorită lui, că și el făcea modelling în timpul liber, m-am dus la un casting, în prima zi când am ajuns, și am cunoscut 200 de fete, dintre care vreo 10 erau românce, și după aceea ne-am dus la un prânz și ne-am împrietenit. Practic, prima zi cum am ajuns, mi-am făcut niște prieteni în Dubai, iar a treia zi deja am avut un job în modelling, pentru că luasem castingul. Și asta m-a făcut să înțeleg că pot să am prieteni aici, pot să fac și bani și mai am și viață privată aici, așa că am hotărât să rămân', a mărturisit Ramona Gabor în podcast.

Ce joburi a avut Ramona Gabor în Dubai

Ramona Gabor a avut, însă, mai multe job-uri pe lângă cel de model. Aceasta a lucrat ca hostess pentru o agenție imobiliară. Sora Monicăi Gabor a povestit și despre o experiență neplăcută cu o româncă pe care o întâlnise în Dubai, care ar fi ironizat-o pe vedetă pentru locul ei de muncă.

„Nu este neapărat ușor. Mi-aduc aminte că făceam foarte multe job-uri, eu care veneam din România unde mă știa lumea, eram la televizor, puteai să te gândești „sunt cineva', dar eu știam că sunt cineva pentru mine, nu pentru altcineva. Făceam job-uri și de hostessing, pe care le făceam când aveam 14 ani, acum, după televizor să faci hostessing era un regres. Dar nu m-a interesat, pentru că-mi plăcea orașul și chiar mă întâlneam cu români care voiau să facă poze cu mine și, la un moment dat, apăruseră una dintre româncele care a vrut să facă poze cu mine la televizor, să zică că Ramona nu e model cum se dă ea în Dubai și că lucrează pe 1.000 de Dirhami pe zi.

În primul rând, pe vremea aceea, banii… se plătea mult mai bine, și, în al doilea rând, da, muncesc corect, ce fac greșit? Nu e ca și cum m-ai văzut într-un club dansând pentru 1.000 de Dirhami. Aveam un job de hostessă, asta însemnând că lucram pentru un fel de agenție imobiliară și explicam despre proiect celor care erau interesați, în limba engleză. Nu am învățat arabă și este foarte grea.

Am încercat primii doi ani, dar accentele sunt foarte diferite, și nu mă înțelegeau oamenii', a mai povestit ea.

Unde a locuit vedeta la început, în Dubai

Întrebată unde a locuit la început, în Dubai, Ramona Gabor a dezvăluit că a stat într-o zonă frumoasă, care acum este și foarte scumpă. O vreme, ea a împărțit un apartament cu o prietenă și și-a făcut și viza de rezidență în scurt timp.

„Locuiam chiar bine. Am locuit în DIFC, care acum este o zonă foarte scumpă. Pe vremea aceea, nu erau prea multe zone, că nu era atât de dezvoltat orașul, dar am locuit acolo cam o lună de zile, după aceea am venit în România, pentru că trebuia cu viza, și când m-am dus înapoi am fost hotărâtă să-mi fac viza de rezidență.

Îmi făcusem niște prietene, am locuit cu o prietenă o perioadă, am împărțit un apartement, și a fost frumos. Nu pot să zic că m-am chinuit', a adăugat sora Monicăi Gabor.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton